Отворено писмо Цеци Ражнатовић

Уважена Светлана… Како се само чудно осјећам пишући Вам овим поводом, те Вас ословљавајући у складу са формом овог писма именом, а не Вашим надимком - Цеца, како Вас у народу ословљавају и кличу, не само моји Бањалучани, него и наши људи широм свијета, због Ваше музике и пјесама без којих не може да прође ни једно весеље.

Република Српска 30.09.2018 | 08:21
Отворено писмо Цеци Ражнатовић
Данима по градским кулоарима слушам, како управо Ви по други пут у Бањалуку долазите да бисте подржали Милорада Додика на његовом посљедњем скупу уочи изборне тишине пред предстојеће октобарске изборе.

Уколико је то истина, вођена претпоставком да сте упознати само са партијским протоколом везаним за тај дан, желим да Вас упознам са још неколицином чињеница.

Не бих претјерано зазирала у економско становиште када је у питању Република Српска, свакодневни одлив не само младих, већ већине радно способних грађана, који са собом повлаче цијеле породице. Ни о том да Републику Српску годишње напусти преко 10 000 градјана. Не бих ни о пензионерима, ево рецимо мојој баки која прима пензију од тричавих 180КМ мјесечно (око 90е). Не бих ни о групацији ратних војних инвалида, који мјесецима беспрекидно штрајкују по бањалучким парковима, тражећи основна права, своју кору хљеба, док смо истовремено свједоци да ево рецимо један појединац, Драган Лукач – актуелни министар унутрашњих послова (МУП РС), прије само пар мјесеци добија 40.000 КМ (око 20.000е)  одштете од РС за претрпљен страх (!?) у минулом рату? Човјек који здрав и прав “обавља” министарску функцију и мјесечно инкасира баснословну плату за “то што ради”.

Зашто сам вршење његове дужности ставила под упитник, појаснићу у наставку овог писма.

Иако је цензура медија у Републици Српској незапамћена у ближој историји, јер национални радиотелевизијски сервис (РТРС), па и нова играчка ( Алтернативна телевизија) у рукама Милорадовог сина, Игора, на чијој сте свадби пјевали, покушавају да амортизују све несреће које су задесиле овај народ, нажалост не само они, већ и многи поткупљени портали, сигурна сам да се једна вијест вјешто искрала из силних омчи, те да сте и Ви као грађанин Србије имали прилику да чујете за случај убиства мог суграђанина Давида Драгичевића.

Мучко убиство двадесетједногодишњег дјечака, у марту ове године, МУП РС, на челу са горе поменутим министром Лукачем, окарактерисао је као “задесну” смрт и само 2 дана од наласка измасакрираног леша на срамној конференцији за штампу покушао да исти случај и затвори.

хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=г-YЗWонWКдQ&т=2с

Ко год је погледао ово обраћање врха полиције јавности, схватио је да ови људи не говоре истину. Њихови говори тијела више него јасно на то указују. На питање новинара врху полиције да ли су сигурни да се ради о задесној/случаној смрти, патолог Жељко Каран шапуће “не, никако!” (20:25 мин видеа).

Истог дана проширио се проглас фејзбук групе “ПРАВДА ЗА ДАВИДА”, како отац страдалог Давида вапи да га се подржи и саслуша. Када сам дошла на градски трг и  погледала у очи тог храброг човјека, Давора Драгичевића, знала сам да тај човјек није могао одгојити “лопова и наркомана самоубицу”, како је полиција окарактерисала покојног младића.

хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=q1мусд7З91Q

Од марта мјесеца, не само ми, народ РС, него и цијела Босна и Херцеговина, дијаспора, људи диљем свијета стежемо омчу око оних који требају нас да штите и да нам улијевају повјерење и сигурност, а то је полиција Републике Српске, да нам кажу кога су то штитили посљедњих 6 мјесеци и ко је убио вјештог познаваоца информационих технологија Давида Драгичевића, и коме из државног врха су његове вјештине помрсиле рачуне, да су морали да га пребијају, силују и муче 5 дана прије но су му задали посљедњи ударац – убили га и положили га у канализацију, као опомену за све оне који се усуде да се конфронтирају овој приватној држави.

И од тада, већ 183 дана беспрекидно, са стотинама грађана сваки дан у 18 часова пркосно стојим уз породицу Драгичевић и вапим за истином и правдом. Поред свакодневних окупљања, до сада је група ПРАВДА ЗА ДАВИДА, која на фејзбуку броји преко 330.000 чланова организовала и 2 масовнија скупа, на којима је присуствовало преко 40.000 људи.

Трећи масовни скуп заказан је 5. октобра у 18 часова на Тргу Крајине, дан када наводно Ви треба да запјевате присталицама Милорада Додика на том истом мјесту. Важно је непоменути како је Милорад Додик након што је група ПРАВДА ЗА ДАВИДА заказала скуп, одабрао баш Трг Крајине као мјесто предизборног окупљања, стављајући тако своје присталице насупрот нас који ћемо доћи да подржимо породицу Драгичевић, подијеливши опет по ко зна који пут српски народ на оне њему подобне и нас неподобне.

Будући да сте мајка двоје дјеце, те да сте се до сада оглашавали и дали подршку у многим кампањама против насиља, жељела сам да знате да се огромно насиље, терор и неправда над грађанством дешава већ 6 мјесеци, у Бањалуци, главном граду Републике Српске.

Зато желим да знате да ће у маси испред Вас док будете пјевали, стајати и један човјек, коме је срце исчупано, који је изгубио сина под палицом, понављам ове приватне државе, јер је одлучио да своју битку води 24 сата дневно и да не иде никуда са главног бањалучког трга док се не казне сви огдоворни за страдавање његовог сина првенца.

Не знам како ћете реаговати на ово моје писмо, али знам да сте побожна жена и да сте сигурно чули за ове мудре ријечи патријарха Павла:

“Невоља је било и биваће, људи и нељуди је било и биваће, околности не зависе увек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди, то од нас зависи.”

Бањалучанка

(Бука)

Коментари / 213

Оставите коментар
Name

Хаха

30.09.2018 06:23

Брига Цецу за ово. Ја се надам да це бити или она или Цола. Најбољи су :Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

30.09.2018 08:35

Цеца це се потрести кад ово процита.

Name

Брига је

30.09.2018 09:26

Њу ово недотице.НАРОД ЈЕ ГЛУП НЕВИДИ ДА ОВО СВЕ ОДЕ ДО ВРАГА.САМО ИЗАДЈИМО НА ИЗБОРЕ У СТО ВЕЦЕМ БРОЈУ 70% АКО ИЗАДЈУ МОЗЕМО СЛАВИТИ ИЗБАВЉЕЊЕ ИЗ РОБСТВА.ПЈЕВАЈУ НАРОДУ А СТАЦЕ ЈЕСТИ,СИПАТИ У РЕЗЕРВАР,ЛОЗИТИ У СПОРЕТУ КАД ЈЕ СВЕ ПОСКУПИЛО КОДА СМО У СВАЈЦАРСКОЈ

Name

ПА

30.09.2018 09:40

Шта ме брига за Цецу.Ја сам на бироу и нерадим нигдје.Немам посла мало товим свиње ПА их продам да имам љеба да једем!

Name

Није важно

30.09.2018 10:21

Није важно, хоће ли се Цеца потрести и да ли ју је брига за ово. Оно што је важно је да народ, који има моћ у оловци, прочита овај текст истине. Е, ту је НЕПРЕМОСТИВИ проблем за Додика и његова извјесна пропаст на изборима.

Name

реално

30.09.2018 10:45

Госп. Цеца се налази у Бизнисссхоу: ко плати висе аранзман је његов! Политицари су њене мустерије као и сви остали. Цеца није спорна!

Name

ИСТИНА

30.09.2018 11:01

ЗЕНО БОЗИЈА, ЦЕЦА ЈЕ КРИМИНАЛАЦ КАО И ДОДИК.

Name

АМГ

30.09.2018 11:13

Који коњ ово написа,,бозе ти сацувај

Name

Ре Хаха

30.09.2018 11:52

Цола неце сигурно доци зато сто има карактер и све је стекао радом а Цеца којој се као и Дооду велики број Срба одусевљава говори да су тим Србима криминал светиња јер су дотицне особе све стекли непостено.

Name

Подрска

30.09.2018 13:13

Подрска писму у смислу да нема потребе Цеца да долази, нека посаље писмо подрске ако зели, али градјани РС воле Додика и СНСД и без пјеваца, пустите то, славицемо 08. и пјевати са свим добрим људима ове дрзаве највецу побједу Додика и СНСДа икад. Зивјели.

Name

Гаргија

30.09.2018 14:04

Све то господјо сто си набројала неби било да ви висе запнете и радите и висе бриге водите о својим проблемома и да их ресавате.

Name

БАШ КАТАСРОФА ЗА Хаха

01.10.2018 06:11

Стиди се убицо једна ово није хаха битанго ни мало смијешно. Ово је убицо или саучесниче катастрофа да гора не може бити, убити оцу и мајци на овакав кукавички начин дијете па то је оно што може најгоре у животу да се деси, то је да човјек изгуби дијете а још на овакав најмистериознији и кукавички начин. Срам нек буде све оне који су ово урадили, који су учесници и саучесници у овом убиству нек им драги бог да исто као и Давору па да виде како је није битно ни ко је ни шта је већ ко год је ово радио дао бог да га стигне божија казна и нек стигне исто као и Давора али знајте кад тад ће се то десити а и треба. Зло рађење готово суђење.

Name

За Ре

01.10.2018 06:18

ШТО НЕ БИХ ТРЕБАЛА ЦЕЦА ДА СЕ ПОТРЕСЕ, ТРЕБАЛО БИХ КАО МАЈКА ДОБРО ДА РАЗМИСЛИ И ДА САМО ПОМИСЛИ НЕДАО БОГ ДА ЈЕ ТУ БОРБА ДА СЕ ДОКАЖЕ ИСТИНА ЗА ЊЕНО ДИЈЕТЕ А ДА ЈОЈ ДРУГИ ТУ ПЈЕВАЈУ И ДА ПРИПРЕМАЈУ СЛАВЉЕ ШТА БИХ БИЛО. АКО БИ ЈОЈ БИЛО СВЕЈЕДНО НЕК РАЗВАЛИ СВОЈИМ ГУБИЦАМА И ПЈЕВА И НЕК ЈОЈ ЈЕ НА СРАМОТУ. КАД ТАД ЋЕ ВАС СТИЋИ СУЗЕ МАЈКЕ СУЗАНЕ И ОЦА ДАВОРА НЕК ВАМ ЈЕ НА ЧАСТ.

Name

ЗА ПОДРШКУ

01.10.2018 06:24

ГОВОРИ У СВОЈЕ ИМЕ НЕМОЈ У ИМЕ ДРУГИХ. МОЖЕШ РЕЋИ ЈА ВОЛИМ СНСД А НЕ ГРАЂАНИ, ПРЕМА ТОМЕ САМО ПРИЧАЈ У СВОЈЕ ИМЕ. ПОБЈЕДА ЗА ИВАНИЋА И ВУКОТУ И БЕЗ ЦЕЦЕ НИЈЕ ИМ НИ ПОТРЕБНА.

Name

назалост Бањалуцанин

02.10.2018 07:37

Ста це.... науцила бити са лоповима и то ти је то!

Name

Рис

30.09.2018 06:25

А гдје је Цецин син био на дан нестанка Драгичевића?

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРА

30.09.2018 08:31

ОПСССС!!

Name

Логичар

30.09.2018 08:55

Рис, Стварно си букван! А гдје си ти био?

Name

агент

30.09.2018 09:46

у Лакташима, тукао се, а Додик му плаћао трошкове у БЛ.

Name

ПРАВДА

30.09.2018 11:09

МОЛИМ СЕ ДРАГО БОГУ ДА ОВО НЕ ТРПИ ВИСЕ. ДРАГИ БОЗЕ УЦИНИ СА ОВОМ ЗЕМЉОМ КАО СА СОДОМОМ И ГОМОРОМ!!! У ИМЕ ОЦА И СИНА И СВЕТОГА ДУХА. АМИН.

Name

Рис

30.09.2018 11:50

Питај маму, сто нас питас.

Name

Ре

30.09.2018 06:32

А који је она фактор да њој било ко пише?

ОДГОВОРИТЕ
Name

за Ре

30.09.2018 09:10

А ко је Светлана Величковић . Удата за YУ криминалца Аркана , који је убијао и пљачако по Европи. Доласком рата , постаје самозвани " бранилац" српства , долази директно у сукоб са командним кадром ВРС , на челу са генералом Младићем, убијен, тачније изрешетан од других криминалаца , због криминала затворена , а робију одслужила захваљујући школском другу из села, Ивеку, Ивици Дачићу код куће, у народу позната ко наногица. Зар су такве особе постале недодирљиве, дно.

Name

ВРС

30.09.2018 10:07

Управу си ни цеца а ни ти сте небитни а погозово цеца,зато смо овако и јадни кад се њој људи диве

Name

Ја

30.09.2018 12:18

Ста о цеци ко и све професионалке ко боље плати

Name

Познанаик

30.09.2018 12:59

1.Треба питати Цецу јел јос носи златну огрлицу коју је Аркан заплијенио у рату у Босни као ратни плијен. 2. Ако буде пјевала у БЛ за Додика за изборе нови хеликоптер долази по њу. 3. Њена цијена ове јесени је око 10 000 евра.

Name

БАЊАЛУЋАНКО

30.09.2018 06:34

Свака.вам ћаст на подршци за Давида.Ћитајући ваш текст пошле су ми сузе.Ја вјерујем кад дође нова власт да ће се пронаћи убица Давидов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хасан

30.09.2018 10:26

БАЊАЛУЦАНКО ви у РС нецете дуго видјети другу власт , назалост али то вам је сурова истина и ми овдје у Федераци ниста нисмо бољи . нека нам је бог драги на помоци свима нама ЛП.

Name

ПРАВДА

30.09.2018 10:50

СВАКА ЦАСТ ЗА КОМЕНТАР БАНХАЛУЦАНКО А ОВУ ГЛУПАНИ СТО СУ ВОЈСКА ,РОБОВИ ДОДИКА КРИМИНАЛЦА НЕКА ПИСУ СТА ЗЕЛЕ, МУЦНО ЈЕ ЦИТАТИ СТА ПИСУ ЈЕР ОНИ НЕМАЈУ АРГУМЕНАТА. ДРАГА МОЈА ЈА ТИ СЕ ДИВИМ ЗА ТО СТО МИСЛИС ДА ЦЕ ЦЕЦА И ТРЕПНУТИ НА ОВО ТВОЈЕ ПИСМО. ОНА ПОБОЗНА??? ПА ЗНАС ЛИ ТИ СТА ЗНАЦИ БИТИ ПОБОЗАН??? ДРАГА МОЈА НЕМА 10% ПОБОЗНИХ СРБА УОПСТЕ, СВЕ СУ ТО ЛИЦЕМЈЕРИ, ЗАТО НАМ ЈЕ СВЕ ОВАКО. ВИДИТЕ ДА У ГЛАВАМА ОВИХ ПРИСТАЛИЦА РЕЗИМА ВЛАДА ДЕМОН. ПУНО ЈЕ ТАКВИХ. ЗНАС ЛИ СТА ЈЕ ИСУС РЕКАО ,,ЛАКСЕ ЈЕ КАМИЛИ ПРОЦИ КРОЗ ИГЛЕНЕ УСИ НЕГО БОГАТАСУ УЦИ У ЦАРСТВО БОЗИЈЕ,,. ТАКАВ ЈЕ И ДОДИК И СВИ БОГАТАСИ. АРКАН? ЈЕ ЛИ И ОН БИО ПОБОЗАН? НОСИО КРСТОВЕ ,СЕБОВАО .. Е ДРАГИ МОЈИ ,,СВАКИ КТСТ НИЈЕ ИСТИ. СВАКИ КРСТ НЕ СПАСАВА. КРАЈ ГОСПОДА НА КРСТУ БИЛО ЈЕ ЈОС РАЗАПЕТИХ НА КРСТУ АЛИ СУ НЕКИ СА СВОЈИМ КРСТОМ ЗАВРСИЛИ У ПАКЛУ. САМО ИСУСОВ КРСТ СПАСАВА ТЈ СПАСАВА ОНАЈ КОЈИ ЗИВИ ПО БОЗИЈИМ ЗАПОВИЈЕСТИМА!!! ДЗАБА ЈЕ ДОДИКУ ,ЦЕЦИ И СЛИЦНИМ ДА САГРАДЕ СТО ЦРКАВА, ДАДНУ МИЛИОНЕ У ЦРКВЕ .. ТО НИЈЕ ВАЗНО, БОГ ВИДИ КАКО ОНИ ЗИВЕ, СТА РАДЕ .. И ТО ЈЕ ВАЗНО!! СИРОМАСНИЈИ ЈЕ ОД СВИХ ОНАЈ КОЈИ УВИЈЕК ЗЕЛИ ВИСЕ НЕГО СТО ИМА, ТО ЈЕ РЕКАО СВ ЈОВАН ЗЛАТОУСТИ.

Name

ре

30.09.2018 18:34

Поодавно је код нас стање такво да није вријеме за пјесму. Јос ако се заиста деси да се 2 велика скупа у Бањалуци десе као ономад кад је Миле тјерао каприц са оним контрамитингом и злоупотријебио цак и Дарка Младица да као Ратков син подрзи оне које би његов отац од 92-95 хапсио да је имао ту моц? Десе ли се та 2 скупа убиједјен сам да це овај људски скуп подрске да буде видљиво бројнији. Овај текст цестите Бањалуцанке сам процитао прије 3-4 дана и наметнула ми се мисао да би мозда било добро да се некако без икаквих измјена прослиједи Јелени Карлеуси, да га процита, јер колико пратим рад Карлеусе вјерујем да њу никакве паре неби могле да привуку на опростајну снсд-ову зурку. Прије бих повјеровао да би Јелена измедју Додиковог предгубитницког весеља и Даворове оцинске туге изабрала да као градјанин подрзи Давора, а не као естрадна звијезда. Правда за Давида!!!

Name

Сем

30.09.2018 20:12

Како да неће, ја стварно не верујем да још постоји људи који верују да врана врани очи вади. Више него иста би волео да дођу ти други сад на влас па да видите да је све то иста багра и да неће баш ништа урадити, па људи они су позиција, а не опозиција. Четри године владају на нивоу БиХ. Само сто по свему виђеном ови Додикови су и даље пуно пуно јачи.

Name

Одговор на ПРАВДА

30.09.2018 20:16

Твоје писање ме подсећа на оно "знате ја говорим само истину и то што ја кажем је тако, сви који мисле другачије су криминалци, неуки и бездушни народ, моји аргументи су правда, а све што је контра мојих аргумената је не-правда"! Јадно, јадно и јадно...

Name

ЗА РЕ

01.10.2018 06:47

СВАКА ЧАСТ ЗА ЈЕЛЕНУ КАРЛЕУШУ, СВАКА ТИ ЈЕ НА МЈЕСТУ А ИМАМ ИСТО МИШЉЕЊЕ ДА НИКАД НЕ БИХ ДОШЛА НА ПОДРШКУ ДОДИКУ И СНСД-У. СМАТРАМ ЈЕ УВИЈЕК ВЕЛИКОМ ЗВИЈЕЗДОМ И ВЕЛИКОМ МАЈКОМ И УБИЈЕЂЕНА САМ 100 % ДА БИХ ПРИЈЕ ИЗАБРАЛА ДА КАО ГРАЂАНИН А НЕ КАО ЕСТРАДНА ЗВИЈЕЗДА ПОДРЖИ ПРАВДУ ЗА ДАВИДА.

Name

Неколико добрих људи

02.10.2018 12:32

"Бањалућанко..." "Ћитајући..." Немојте нас само Ви савјетовати и бранити, сјетите се с ким сте на истом том Тргу Крајине везали заставе....

Name

Ми Сами

30.09.2018 06:39

Она је пјевала свуда јос није на пола године од неције смрти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

реално

30.09.2018 06:40

Саљес писмо удовици највецег криминалца, нема она морала, снимала је пјесме од пара из Републике Српске, сверца њеног муза и јос увијек узима, не знам да је икад иста донирала у РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

30.09.2018 11:13

Хасо нос гурај у 23%

Name

ре ре

30.09.2018 21:34

23% види се да ти ниси ни око сколе исао а камоли у сколу..сједи доле крме и псссттт

Name

Па

30.09.2018 06:42

Вазда је неко пјевао а неко кукао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ПА

01.10.2018 07:03

КОМЕ ЈЕ ДА РАЗВАЛИ ЖВАЉЕ И ПЈЕВА ТУ БЛИЗУ ГДЈЕ СТОЈЕ РОДИТЕЉИ МУЧКИ УБИЈЕНОГ ДЈЕТЕТА И ПРАВДА ЗА ДАВИДА ВЕЋ 6 МЈЕСЕЦИ БРУКА И СРАМОТА. БОГ ВАС КАЗНИО СВЕ КОЈИ СТЕ ТУ НЕК ВАМ ЈЕ НА СРАМОТУ.

Name

Кажем

30.09.2018 06:42

Неће Цеца одбити Додиков позив за натпјевавање само због тога што се Вељко у загрљају његовом у БЛ осјећа боље него у својој кући. Мали може и ради шта хоће и да лудује аутом и да се организују уличне туче итд. Лични интерес је у питању а Давора ће подржати сви честити људи из БХ. Сви знамо да је покојни Аркан био криминалац свјетског ранга па се питам да ли може његова супруга бити нешто боља од њега. Ја се сјећам да је неко вријеме носила наногицу. Је ли то због поштења. Зато тврдим: Запјеваће она на тргу без обзира што на том истом мјесту човјек тугује за убијеним сином од стране тих људи које ће она подржати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доле диктатор!!!

30.09.2018 10:05

Пријатељу, свака цаст на коментару! Али, тако несто помислити, а камо ли урадити, мозе само НЕЦИВЈЕК Додик Оцу који плаце, довести оркестар и запјеват му пред носом мозе само монструм. Провоцира крвопролице и добице га. Покрао, понизио и протјерао Србе и сад ове сто су остали хуска да се бију.

Name

БАШ СТРАШНО

01.10.2018 07:09

ТРЕБА ЦЕЦУ ДОБРО ПО ГУЗИЦИ НАДРАУФАТИ АКО СЕ СПУСТИ ТАКО НИСКО И ДОЂЕ ДА СЕ КРЕВЕЉИ КАО ЖАБА, БАШ ТУ ГДЈЕ СТОЈЕ РОДИТЕЉИ МУЧКИ УБИЈЕНОГ ДЈЕТЕТА ВЕЋ 6 МЈЕСЕЦИ И ТРАЖЕ ИСТИНУ И ПРАВДУ ЗА СВОЈЕ ДИЈЕТЕ, НЕК ЈОЈ ЈЕ НА СРАМОТУ.

Name

Иван

01.10.2018 09:03

Наравно да ће пјевати, та све даје за паре. На бањалучанима је да је бојкотују.

Name

СТВАРНО ИСКРЕНО

30.09.2018 06:43

СВАКА ЦАСТ ЗА ОВО ПИСМО,НАДАМ СЕ ДА ЗНА И ПРЕСЕДНИК ВУЦИЦ СВЕ О ПРАВДИ ЗА ДАВИДА,ДАЛИ ПОСТОЈИ НЕКИ НОВИНАР ДА ГА УПИТА ДАЛИ ЗНА ЗА ГРУПУ ПРАВДА ЗА ДАВИДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

30.09.2018 06:43

Побожна жена? Она? Хааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

30.09.2018 09:08

И ја се слатко насмијах овом. Ко не зна нека процита Бозије заповијести па нека сам процијени колико је неко побозан.

Name

XXЛ

30.09.2018 11:18

ПОБОЖНА ДО ПОСЛЕДЊЕГ ЕВРА...XАXАААXА

Name

Па као

30.09.2018 12:48

Иде у Цркву, има Духовника, па има Капелицу на свом имању на Кипру... Просеравање за наивне будале? Све што је Аркан "стекао" то је од криминала, крадје, отимачине и дроге- па што то није све вратила, дала у добротворне сврхе, кад је тако побожна - јесте, ал мало морген!?

Name

Дотична

30.09.2018 06:45

Да је имала и зеру морала, не би се удала, за кога се удала! И за овог она пјева само зато што је обасипа великим парама и скупим даровима, возила хеликоптером, ансал је он поштен ил' непоштен, и ја како је стекао, брига њу?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рики

30.09.2018 13:28

Додик је исто сто и Аркан ма нема никакве разлике А зна се ко је био Аркан.

Name

Он види све и биљези нам

30.09.2018 06:47

Волела би да је Свјетлана Цовјек! Видјецемо

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС-РВИ

30.09.2018 06:48

Сви на трг Давида Драгицевица 5.10. 2018!!! Подрзимо Давира, подрзимо Правду за насу дијецу и све нас! СТОП бахатости, једноумљу, диктатури.. Ово је Република Српска сви нас , а не само секте и њиховога цланства!!! Ово је њихов задњи скуп, Цецо ако вјерујес у бога и славу славис ( а знам да си побозна и славу на посту славис св Николу) нецес се одазвати кабадахији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Архандјело

30.09.2018 08:43

Браво Брате.Потребни смо насем брату Давору

Name

Кобац

30.09.2018 20:23

Па ако позиван на укидање једноумља, зашто онда другима браниш да мисле и раде другачије. Све мој до мојега и сви би нешто да руше. Мало морген ће то проћи. По Бањалуци нећете своје фрустрације лечити!

Name

Бч

30.09.2018 06:54

Жена управу како све то издрже и немој цецо још и ти да им цепаш срце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реално

30.09.2018 07:01

Мозда она вјерује у бога ал су бајине напљацкане паре ипак сладје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мишо

30.09.2018 07:01

Највеће зло Србије послије НАТО бомбардовања је лик и дјело ове "кантри певаљке". Криминални миље ове "персоне" и кич музика, вратили су Србију у 19 вијек. ОНА ЋЕ СИГУРНО ДОЋИ у Б.Л. јер се то тако уклапа у њен естетски профил.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босан@ц

30.09.2018 09:07

Сељаклук, Кркалук и простаклук.

Name

КСС

30.09.2018 07:02

Хвала цјењена бањалучанко све сте рекли што нам је на души само да додам,драга Цецо то те моли и сестра АлександреГавриловић,удовице убијеног супруга Момира који је такође страдао у жељи да изнесе истину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КП

30.09.2018 07:03

Цеца би за паре пјевала у паклу црном дјаволу,а то ста нам Додик тог дана спрема дабогда њему у куци било,у памет брацо срби

ОДГОВОРИТЕ
Name

САЛЕ СЛОВЕНАЦ

30.09.2018 07:03

Е МОЈА БАЊАЛУЦАНКА, СУТАЛА СИ "90 , НА ДЕСАВАЊА УБАЊАЛУЦИ ........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

30.09.2018 13:22

Ниста они не контају, Сале мој.

Name

ре Сале

02.10.2018 12:42

Бањалуцанка није ни родјена тих 90тих мој Сале,вријеме лети ако је теби стало вријеме

Name

милован славниц

30.09.2018 07:03

СВАКА ЦАСТ И НОРМАЛНО ДА БУДЕМО УЗ ДАВОРА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логичар

30.09.2018 12:34

Теби је то све нормално? Ух...тражи помоћ, можда није касно!

Name

ацо

30.09.2018 07:04

Е моја бањалуцанко, бадава је ово говорити онима који су у пријатељству са Путиновом играцком...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лактаси

30.09.2018 07:05

Свака част за овај тест и не вјероватно је шта све болесни умови могу да ураде, да доведе пјеваљку на трг, нељуди могу све а ко зна можда је и њен неко учествовао у Давидовом мучењу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мк

30.09.2018 07:11

САДА ДА ВИДИМО А НАДАМ СЕ ДА ЈЕСТЕ СРПСКА МАЈКА .ТО ЋЕ ПОКАЗАТИ НЕДОЛАСКОМ ОВОМ КРИМИНАЛЦУ НА НОГЕ ЈЕР ПОРЕД ЊЕ ЋЕ ВЕЋИНА ПЛАКАТИ ДОК ОНА КРИМИНАЛЦИМА БУДЕ ПЈЕВАЛА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

02.10.2018 06:02

Српска мајка не борави никад у затвору нити бива удата за кримосе,рачунајући и Хару Из Сен Галена(заборавни сте)! Она није добар примјер низашта а може се мало искупити АКО НЕДОЂЕ ПЈЕВАТИ НА ТРГ ПЛАЧА за Давидом (ДАВИДИВ ТРГ)! Па да видимо!

Name

децко- драги предсједнице

30.09.2018 07:13

Драги предсједнице, ако сте мислили да са пјевацицом растјерате протест, то це бити теско, јер нису сви као ви без морала да не виде греску у томе сто пред озалосценог оца постављате пјевацицу да вас забавља! Постоје особе које воле Цецу и сматрају је краљицом, али без обзира на то подрзавају Даворову борбу за правду! Тако да мозете постици контра -ефекат.... мозе се десити да додје висе људи него сто би инаце досло на трг да трази правду... због тога сто то сматра својом дузности према својој дјеци... а и да види Цецу! Оно сто зелим реци.... нико тамо петог октобра неце доци због вас! Хвала

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одг

30.09.2018 20:26

Ух, веруј да хоће и то велика већина. Уосталом близу је па ћеш се сама уверити!

Name

КП

30.09.2018 07:14

Србе на Србе то је његов циљ,само би Хитлер заказао концерт истог дана на истом мјесту

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

30.09.2018 07:15

Недамо власт јос цетири године

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адвокат

30.09.2018 07:16

Е јесте нашли коме ћете апеловати на свијест и савјест!

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕИНФОРМИРАН

30.09.2018 07:18

Ноће ли доћи додином имовином - хеликоптером

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда и истина за Српску

30.09.2018 07:18

ЗАР УБИЦУ НИЈЕ СТИД Д ОДРЖАВА МИТИНГ УПРКОС ПРОТИВЉЕЊУ ЊРГОВОГ НАРОДА НА ДАВИДОВОМ ТРГУ: ТО САМО МЕ ШЉАМ И ОПАД СРПСКОГ РОДА - ОВИМ ПОКАЗУЈЕ КО "ШИША; БЕНДА И УВАЖАВА НАРОД" КАД БИ ИМАО ПАМЕТИ НЕБИ НИ ПОМИШЉАО А КАМОЛИ ПРЕДВИЂАО ОКУПЉАЊЕ ПОРЕД ДАВОРА И ОКУПЉЕНИХ НА ТРГУ. ОВИМ ЧИНОМ САЛИЈЕВА ЗЛУ КРВ МЕЂУ СВОЈ СОПСТВЕНИ НАРОД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несо Република Српска

30.09.2018 14:01

Увијек су побједници избора одрзавали заврсни митинг на тргу КРАЈИНЕ!!!!

Name

Бл

30.09.2018 07:18

Уухх тешко. Шта још реци сузе ми кренуле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанин Н.Варос

30.09.2018 07:19

Јако фино и културно и писмено сте рекли само истину коју сви знамо. Са зебњом оцекујемо 5 октобар као и 7 и 8 са резултатима. Надам се да неће бити убистава ако не продју ови сто мисле да је ово њихова приватна Република. ИСКРЕНО СЕ НАДАМ И ЗЕЛИМ И ПОЗИВАМ СВЕ ДА ИЗАДЈУ НА ИЗБОРЕ И ДА ГЛАСАЈУ ПРОТИВ ОВИХ САДА И ДА ДОДЈУ НОВИ ЉУДИ И ВЕЛИКЕ ПРОМЈЕНЕ ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанин Н.Варос

30.09.2018 07:20

Јако фино и културно и писмено сте рекли само истину коју сви знамо. Са зебњом оцекујемо 5 октобар као и 7 и 8 са резултатима. Надам се да неће бити убистава ако не продју ови сто мисле да је ово њихова приватна Република. ИСКРЕНО СЕ НАДАМ И ЗЕЛИМ И ПОЗИВАМ СВЕ ДА ИЗАДЈУ НА ИЗБОРЕ И ДА ГЛАСАЈУ ПРОТИВ ОВИХ САДА И ДА ДОДЈУ НОВИ ЉУДИ И ВЕЛИКЕ ПРОМЈЕНЕ ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Бањалуцанин Н.Варос

30.09.2018 09:14

Наруцто је истина да је Лукац добијо паре за страх то вам ни муслимани невјерују а не Срби.

Name

Савез ОСТАНАК

30.09.2018 07:20

Додик је заказао митинг 5. на Давидовом тргу да би изазвао сукобе и крвопролиће. Надамо се да ће одустати од овог свог сулудог наума. СВИ ИЗАЋИ НА ИЗБОРЕ И СРУШИТИ ОВАЈ ДИКТАТОРСКИ РЕЖИМ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијагноза

30.09.2018 07:23

Па Она је иста додик, њен син је исти додиков. Дали сте свјесни коме се обрацате. Ово је све ђаво понио...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац врс

30.09.2018 07:25

Свака вам цаст на овом емотивном коментару

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

30.09.2018 07:26

У октобру буди ВУКота а не папак! Подрска Вукоти, Младену Иваницу, листама СДС и ПДП мора бити јака, ови људи су најприје коректни, нису се отудјили од свог народа, немају иза себе ни једну аферу, они су потребни Републици Српској....СвиЦе

ОДГОВОРИТЕ
Name

1976

30.09.2018 11:12

Да смо 1995 сви били Вукота а не папци у 65.змтп и 1.гмтбр гдје би нам био крај...

Name

Ре 1976

30.09.2018 12:36

Ти си био и тада папак! Ниси видио ратиста ко ни главни Баја, а криво ти је сто дијете 1976 годисте није изгубило главу у рату, да сада твоја Зељка Зи ладно побједи. Овако Зељка це ти изгубити, изгубице ти и Баја, а ти цес и даље бити папак!

Name

Рогатица

30.09.2018 12:38

Крај би био одмах 1996 год.

Name

Тим

30.09.2018 15:30

СвиЦе! Без пријављених, без особа са наногицама, без афера, без корупције, уз Младју и Вукоту СвиЦЕ

Name

БАЈА НЕ ИГРАЈ СЕ "РУМУНИЈЕ"

30.09.2018 07:29

Не постоји начин да уплаше ДАВОРА И НАРОД., колико год НАЈАВА И ПРИЈЕТЊИ БИЛО / ТО ВИШЕ НИКОГА неће уплашити ни ућуткати. Зато је сада, пред ове РС изборе, најбитнији тренутак да наставимо да се боримо, да будемо гласни и говоримо власти оно што мислимо. Оно што се десило НА ТРГУ ПРЕ ВИШЕ ОД мјесеци (УБИСТВО ДАВИДА) не смије да се понови, зато ТРГ шаље ПОРУКУ СВИХ НАС " НЕ ИЗАЗИВАЈТЕ И НЕ ПРОЛИЈЕВАЈТЕ КРВ СВОГ НАРОДА", борба за фер и слободне изборе, ПРАВДУ ИСТИНУ И БОЉЕ СУТРА и даље траје. ПОЗОВИМО БАЈУ, БИСУ, ЛУКАЧА.....ДА СЕ МАНУ ЋОРАВА ПОСЛА - ИЗ ОЋАЈА ГУБЕ КОМПАС У СВОЈ СВОЈОЈ ЉУДСКОСТИ. А ТО ЈЕ НАЈОПАСНИЈЕ ШТО НАМ СЕ МОЖЕ ДЕСИТИ. НЕ ДАЈ БОЖЕ ДА СЕ "ДЕСИ ДРУГА РУМУНИЈА"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јој

30.09.2018 07:29

Мозда јој је ипак висе стало до лове и лицне сујете него до Даворовог бола.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НАДА.

30.09.2018 07:30

ПРАВДА НА ПРВОМЕ МЈЕСТУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

30.09.2018 07:31

Дефинитивно ако је завршни скуп Снсд -а 05.09. на тргу у Бањалуци , Додик тражи крвопролиће , Нажалост доћи ће људи са стране ни криви ни дужни јер су уцијењени од Снсд и направити несвјесно хаотично стање, Додик и Снсд изгледа нису свјесни да Бањалучани масовно подрзавају Давора и ово није добро , ово нису смјели никако урадити ово је иритирање грађана Бањалуке, а ова Цеца њој су битне паре, мислим да је нормална не би дошла али оток потом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

30.09.2018 09:30

Какви грађани Бањалуке,има вас 100 на тргу,осталих 200 000 није уз вас дебили.

Name

Бањалука

30.09.2018 09:38

Трг Крајине је трг свих нас и на њему мора бити мјеста за све без обзира ко шта ради, којој странци припада. Није ничија ни ћаћевина ни ђедовина. Трг Крајине је НАШ

Name

5. октобар

30.09.2018 12:25

Сви вец мјесецима знају да це СНСД 5. октобра имати заврсни митинг и то на Тргу Крајине. И зато је онако слуцајно изабрано бас то мјесто и тај дан и бас тај знак... Све је некако превисе слуцајно

Name

РЕ

01.10.2018 23:57

А да није мозда СНСД-ов Трг. Од ове године се прекида традиција. Неце висе СНСД дрзати митинг на тргу. То вам гарантује Лаус . Мозда је Давор требао да се склони посто је "ЗАВРСНИ" па да једном за сва времена заврсе са Бања Луком.

Name

БАЈА ДОСТА ЈЕ ТВОЈЕ "БОРБЕ" ЗА СРПСТВО

30.09.2018 07:32

БАЈИНА ОПСЕСИЈА ЗА СРПСКИ НАРОД/Не каже се без разлога „власт је сласт”... КАЖУ ДА ЈЕ ЈЕДНОМ НЕКИ СВЕТАЦ РЕКАО: „БЛАЖЕНИ СУ ОНИ КОЈИ СУ ВИДЈЕЛИ АНЂЕЛЕ!”, СВЕТАЦ МУ ЈЕ ОДМАХ УЗВРАТИО: „БЛАЖЕНИ СУ ОНИ КОЈИ СУ ВИДЈЕЛИ СВОЈЕ ГРИЈЕХЕ!” ЧИТАЈУЋИ ОВАЈ ТЕКСТ, ЗАПИТАЈМО СЕ ЈЕСМО ЛИ СВОЈУ СЛУЖБУ ИЗАБРАЛИ РАДИ СЛУЖЕЊА ИЛИ РАДИ ВЛАСТИ! И ЈЕДНО И ДРУГО СЕ ВИДИ ИЗ АВИОНА, БАШ КАО ШТО СЕ РАСПОЗНАЈУ ПЛОДОВИ НА СТАБЛУ. ЖЕЉА ЗА ВЛАШЋУ (Баје из Бакинаца) ПРЕЧЕСТО ЈЕ ДИРЕКТАН ПУТ У ПАКАО. Постоје три велике страсти, АЛКОХОЛ, КОЦКА И ВЛАСТ. Од прве двије се некако може излијечити, од треће никако. Власт је и најтежи порок. Због ње се убија, због ње се гине, због ње се губи људски лик- ОЧИТ КОД БАЈЕ. Неодољива је као чаробни камен, јер прибавља моћ. МИЛУ (као и све око њега који упропастише ову земљу) подстичу кукавице, бодре ласкавци, подржавају лупежи, нарко-мафија, убице - њихова представа о себи увијек је љепша него ИСТИНА. Све људе сматрају глупим, јер крију пред њима своје право мишљење, а себи, присваја право да све знају и да им нико ништа не може - нажалост не мали број људи то прихвата. СВИ СРЉАЈУ НА ВЛАСТ, КАО НОЋНИ ЛЕПТИРИ НА ПЛАМЕН СВИЈЕЋЕ. Необичан човјек овај наш Баја. Сматрали смо да је добар човјек, али се "изокрену" у супротност - није успио у ономе што жели. Његове параноичне изјаве говоре да се бори сурово за своје увјерење, сматрајући да је племенито, не знајући да је постало нељудско. Биће најљући непријатељ против себе бившег, и чуваће, као, огрубјелу слику свога некадашњег заноса. БАЈА НЕ ЗАНОСИ СЕ СЛАВОМ И ВЛАШЋУ, КОЛИКО ВЛАСТИ ТИ ТРЕБА ЈОШ...КОЛИКО...ЈОШ...ЗАШТО...ЈОШ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нн

30.09.2018 07:34

Не треба долазити ако је човјек мајка пре свега.Да пјева а на другом крају је човјек и жена кои су изгубили дјете на бруталан начин.Срамота би било пјевати на предизборном скупу владајуће партије која је у све живо уплетена.Зато Цеци ако си мајка и имаш осјећаје нећеш доћи а надам се да бескрајно волиш своју дјецу пробај да се ставиш у кожу мајке која само тражи истину о смрти дјетета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Исти

30.09.2018 07:35

Народе у Србији и Републици Српској када нисте сигурни у морал политичара јасно ће вам бити када видите да ли им на предизборним митинзима и битним догађајима за државу пјева Цеца.Распадом СФРЈ у српском друштву које је криминализовано уведена је криминална пјевачица и у медијима који затупљују народ проглашена "српска мајка".Ту гдје она пјева ту су нереди загарантовани,тако да се може у Бањалуци тако нешто очекивати.Сви протагонисти лошег што нам се догађа као народу су се скупили у тим код Додика.Да се ослободимо сви треба да се прихватимо оловке и смјенимо режим Додика и ослободимо се од свега лошег у свим сегментима друштва па и ове пјеваљке зла.СВИЋЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алија Сиротановић (за неписмене не зовем се тако)

30.09.2018 07:37

Џаба си ти ово писал њој, њен муж је побио више људи него што она има пјесама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@

30.09.2018 08:58

Њен муж је био "ЕПП" војник, један од низа криминалаца које је ангажирала ДБС-је, он и његови "борци" су били "храбри" само над голоруким народом а када наиђе на јак отпор способних и храбрих војника тада се показивало његово право лице, обична пиз?а, на yоутубе се могу наћи аутентични снимци гдје 1995-е бјежи из рејона Кључа гдје каже да је он дао оно што је могао, што би у преводу значило, бјежанија и чување главе. Цеца и данас троши туђе опљачкано благо, нека не заборави, отето је проклето.

Name

Рале

30.09.2018 07:38

Браво за текст,свака је на мјесту,истина и само истина.Овај монструм из Лактаса је вјероватно испланирао да тај дан додје до српско српског сукоба и нереда у којма би он опет профитирао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цецо волимо те

30.09.2018 07:38

И пусти Ти ову.Ако јој се не свида,пут под ноге па Њемацка.Она је метразна роба код нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маке

30.09.2018 07:39

..''Цијела Босна и Херцеговина, дијаспора, људи диљем свијета стежемо омчу око.. Полиције Републике Српске..'' Да цитирам дјелиц , А ви , ако јос има добронамјерних овдје , муцните мало главом .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логичар

30.09.2018 12:41

Брате, ови ништа, опет неће, у својој заслепљености, сконтати!

Name

РЕ

02.10.2018 00:04

Да . Зато и пустају криминалце из затвора да се ојацају. Не сери мајке ти. Видјецес кад се јаве постени полицајци којих је 95 % . Кад их потјерамо из рупа кад тад. Мислис да је лако гледати неправду сваки дан и лагати сам себе. Невезано за овај слуцај има људи овде у МУП-у који су за 2 године постали богатаси крај нас осталих. Како?????? Иста нам плата.

Name

саса

30.09.2018 07:39

Један је Милорад Додик

ОДГОВОРИТЕ
Name

мима

30.09.2018 10:09

Један је био и Адолф.

Name

Логичар

30.09.2018 12:43

Даду Топићу је право име Адолф, с обзиром да си веома "образован", што се може закључити из ставова изнешених у име других, мора да си мислио на Топића, а?

Name

Те Саса

30.09.2018 20:23

Један....монструм.балван.кримос.лопов..неписмен цовек...униститељ свега у Р.С...народ је презадузен и унистет привреда је унистена трајно...биста урадио није за силбе године за дрзаву и народ, али остварио милијарде ...ајде уз њега ако и ти крадес дрс' се њега

Name

РЕ

02.10.2018 00:05

Среца наса . Ста мислис да су двојица. Вец би нас нестало.

Name

Јесен

30.09.2018 07:39

Најезио саам се. Скидам капу до пода. И плацем над овом дрзавом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јесен

30.09.2018 07:39

Најезио саам се. Скидам капу до пода. И плацем над овом дрзавом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пчелица Маја

30.09.2018 07:41

Сва ти част Бањакучанко. ..свака ти је на мјесту!!!Чула сам за то окупљање и искрено се надам да га неће бити! !!Правда за ДАВИДА! !!

ОДГОВОРИТЕ
Name

???

30.09.2018 07:42

Ста??? Организују концерт на тргу??? Па они нису нормални. Тацно хоце да заваде народ и мозда цак да доведу своје гориле да изазову нереде. Тацно видим тај сценарио исто како је некад послао пар горила на навијаце борца, у главном дјеце..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

02.10.2018 17:23

Био сам дијете од 13 година тада у Борику. Играо Борац прозив Игокее која није имала ни једног навијаца тада. Сметало му навијање, пјесме о Борцу и Бањалуци. Мајмун послао своје гориле на нас и све нас пистољима млатили. Полиција ко цкепи гладали и нису мрднули . Никада то нецемо заборавити ни опростити диктатору. Позивам ту моју генерацију и све остале младје генерације Лесинара да се супроставимо ниткову ! !

Name

ре

02.10.2018 17:50

Данко Станисиц је један од бајиних цобана који тукао дјецу, тада лизао дупе баји и овај га слао по цигаре.

Name

Топс

30.09.2018 07:44

А шта очекујете...удала се за криминалца, она сама крала паре преко трансфера играча и концерата за странке...сина одгојила да буде исти тата, кћерка иста она. Нама Србима влада полусвијет! Поздрав из ЕУ од нас 4-оро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прљави Хари

30.09.2018 07:44

Лукач-Прљави Хари је здрав и чио, чим изазвива посланике на двобој.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

02.10.2018 00:06

Само да се не препадне па да нам опет узме 40 000 км.

Name

цензор

30.09.2018 07:48

Ових дана режим шиље депеше ел. поштом свим државним чиновницима и плаше их да не коментеришу пред изборе на порталима, јерби их све централни сервер прати у централи, па ће награбусити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија

30.09.2018 07:51

Е драга Бањалуцанка немас ти појма ста се десава док ово писес...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Забрањено пусење

30.09.2018 07:53

Њима је ментор био Милосевиц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Андела

30.09.2018 07:54

Браво !Ако имало људског има у себи отказаце долазак у БЛ .Не цините никад ниста сто се противи васој савјести ,цак и ако то од вас дрзава трази .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

30.09.2018 07:58

БРАВО, за бањалучанку!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

30.09.2018 08:04

Милораде, нека поведе и Анастасију, мало их зракомлатом провозај и онда на скупу загрми "биће Српска држава" а сам знаш да неће и гласови "стада" су ту!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалиста

30.09.2018 08:10

Пјевала је Баји на скоро све и једном предизборном скупу,пјевала му сину на свадби,послала му сина да као лафо студира у БЛ,поред онолико факултета по Београда(читај да га склони од криминалаца) возао и њу и малог сероњу хеликоптером по БЛ..И сад неко очекује да она не подрзи Бају? Такве жене се лозе на паре и моц,Баја је само замијенио Аркана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Г

30.09.2018 09:04

Много се крви пролили због лазних водја,цувајте се лазних уцитеља, пророка,казе Свето Писмо,а један од таквих је Додиг,пјева на тудје гробу,Давид,велико зло це задесити србски народ,уцествујемо са тим лазним водом,Бог све види

Name

родно место Житорође

30.09.2018 13:12

Сад му нуди гањц пластичару , нуди еј свима само да је утопи неком богатом тајкуну и да јој се скине са грбаче јер није ничему.

Name

марио

30.09.2018 08:15

Какав идиотизам!!!! Обрацати се зени цији је муз силовао, убијао, клао, пљацкао са циљем просвјетљења мозга!? јеси ти сигурна да си бањалуцанка???

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

30.09.2018 08:16

Побозна зена? о Бозе баци циглу буди прецизан

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тетак Мата

30.09.2018 08:18

Свака част да би ријеч реко

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пчелица Маја

30.09.2018 08:18

Сва ти част Бањакучанко. ..свака ти је на мјесту!!!Чула сам за то окупљање и искрено се надам да га неће бити! !!Правда за ДАВИДА! !!

ОДГОВОРИТЕ
Name

загор

30.09.2018 08:22

Хаха. Па Цеца је из истог миљеа. Њено богатство је сазидано на мукама хиљада као сто је Драгицевиц. Таква спава у крвавој постељи.Ста њу боли уво за Драгицевица и муку народа у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

30.09.2018 08:23

Никад она ово писмо неце добити, то це баја средити да га не добије. А ако га слуцајно и добије заслијепице ју сума коју јој баја даје за пјевање и ту се заврсава сва прица. Ста оцекивати оз зене једног од највецих крининалаца и убица на балкану

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

30.09.2018 08:24

Поштована Бањалучанко, дабогда да ће ово Светлана да проћита. Иста је то багра. него апелујте на грађане Бањалуке да изађу на изборе и оловком скину са власти Додиков режим. А о Светлани, нека јој је на срамоту њено подржавање Додиковог режима. ако она невиди патну Српског народа у РС-ој, Бог све види и свако ће добити оно што је заслужио на овом свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

30.09.2018 09:35

Ненаде Бањалућанине

Name

Љиља

30.09.2018 08:25

За правог човијека,одлука није тешка

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВАСИљ

30.09.2018 08:28

Дотична господја којој се обрћате читав свој живот увезала је са подземљем и криминалом. Свако јутро се буди у дворцу стеченом криминалом, пљачком и убиствима. Има нас који се сјећамо док је ова Звезда гостовала код Минимакса у програму уживо да се јавила жена која је познала своју огрлицу на њој и навела кад је и гдје нестала. Зато мислим да је ово писмо написано погрешној особи. У музику и музичке вриједности се не разумијем. Познајем људе и карактере. Ово писмо би дотакло Јелену К. која има душу и разум. У кафани је "Цеца" почела, одрасла. И мјесто јој је да пјева код Додика под шатором. Не бих могао замислити да негдје пјева у организацији културе или на скупу Младена Иванића. ЗАТО! ПЈЕВАЈ, ЦЕЦО, АКО ТИ СЕ ПЈЕВА! И ако не осјећаш саучешништво! ПРАВДА ЗА ДАВИДА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИРКО

30.09.2018 08:30

БРАВО! Нек ЦЕЦА зна колико губи у нормалним и неподкупљивим људима у РС а има нас бар пола! ДОЛАЗИ ВРИЈЕМЕ ИСТИНЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чича

30.09.2018 08:32

Овом ђубрету од предсједника ни име не могу да изговорим инати се са народом по ко зна који пут. Сјетите се не тако давно израженог незадовољства грађана дјелима њега и његове секте. Када је организован велики митинг у Бањалаци и кад је "чувар Српске" изјавио да ће он организовати у исто вријеме на истом мјесту контрамитинг. Шта то значи ? Сад хоће пјевчицу да доведе на Трг. Е стварно је дошло вријеме да му се на ребра стане. Таквог гада који дијели народ срби одавно нису имали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милоје

02.10.2018 16:34

ако је она србска мама,каква ли је тек моја...имо је право Наполеон,позлатила му се...

Name

РЕ!

30.09.2018 08:33

ПАРАНОЈА У НАЈГОРЕМ ОБЛИКУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срле

30.09.2018 08:34

Имамо море фотографија младјене Анастасије из Париза ,Москве...у бунди , у купацем , напуцила се , натртила се....али нема ниједна фотка са другарима из основне и средње сколе...са матуре нпр.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милена

30.09.2018 08:40

Има их пуно више него што можеш да замислиш! И сваки дан их је све више. Правда за Давида! Доста више крађе, корупције, бахатости, нечовјечности, доста је!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фаца

30.09.2018 08:46

Е сад си је забринула бас као и мене него фол бањалуцанко ухвати се ти кухиње пегле и усисиваца много паметније ти је него сто писес глупости нисам ни ја за додика и он це òтици али немој ти солити памет никоме молим те

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Фацу

30.09.2018 12:06

Шта ти друго радиш , него износиш мишљење , цеца је дно , цеца је жена криминалца , који се обогатио на туђој крви , за њу и њену дјецу никад неће бити среће , јесмоли људи или нељуди

Name

Није него

30.09.2018 08:50

Па они имају много заједничкога. Она је из села Житорађа, а он из села Бакинаца. Обадвоје су ишли у Пољопривредну школу с тим што је он завршио за месара а она није завршила. Успон им почиње појавом торбофолка с тим што је он у једном тренутку дотако само дно али онда се ваздигао. И једно и друго су у бандитским удружењима, она можда није више члан, али пјева кад су бандитска окупљања. Иначе обадвоје се медијски експонирају, а и плаћају медије да пишу о њима. Обадвоје немају нимало скромности и бахате се незајажљиво. Обадвоје своју дјецу престављају као боговре и експонирају их .Обадвоје ходају по судовима. Обадвоје пјевају под шатрама. Волио бих да ме допуните ако сам шта заборавио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Није него

30.09.2018 09:33

И ти си изгледа доктор наука...

Name

Ре

30.09.2018 12:24

За тебе трули боту сам доктор наука. Реченица ти треба почети са А, а не са И. На крају реченице се ставља тачка, ботино.

Name

Реган

30.09.2018 08:50

Ова Цеца је само једна обицна певаљка,удовица једног криминалца који је многе цасне Србе завио у црно,никаква српска мајка,Бозе сацувај!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рогатица

30.09.2018 08:56

То, Рашо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логичар

30.09.2018 08:57

Тако је!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јана

30.09.2018 08:58

Ражњатовићићка Бајиним хеликптером долази.Долази Цеца да пјева Пејиној унуки ,јединствена прилика пошто јој хрвати не дају у своју државу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за јану

30.09.2018 13:20

Средиће то Цвија , преко декиних веза , са госпођом Колиндом, она и тако воли да ђуууууска, нек се Цеци завије хрватском тробојницом као њен велики друг Аца Лукас и загребачка арена зачас пуна, а у првом реду , зна се , Цвија тапше својим ручицама.

Name

милос

30.09.2018 08:58

ИЗДАЈИЦЕ СТЕ,ЦРВЕНИ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пеђа

30.09.2018 08:59

Није на истом мјесту него на тргу испред РТРС јер рудоња не смије ни да се појави на Давидовом тргу а ни да ту организује скуп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

30.09.2018 09:00

Није болест све сто боли...

ОДГОВОРИТЕ
Name

За са стране

30.09.2018 09:00

Он је за родитеље 50 година дјецак и није погинуо у рату,вец у миру,Отац му није криминалац и борио се за ову дрзаву.Ако имас дијете и срце,замисли га мртвог,изубијаног у канализацији.Даворове ратне ране,његовог сина,23 године касније,за кога?Од кога?Све се зна! Стице ИСТИНА И ПРАВДА! Нека она пјева,знамо ми њу,све знамо.Увијек је добро побједјивало зло.Онај горе све види и суди задњи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОСМАТРАЦ

30.09.2018 09:00

Све је то супер, писање тих писама отворених и то, а ста са тим постизете? Ко да ти којима су писма упуцена уопсте то цитају а камоли да промјене несто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОСМАТРАЦ

30.09.2018 09:03

Иди ти заузет си много Миле ти дао наредјење. Јадо јадни спао си да ти кркан из Бакинаца буде предсједник који је отудјио и ојадио све доле сто се могло отидјити и ојадити будалетино. Бар мисли на дјецу ако их немас имацес их.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А која си ти бањалуцанка

30.09.2018 09:03

Никаква када све гледаш кроз лову.Нажлост овим подржавш[ лопове и убице, размисли ДА СИ ПРОТИВ НАРОДА А НЕ ДАВИДА ДРАГИЧВИЋА. Ти спадаш у групу застрашених - размишљаш да кад оде БАЈА, нема РС. У ЗАБЛУДИ СИ ВЕЛИКОЈ јер спаса нема без промјена. ЗАШТО У ОВОЈ НЕИМШТИНИ И БЈЕДИ ДА СЕ ПЛЋА ЈЕДНА ПЈЕВАЉКА ЗА БАЈУ а НЕ ЗА ЦЈЕЛОКУПНИ НАРОД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анна

30.09.2018 09:04

Баја имаш два хеликоптера а имаш и паре, обрадуј Бису пошаљи један по Цецу а други по Томпсона.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

30.09.2018 09:04

Ако добро зивис и ти и твоја породица, гласај за оне који су ти то омогуцили. Мени нису, иако ринтам по цијели дан. И ја цу гласати у складу са могуцностима које ми је обезбиједила актуелна власт. Да не буде забуне, радим са ВСС-ом (предратни факултет).

ОДГОВОРИТЕ
Name

АНТИБОТ✊

30.09.2018 09:04

Непоштовани лажни бањалучанину, Боте идиоте; знамо да сте нервозни, крај вам је овај пут стварно близу. ✊✊✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОСМАТРАЦ

30.09.2018 09:05

Аха ти се позелио неправде немас стрпљења. Јадници јадни какав смо само народ да Бог хоце само да нас спрзи да нас нема висе да ослободимо овај свијет муке и цудимо се да нас други не воле а сами себе убијамо

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗАТУЦАНА И УПЛАСЕНА БАЊАЛУЧАНКО

30.09.2018 09:05

Тврдим да Баја и Биса у РС покушавају створити дојам да ствари иду добро, да земља ради, расте и напредује, а да је "сурова стварност другачија"... Данас и до избора уочавам да СзП креће с израдом новог програма, програма који на платформи социјалдемократије људима у РС треба понудити бољи живот, РС учинити динамичном и дигиталном земљом 21. вијека, земљом која зна и може“, рекли су сви заједно из СзП, позвавши "све да заједно кренемо на пут трансформације РС у модерну, успјешну и сретну земљу". Дојам је када се пред Европом покушавате приказати као модерни, умивени, европски политичари, а стварност је када у РС покушавате ревидирати историју и затрти антифашизам. Дојам је када покушаваш приказати да је у ВЛАДИ све добро и да се управља кризом, а стварност је када до сада не знаш и ниси објавио ни један једини податак из теВЛАДЕ, када се скрива истина од јавности и не пристајеш на повјеренство око ВЛАДЕ које би требало расвијетлити стварност. Дојам је и када говориш да ћеш ријешити проблем СУДА И ПРАВОСУЂА , када то говориш шест мјесеци и када након тога не сазовеш ни једну сједницу да би рекао КО УБИ ОЦУ СИНА. Сматрам да је то разлика између онога што се у РС "покушава створити као дојам и сурове стварности". Људи су изгубили повјерење јер виде да је могуће преко ноћи промијенити политички курс да би се дигла рука за актуалну Владу и оставио мандат владајућим. Додајем, да је "могуће промијенити слику у правосуђу само ако некоме уовом тренутку одговара". РС се не смије понашати као игралиште увријеђених дјечака. Заказао и систем грађанске заштите.... покушава се створити слика како је идеално. Није идеално, јер да је, министар ЛУКАЧ И КАМАРИЛА, и људи који су судјеловали у ланцу заповједништва би поднијели оставке“, толики су пропусти у МУП-у ....невиђених размјера ...НАРОД ТРГА поручује да се РС не смије понашати као "игралиште увријеђених дјечака који се свађају, демонстрирају каприц, а онда се надмећу ко више воли министра ЛУКАЧА не би ли га задржали на тој позицији. Мора СзП ухватити "нови смјер" за РС - нови пута изградње, повјерења и враћање нових, али старих вриједности демокрације. Сматрам да сво грађнство у РС има задатак направити "савез са свим људима" у РС који желе добро - радницима, пензионерима, обртницима, научницима, ученицима, СДС - овцима али и онима који то нису - циљ је направити нови пут, нови смјер, програм и повјерење за све људе, али заједно с људима. РС је ове године РС напустило 20.000 људи, дугови у здравству се попели на НЕВИЂЕНЕ ЦИФРЕ У КМ, да су листе чекања пет пута веће него у времену када је ОВА ВЛАСТ ОБЕЋАВАЛА ДРУГО, јавни дуг је висок, а каматна стопа задуживања све неповољнија.....ПРАВУ ЦИФРУ О ТОМЕ НЕ ЗНАМО...САМО ЛАЖУ...ЗАДУЖУЈУ..ЛАЖУ...СНСД неће реформирати образовање, мислим да је то свима у овом тренутку у РС јасно. ПА ЗАШТО СУ НАМ НЕМИНОВНЕ ПРОМЈЕНЕ КА БОЉЕМ СУТРА?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ос

30.09.2018 09:09

Пуковник,и покојник у глави.Ко ти даде чин тако блесав.Обраћа ти се обични војник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хмм

30.09.2018 09:16

Јел треба покријепити..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wодолија

30.09.2018 09:26

Додиков циљ је да по сваку цијену раздвоји, умјесто са уједини српски народ. Треба га упитати по којој цијени и коме је продао Републику Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баја хоћеш циркус - имаћеш га

30.09.2018 09:27

Баја све више личи на Чаушескуа, а знамо како је он завршио. Само нек зове Цецу на Трг. Ово је врхунац болесног ума једног аутократе који је умислио да је свемоћан и недодирив. Видјеће шта га тек чека на ДАВИДОВОМ ТРГУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

30.09.2018 09:32

По обицају Цеца узме лову сто отпјева своје. Касније се Миле извињава Давору и групи ПРАВДА ЗА ДАВИДА коју нико не прихвата они болесни гласају за Милу и Цецу и Миле или власт или опозиција наставља даље.За мене не постоји никакав Миле и Снсд а и Цецу сам избрисао јер је то заслузила подрском овом првом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

30.09.2018 09:33

Ма дзаба опајдари писес,њој је на уму само она ствар!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалитиц

30.09.2018 09:35

Мама молим те!!! Па гдје це цеца одбити милокрадов позив кад је милокрад купио нови 'еликоптер па цеца и сира фамилија ( 'еликоптер веци од Газеле и Рангера) морају га тестирати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тхомпсон

02.10.2018 16:32

ој,Цецо братанице мила јесил скоро у Бањалуци била,јели миле народ огулио па им паре за глас понудио.

Name

Борац - РВИ

30.09.2018 09:40

Давно рекох Додик је рак рана овог друштва. Дефинитивно 5.октобра сви напоље, па да поглавник и његова старлета Цвија - усташка унука види шта народ мисли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крокац

30.09.2018 10:00

Нека он дводи кога оце ако народ нуде паметан неце гласат за њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доми

30.09.2018 10:12

Боље да доведу томсона,висе им прилици!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Паја

30.09.2018 10:20

Она це узети 100000 км сама је рекла да је то њезина цена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗХ

30.09.2018 10:31

Зашто неком смета да Цеца пјева на тргу,па ваљда трг припада свима ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗХ одговор

30.09.2018 12:19

Заказан скуп Правда за Давида, на истом мјесту он заказује Цецин концерт.То није више ни трг Крајине ни Давидов трг то је трг плача и све огољености до кости наше стварности у којој живино.

Name

ЗХ

30.09.2018 12:53

Па добро ,помјериће Цецу на Кастел и сви задовољни.Не видим чему толика фрка. . .

Name

МД

02.10.2018 18:14

Ако би морао да бирам, боље и она него Митар Мирић. Замислите да тај са бајом запјева "Неможе нам нико ништа", а Жељка стоји иза и смије се, па да се убијем, јер то ја неби издржао.

Name

Драга

30.09.2018 11:01

Свако ко пдржава Давидовог оца, неби требао да изађе на трг, нека пјева Додику и његовим који га подржавају.Човјек нема карктера он је дно дна.Надам се у бога да ће све добити назад.Ничије није сјало до зоре.Фујјј

ОДГОВОРИТЕ
Name

БВС

30.09.2018 11:03

ДАЛИ ЈЕ ОВО МОГУЦЕ. ГДЈЕ СУ МЕДЈУНАРОДНЕ СНАГЕ ЗА ЗАСТИТУ ОД ТЕРОРА СА СЈЕДИСТЕМ У ЗЕНЕВИ??? ПА ОВАКАВ ТЕРОР СУ ДОЗВОЛИЛИ У СРЦУ ЕВРОПЕ?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

М.Р.

30.09.2018 11:05

Надам се да це Цеца увазити ово писмо и дати подрску Давору Драгицевицу и народу који тразе САМО ИСТИНУ И ПРАДА ДА БУДЕ ЗАДОВОЉЕНА. Свтлана цеца је пре свега зена мајка своеје дкеце и зна колико их мора заститит од оваквих слуцајева, који се народу десавају. Нека нам се никад не деси сто се Давиду Дзенану и јос многим десило. СТОП НАСИЉУ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

реално

30.09.2018 11:08

Писмо је блам! Милокраде, готов си! Ни Путин те не мозе висе спасити. Идес ти у Фоцу, готова прица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

израелац

30.09.2018 11:11

Народ је јадан састављен од јадника који чине скупину јадника... и ти јадници слушају Цецу циганку

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Цецу

30.09.2018 11:11

Цецо имаш ли дјецу , шта мислиш да ли би ти син смио сам и слободно шетати Бањалуком и Републиком Српском , Цецо добро размисли .........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несо Република Српска

30.09.2018 12:37

Па сета јој син бања луком сам,додји и ти ако знас не бој се!

Name

Ре Нешо република српска

30.09.2018 13:16

Шетао јесте са два полицајца али у задње вријеме нешета, тако да знаш , село је ово али мало , доћи ће све на своје.

Name

Јос

30.09.2018 11:18

Постујмо ВАПАЈ народа.Будимо пре свега људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Погресна адреса

30.09.2018 12:23

Цеца неце пјевати на скупу а и да пјева то ради као и сви пјеваци, за паре а не из политицког убједјења. Аутор писма ваљда то треба да зна као сто зна да зели сензацију тим писмом. Многе странке ангазују пјеваце који немају везе са политиком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бежи бре..

30.09.2018 21:20

У сваком случају заслужује презир и бојкот. Па и ђувегија Аркан је убијао и тукао, пљачкао и отимао 'за паре а не из политицког убједјења'.

Name

ПРАВДА И ИСТИНА

30.09.2018 12:34

СВИ НА ТРГ ДА ПОМОГНЕМО И СПАСИМО СВОЈУ ЗЕМЉУ ОД ЗЛОЦИНАЦА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

30.09.2018 13:00

Наравно да ЦЕ да пјева да неби слусали вас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

30.09.2018 13:04

А није давор слуцајно одабро бас пети октонбар зна он да ЦЕ ТУ бити прослава побједе над бакирови дупелисцима само вецело тај дан вас отјерат окупатори

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио

30.09.2018 13:19

ОДЛИЦНО ПИСМО ДИРЉИВО ЉУДСКО СА ПУНО ЕМОЦИЈА А УЗ ТО СВЕ СУРОВА ИСТИНА,МЕДЈУТИМ ПОСЛАНО САМОМ ЗЛУ КАКВА ЈЕ ТА "ПЈЕВАЉКА" ОНА ЈЕ ПОТПУНО ИСТО ЗЛО КАКВО ЈЕ И МИЛОКРАД ДОДИК,ЗНАЦИ ТО СУ СВЕ ЛУЦИФЕРОВИ КЦЕРИ И СИНОВИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФИЛИП

02.10.2018 06:08

ТЕШКО ОНОМ НАРОДУ У КОЈЕМ ЈЕ ЦЕЦА ПРИМЈЕР МЛАДИМА И ЛИЧНОСТ! ОСВЈЕСТИТЕ СЕ ЉУДИ ДОК ЈОШ НИЈЕ КАСНО, ШТА СЕ ТО СА НАМА ДЕШАВА?

Name

Луцкy

30.09.2018 17:21

Јеси и нашла коме ћеш писати. Па то ти је пјевачица само,хеееееејјј. Ако је толики људи слушају то не значи да је Бог или неки добротвор. Јеси ли чула да је некад осуђивана ?! Је ли ти познато да је била удата за мафијаша Аркана ?! Да ли мислиш да ће се честита жена удати за мафијаша за којег и врапци на грани знају ко је и шта је ?! Јеси ли некад чула за изреку: "С ким си - такав си" ?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лопов_Преварант

30.09.2018 21:02

хттп://www.сервисбањалука.цом/зидар-фасаде/зидар-фасаде-бањалука.хтмл

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

30.09.2018 21:18

Додика и није бирао народ ,знамо како је досао на власт. Народ це му пресудити 8 .10 њега и оваквих старлета у насој близини висе неце бити.Гласајмо за промене и игнорисимо Додика И Цецу. Правда за Давида, правда за све нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вања

30.09.2018 21:42

Цецка је добра, али има пуно плагијата у каријери: хттпс://yоуту.бе/мДгоБ09XдсМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обицан цовјек

01.10.2018 05:23

Правда за Давида,насу дјецу и нас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Молим вас пазљиво процитајте

01.10.2018 07:17

Зар вам свих ових губитницких година није постало јасно да оваквим глупостима нецете задобити повјерење народа који це масовно изаци и свргнути ове. Уозбиљите се, не потцјењујте народ. За сљедеце изборе смислите несто смислено и паметно, јер на овима вам поново нема пролаза. Не на овакав нацин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теа

01.10.2018 08:26

Недозволите ропство обицним граданима доста криминала корупције непотизма народ бјези главом без обзира за кору хлеба

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

01.10.2018 17:15

Слузе се свацим да би направили Давора будалом и невазном лицности тог дана.Не треба дозволити ама никоме да пјева у БиХ док се не рјесе ова убиства невиних младица.Сви који славе под саторима и гурају нос овим криминалцима у д.пе треба оцитати једну лекцију за сва времена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рационалан

02.10.2018 08:25

Ваљда знате да су фолк и концерти комерцијални бизнис који уговарају менаџери и нема везе са било каквим другим мотивима изузев финансијске користи и повећања популарности што је опет финансијски интерес. Све друго је празна прича. Изузев хуманитарних концерта и сл. али и они имају своју позадину. Тај концерт је исто као да јеплаћен циркус Колорадо па да у њега иду и старо и младо. Према томе оканите се патриотско-емоционалних савјета или приговора свјету бизниса

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неколико добрих људи

02.10.2018 12:39

Провјерите информацију још једном, мислим да Трг Крајине није у плану за тај догађај

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦЕДЕВИТА

02.10.2018 12:47

Е нек си јој се наговорила, Бозе будаластог народа. Неце Цеца имати ријеци да ти опше колико је заболи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даре

03.10.2018 05:46

Свака част за текст.Ништа за додати и одузети,право стање ствари.

ОДГОВОРИТЕ