Тхе специал (г)оне: Мурињо ускоро добија отказ!

Манчестер Јунајтед има најгори старт сезоне у последњих 29 година.

Фудбал 01.10.2018 | 20:00
Тхе специал (г)оне: Мурињо ускоро добија отказ!
Људи из стручног штаба Манчестер Јунајтеда кажу да би Жозе Мурињо могао ускоро да добије отказ, пише Дејли Мејл. Можда већ наредне седмице… Црвени ђаволи су играли јако лоше у поразу од Вест Хема од 1:3 и на тај начин су забележили најгори старт сезоне у последњих 29 година. Тим Жозеа Муриња има девет бодова мање од првопласираног Манчестер Ситија и Ливерпула.

Играчи и стручни штаб су отворено дискутовали шансе да Мурињо добије отказ, а поменути су се у Манчестер вратили возом у суботу поподне.

Целу ситуацију коментарисао је Рио Фердинанд.

"Неке велике одлуке следе у Манчестеру сада. Хијерхијха и врхушка клуба имају разговоре на том нивоу како би одлучили шта даље. Не делује ми да има заједништва у свлачионици. Очекујем одлуке о менаџеру, екипи, како ће се клуб кретати даље. Мора да буде неких исправки", рекао је Фердинанд.

Манчестер је већ имао проблема са испадањем из Лига Купа од Дербија, као и са снимцима са тренинга где се види да односи Муриња и Погбе нису добри.

И Пол Сколс је говорио на полувремену меча против Вест Хема о ситуацији у Јунајтеду.

"Вероватно је једнако лоше као што то гледате од Јунајтеда већ неко време. Причали смо о приступу пре утакмице. То је доведено у питање последње четири седмице. Данас се опет доводи у питање. Нема глади и жеље", рекао је Сколс.

Ед Вудворд је рекао званично да неће доносити одлуку и ломити преко колена и због чињенице да Јунајтед већ у уторак игра против Валенсије. И вероватно ће одлуку мало одложити. Заправо, само је питање дана.

Наравно, давање отказа Мурињу неће бити лака одлука јер бивши тренер Челсија и Реал Мадрида прима 15.000.000 фунти годишње.

О тренутној ситуацији у Манчестер Јунајтеду можда најбоље говоре речи Рија Фердинанда.

“Ово може да буде најгора сезона Манчестер Јунајтеда у историји ако се нешто убрзо не промени”.

Јако лоша ситуација на Олд Трафорду...

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

И вријеме

02.10.2018 12:30

му је !!!

ОДГОВОРИТЕ