ЈР Смит "полудио"!

Истетовирао модни бренд, НБА га кажњава! ЈР Смит, кошаркаш Кливленда, направио је нови гаф, а овог пута коштаће га и новчано.

Кошарка 03.10.2018 | 13:30
ЈР Смит "полудио"!
Смит има нову тетоважу, на коју је јако поносан, али она није у складу са правилником НБА лиге.

Наиме, Смит је на листу десне ноге истетовирао реч "Супреме", што је име једне популарне модне марке, али по правилнику најпознатије кошаркашке лиге на свету кошаркашима није дозвољено да на себи рекламирају било какав бренд.

"НБА забрањује свим играчима да рекламирају било какве брендове или корпоративне логое на свом телу или коси", наводи се у саопштењу портпарола НБА Мајка Беса. 

Подсећамо, 2013. НБА лига је натерала Имана Шамперта да се ошиша, пошто је претходно мислио да је паметно да има уцртан лого Адидаса у својој фризури, док је НБА, још давне 2001, објаснила Рашиду Валасу да не сме да носи тетоважу са именом једне компаније која производи слаткише. 

Ипак, постоје и неки преседани. 

Марћин Гортат је током утакмица у својој сада већ бившој екипи Вашингтона носио лого "Џампена", који се налази на Најкијевом подбренду Џордану. Кармело Ентони на рамену има истетовиран лого "Wарнер Бротхерс"-а, док Кајри ирвинг на подлактици чува успомену на своју омиљену серију "Фриендс".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар