Стаћемо у крај бахатој власти

”Ја не глумим србенду, ја сам истински Србин. Мој противкандидат пуно прича, али се, уз сво то велико српство, не спомиње тужна чињеница да је Срба у Републици Српској остало тек нешто око 900. 000”, рекао је српски члан Предсједништва БиХ Младен Иванић за ”Независне новине”.

Република Српска 30.09.2018 | 17:38
Стаћемо у крај бахатој власти
Он је рекао да је жестоко против тога што Додик олако даје трећи ентитет Хрватима, јер отимају од Републике Српске, као и против тога што олако додјељује БиХ Бошњацима, јер се одриче онога што је српско и прави Србе уљезима на сопственој земљи.

”Народ се буди и нема потребе да се било ко плаши. Избори ће бити мирни и достојанствени, а 8. октобра крећемо у борбу против стварних непријатеља Републике Српске – сиромаштва, корупције, изолације… Стаћемо у крај бахатости и вратити достојанство професору, љекару, пензионеру, раднику, студенту… Поново ћемо направити друштво за пристојног човјека и друштво у којем се цијени рад”, рекао је Иванић.

БН ТВ

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

Анти-СНСД

30.09.2018 15:40

ХОЦЕ ЛИ БИТИ ТВ ДУЕЛА ГОСПОДО СА ВЛАСТИ??? НЕ СМИЈЕТЕ А? Све анкете говоре да СзП добија ове изборе за око 3.5-4% разлике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гојко

30.09.2018 16:31

Како се код вас рачуна глас, као тројка у кошарци ха ха ха

Name

Иваницу

01.10.2018 18:35

уцини несто...смањите себи плате бар упола,о томе нико да зијевне,ви тески блефери...продаваци магле.

Name

Иваницу

01.10.2018 18:35

Уцини несто...смањите себи плате бар упола,о томе нико да зијевне,ви тески блефери...продаваци магле.

Name

Бла бла .....бла бла.....

30.09.2018 15:50

Бла бла бла труц .... бла бла бла

ОДГОВОРИТЕ
Name

X

30.09.2018 16:40

па Председнице зар Ти ниси ВЛАСТ.

Name

007

30.09.2018 16:03

Када би снсд изгубио изборе неби од мене било радоснијег цовјека али теско да це се то десити,бар ја тако видим моју околину и десавања у њој!Савез за побједу изгледа ми не заинтересовано за изборе никаквих десавања нити кампање за разлику од црвене секте која све покупова!Савез за побједу је полагао велике наде у днс али сам закљуцио из разговора са једним преседником оо днс да це сви подрзати додика и зељку!прогноза је за регију бирац а ако тако гласа и остатак републике нистанод побједе мој Младене!!Опет казем да бих био много сретан када небих био у праву!!Зато младене и вукота притегните све све до избора ако мислите побједити!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ха

30.09.2018 18:51

ПОДРСКА.ГОСПОДИНУ.ИВАННИЦУ.И.ГОСПОДИНУ.ВУКОТИ.ГОВЕДАРИЦИ.БИЈЕЉИНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еx Зворницанин

30.09.2018 19:21

И хоцете Младене.Готово је с Додиком и црвеном сектом.Нема висе превара.Да народ тегли ко хал за 350 марака нето плате, а сектаси по јавном сектору млате по двије хиљаде па нависе.ГОТОВО ЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Објективан

30.09.2018 19:22

Сигуран сам у побједу Савеза за Побједу јер је евидентно да Милокрад не ије у ТВ Дуел.О Бисерки да се не говори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Објективан

30.09.2018 19:31

Сигуран сам у побједу Савеза за Побједу јер је евидентно да Милокрад не смије у ТВ Дуел.О Бисерки да се не говори.Ста њих двоје то имају народу реци???? Људи захваљујуци црвеној секти рове по контејнерима.Омладина хода као обезглављена јер нема перспективу.Образованим младим људима нуди се палетар и магацин да раде седсм дана у недељи по 12 сати.Сваке друге седмице један слободан дан.И колико ко мозе да издрзи да повуце терет тог зивота.Ко не мозе оде у иностранство. Док с друге стране трецестепенаси са купљеним дипломама у Травнику Бијељини и Зворнику дрмају јавним сектором.О другим категоријама као сто су пензионери, РВИ Борци, људи из колективних центара, повратници да се не говори.Све то главни баја Гузов игнорисе.И сам он схвата да нема ста реци у лице Вукоти и Младену.О Биси Богомољци да се не прица.Ста це они прицат народу?! НИСТА........Кад су их унистили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Објективан

30.09.2018 19:32

Сигуран сам у побједу Савеза за Побједу јер је евидентно да Милокрад не смије у ТВ Дуел.О Бисерки да се не говори.Ста њих двоје то имају народу реци???? Људи захваљујуци црвеној секти рове по контејнерима.Омладина хода као обезглављена јер нема перспективу.Образованим младим људима нуди се палетар и магацин да раде седам дана у недељи по 12 сати.Сваке друге седмице један слободан дан.И колико ко мозе да издрзи да повуце терет тог зивота.Ко не мозе оде у иностранство. Док с друге стране трецестепенаси са купљеним дипломама у Травнику Бијељини и Зворнику дрмају јавним сектором.О другим категоријама као сто су пензионери, РВИ Борци, људи из колективних центара, повратници да се не говори.Све то главни баја Гузов игнорисе.И сам он схвата да нема ста реци у лице Вукоти и Младену.О Биси Богомољци да се не прица.Ста це они прицат народу?! НИСТА........Кад су их унистили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стојко

01.10.2018 04:58

Наравно, неце доци на дуел у БН ТВ.Зна то С.Раден Тодориц.

ОДГОВОРИТЕ