Милетић посветио гол преминулом дјечаку, Дукију...

Његов омиљени фудбалер је постигао гол. . . "Почивај у миру Дуки мој"! Немања Милетић, фудбалер Партизана, посветио је гол недавно преминулом четворогодишњаку Душану Тодоровићу.

Фудбал 01.10.2018 | 10:45
Милетић посветио гол преминулом дјечаку, Дукију...
Милетић је био стрелац изједначујућег гола на мечу са Радничким, после чега је отрчао до камере и подигао дрес испод којег је била мајица на којој је писало "Почивај у миру Дуки мој".

Комплетна Србија дигла се на ноге како би помогла у лечењу малог дечака, којем је новац био хитно потребан за даљи процес лечења.

Новац је на сву срећу скупљен, Душан је отишао у Барселону да настави са лечењем, а када су га питали ко хоће да га посети, Меси или нека друга звезда, он је рекао да му доведу Немању Милетића, који му је био омиљени играч. 

Нажалост, мали Душан је преминуо у суботу у Барселони. 

Милетић је гол постигао у 85. минуту, после чега је отишао до камере да посвети гол преминулом дечаку.

Леп гест Немање Р. Милетића у Нишу.

После поготка који је десни бек Партизана постигао у 85. минуту којим је његов тим дошао до бода против Радничког (2:2), отрчао је ка камери и подигао дрес да би показао мајицу с поруком за Душана Тодоровића, дечака који је ујединио Србију.

"Почивај у миру, Дуки мој", писало је на мајици Милетића.

Нажалост, мали Дуки, за кога је читава Србија скупљала новац како би био оперисан у Барселони, преминуо је у суботу у шпанској болници.

Малом Душану је управо Немања Р. Милетић био омиљени фудбалер и он му је послао потписан дрес преко фондације "Подржи живот", која је и организовала хуманитарну акцију прикупљањања помоћи за операцију карцинома.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар