Мићић љут на судије, Војводић се не слаже!

Тренер Слоге Драган Мићић незадовољан суђењем на дербију у Бањалуци. Његово мишљење не дијели стратег Борца Дарко Војводић.

Фудбал 01.10.2018 | 11:15
Мићић љут на судије, Војводић се не слаже!
Фудбалери Слоге из Горњег Црњелова доживјели су први пораз у Првој лиги Републике Српске, који их је коштао лидерске позиције.

У дербију осмог кола, Борац је на Градском стадиону головима Демира Јакуповића и Синише Дујаковића славио 2:0, а посао домаћину био је олакшан од 38. минута.

Наиме, у свега неколико минута гостујући играч Душан Ристић зарадио је двије јавне опомене, па му је арбитар Милош Гиговић из Градишке показао пут у свлачионицу.

Гостујући стратег Драган Мићић мишљења је да је управо овај детаљ одлучио побједника у дуелу двије првопласиране екипе.

"Честитам Борцу на побједи. Међутим, мислим да је судија престрого искључио нашег играча. Морам признати да Борац није заслужено побиједио", био је кратак нерасположени Мићић.

С његовим ставом није се сложио тренер Борца, Дарко Војводић.

"Не бих се сложио са мојим колегом. Мислим да смо заслужено славили. Били смо бољи у једној квалитетној утакмици. На нашим утакмицама није 'пао' ниједан судија. Штавише, мени су управо судије 'скројиле' тим за овај меч. Након дуже времена било је и доста публике и то је употпунило утисак", изјавио је Војводић након сусрета.

Побједом у дербију Борац је дошао до позиције која их искључиво интересује ове сезоне.

Управа клуба знала је то да награди, па су играчи и стручни одмах након дербија са Слогом у свлачионици добили заслужене премије.

Борац ће већ у сриједу поново на терену. У мечу осмине финала Купа БиХ, такође на бањалучком Градском стадиону, "црвено-плави" угостиће Радник из Бијељине.

"Нама је ово више не знам која утакмица у низу. Радник је изванредна екипа. Били су бољи иако су изгубили од Сарајева ту посљедњу утакмицу. Они су фаворити, али ми се нећемо предати", поручио је Војводић.

Извор: мондо.ба

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

МИЛОС

01.10.2018 09:51

Које је вере овај ВОЈВОДИЦ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрачајски прото

01.10.2018 10:44

Р1а, па шта.

Name

борац

01.10.2018 11:03

МАМА Муслиманка,Тата ЦРНОГОРАЦ,,,

ОДГОВОРИТЕ