У обнову Српске идемо 8. октобра

Одмах након побједе, већ осмог, крећемо радити за народ и грађане Републике Српске и то је пут обнове, просперитета и напретка, поручио је предсједнички кандидат СзП Вукота Говедарица вечерас у Козарској Дубици на предизборном скупу СзП.

Република Српска 30.09.2018 | 22:18
У обнову Српске идемо 8. октобра
Он каже да ће то бити пут у коме ће сви бити једнаки и у коме ће сви моћи да кажу свом предсједнику шта мисле.

„Идемо да побједи Република Српска и то ће бити побједа сваког поштеног, честитог и одговорног грађанина и човјека који жели да побједи бахатост, укратко за народ и Српску“, нагласио је Говедарица.

Младен Иванић, кандидат Савеза за побједу за српског члана Предсједништва БиХ, рекао је да он Српској отвара врата, а његов противкандидат Српску изолује од читавог свијета.



"Он прича, а ја радим. Ја сам за мир и стабилност, а он нас је увукао у сукобе са свима. Ја не желим ни да увриједим нечије дијете, а камоли да га шаљем у рат. Он је подијелио народ на ’наше и ваше", каже Иванић.

Људи 7. октобра, истакао је Иванић, имају избор - пристојност, нормалан живот и политички и економски стабилну Српску с њим или бахатост, дрскост и политиканство без резултата са Додиком.

"Истраживања су показала да управо пристојни људи годинама остају код куће. Прилика је да 7. октобра бахате галамџије оду у историју. Изађите на изборе!", каже Иванић.



Бранислав Бореновић, носилац листе ПДП-а за ПД ПС БиХ из Изборне јединице 1 казао је да је пред народом Републике Српске историјски избор.

"7. октобра ми бирамо између изолације, сукоба, па и нестанка и онога што ми нудимо-останак, опстанак нормалан живот достојан сваког човјека гдје неће бити подјела на подобне и неподобне, али ће бити на стручне и нестручне. Ми нудимо свеобухватну обнову, уз много рада. Обнова по сваку цијену упркос свим препрекама, ма колико тај пут био тежак и непредвидив, јер нам без обнове нема опстанка“, казао је Бореновић.

Владимир Марин, кандидат Српске демократске странке за народну Скупштину РС из ИЈ 1, каже да су поштење, рад, труд и залагање парола СДС и СзП, која мора дати добре резултате.



Марини је поручио да ће вријеме ускоро показати да се не исплати бити „папак“, јер ће грађани на изборима казнити људе који се баве политичком корупцијом.

Перица Бундало, носилац листе ПДП-а за НСРС из ИЈ 1, рекао је да су посао, достојанство и правда за народ у Републици Српској примарни циљ ове партије.

"Циљ је да људима обезбиједимо посао. Са послом да се врати достојанство. А то двоје не може ако се не успостави правда. Базирали смо се и на обнову економске и демографске слике, те успостављање политичке стабилности. А предуслов тога је да побиједе Вукота Говедарица и Младен Иванић и увјерен сам да ће у Козарској Дубици имати огромну подршку и да ћемо допринијети да сване народу и Српској", казао је Бундало.

БН ТВ