Прочитајте још једну режимску конструкцију?!

Српски члан Предсједништва БиХ Младен Иванић добро зна да је у току активни дио операције Интерресорне кординационе групе која координира цјелокупно дјеловање за извођење "меког државног удара" према Републици Српској и да је он кључна личност те операције, пише у тексту који је објавио портал Инфосрпска.

Република Српска 29.09.2018 | 18:34
Прочитајте још једну режимску конструкцију?!
"Тако је Интерресорна координациона група којом руководе тајне службе у коју су умијешана и такозвана 'бакина дјеца' одредила да се 5. октобра на најваљеним протестима групе 'Правда за Давида', приликом инсценирања 'варнице' и инструментализације маса на протестима у Бањалуци опозиција Републике Српске појави и окупи око једне кључне личности која ће стајати на челу протеста и незадовољства, а у овом случају за то је одабран најподеснији - Младен Иванић, због дугогодишњег успјешног контакта са међународним мешетарима", истиче се у тексту.

Портал Инфосрпска оцјењује да је Иванић, кога је Интерресорна координациона група беспоговорно одредила за тај задатак, на јучерашњој конференцији за новинаре покушао да ову наредбу артикулише пред домаћом јавношћу као своју храбру одлуку.



У тексту се подсјећа је Иванић подржао протесте групе "Правда за Давида", рекавши да људи имају право да протестују и најавио да ће он, у случају насилног урушавања протеста, односно ако би кренула полиција на њих да их силом растјерује, бити први који ће стати и бранити право народа да протестује и да износи свој став.

"Оваква децидна изјава Младена Иванића, који је у протеклом периоду избјегавао да се појави са осталим лидерима опозиције на протестном скупу групе 'Правда за Давида' коју су, нажалост, као још неки злоупотријебили смрт Давида Драгичевића и трагедију његовог оца Давора политузујући је и користећи за харангирање маса и испирање мозга методологијом пријетње, провокације и најавом ескалације, није никакво изненађење", пише портал Инфосрпска.

А то што Иванић тражи од Додика да изнесе конкретне доказе о умјешаности страних служби у дестабилизацију Републике Српске, истиче се у тескту, у исто вријеме значи да не вјерује ни Александру Вучићу који је рекао да ће изнијети фрапантне доказе о најбруталнијем мјешању западних сила у изборе у БиХ.

"Претпоставља се да се ту налазе и притисци и пријетње за градоначелнике Добоја и Бијељине. Додик зато није имао потребе да даје Иванићу било какве доказе, јер сам Иванић, његово дјеловање и понашање су најбољи доказ", наводи се у тексту.

Портал Инфосрпска најављује да ће за два дана ексклузивно објавити појединости о умијешаности страних служби у вези са "меким државним ударом" у Републици Српској, те ко је Интерресорна координациона група...

(Срна)
 

Коментари / 42

Оставите коментар
Name

Анти-СНСД

29.09.2018 16:42

Како смије телевизија којој сви дајемо 7км мјесецно да буде пристрасна, зар то не би требао да буде јавни сервис јер се финансира и из мог дзепа???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко

29.09.2018 16:52

Ајде јунацине(паразити фасистицки) побијте се једном ко људи, доста висе препуцавања ко п...е, ријесите то муски. Побијте се на изборе или пред како год, само се потуците и ријесите то ко људи. ПС ПРАВДА ЗА ДАВИДА, КРАЈ СВИМ СТРАНКАМА УБИЦАМА СВОГ НАРОДА.

Name

Логичар

29.09.2018 17:02

Бн ти је " џабе" па гледај њу. Други су јој платили да би Ти могао бесплатно да гледиш!

Name

РЕ Логичар

29.09.2018 18:18

Сендвичар. СвиЋе!

Name

приједлог

29.09.2018 18:49

предлазем да градјани распису референдум о плацању ртв таксе..Доста је пљацкања градјана и отимацина коју је легализовала власт..доле сектаска ртрс и стоп плацању ртв таксе.

Name

Ре

29.09.2018 18:55

Логицар ти си прави ухљеб.Јах ти логике и ринеqа.

Name

Мк

29.09.2018 20:02

ПОСТАЛИ СТЕ ВИШЕ СМИЈЕШНИ И ВИ И ДОДИК .КАДА ГОД СУ ИЗБОРИ СМИСЉАТЕ ГЛУПОСТИ КОЈЕ ВИШЕ НИ ПАС СА МАСЛОМ НЕ БИ ПРОГУТАО.И ЗАШТО БИ ВАМ ВЈЕРОВАЛИ ПА ИЗАЂИТЕ МУДОЊЕ ПРИЈЕ ИЗБОРА СА ДОКАЗИМА АКО ЈЕ УГРОЖЕНА КАКО КАЖЕТЕ Р.СРПСКА .СТАЛНО ВАС НЕКО УГРОЖАВА И РУШИ.ЈАУЧЕТЕ КО НЕКЕ БАБЕ ПРЕД ИЗБОРЕ .МА БАШ СМО МИ НЕКОМЕ ТРН У ОКУ ЈАД И БИЈЕДА ШТА НАС ЈЕ ОСТАЛО .ПА ТИ СИ МИЛОРАДЕ РУШИТЕЉ Р.СРПСКЕ ЗА ТО ИМАЈУ ДОКАЗИ .И НЕКАКИТЕ ВИШЕ НАРОД ВАМ СЕ СМИЈЕ .ЈЕДИНО АКО ВИ НЕСПРЕМАТЕ НЕКАКВЕ НАПАДЕ НА ТЕНКОВИМА ПОШТО ЋЕ ВАС ОПОЗИЦИЈА ПОМЕСТИ НА ИЗБОРИМА.

Name

Ало

29.09.2018 20:24

Шупци доста брате ал свих дајте мало мира спустити тензије ко вас све ј.... у буљу... багро задригла куш... немош живети од вас.

Name

Ре:Анти

29.09.2018 20:31

То је Додиков сервис којим он финансира свог "јарана" Бакира и његове гласаце са федералне телевизије...

Name

За Логичар

30.09.2018 11:10

Није ли то баш и највећи АПСУРД.....?! Плаћати некога да те лаже и обмањује, а други да ти "отварају очи", и то још бесплатно?!!! Знај, друже,....истина је често пред очима и УВИЈЕК је бесплатна!!!!! Зато је многи и не цијене.;)

Name

Е

29.09.2018 16:42

Ово је мали град у њему све се зна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сфинга

29.09.2018 18:03

У сваком граду све се зна..Само јадни народ цути..препласен и угњетаван годинама..Казу неки , зиви се ал " борба" ! А управо ти који највисе помињу ријец борба на рацун зивотног стандарда имају виле, локале, веци број некретнина и одлуцују о зивоту и смрти( инаце су обицне неуке протуве)..Па ако је борба, нека буде борба .. У сваком.смислу подрзавам ради насих покољења да скину омце с врата .Јер ово не води ницему добром..Многи су се обогатили за низ генерација уназад..па да им моја дјеца слузе или за њих дилају дрогу ? Радије цу у гроб..

Name

О цему ви ?

29.09.2018 16:47

хттпс://м.yоутубе.цом/wатцх?в=муyСДлТ4wР8 Људи праве станове у 3Д а ви ? Сингапур је мањи од РС има најацу , најмодернију авиокомпанију у свијету . У Амстердаму зиви 175 националитета и нација никоме није тијесно . А вама ? Вама је све да Бог сацува ! Људи се не баве политиком него раде. Политиком се баве кад су избори или неки страјк. 360 дана раде ! А Срби 365 дана се баве политиком, ингнурацијама, славама... и којекаквим глупостима..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

29.09.2018 18:41

о марковим конацима....убога сиротиња која се умислила да је неки фактор у свијету; Рамбо Амадеус је дао једну одличну дефиницију: Национализам је тема за оне до 300 евра прихода месечно. Њима се сервира та прича. Када плата пређе 500 евра, онда почиње разговор о гардероби и кафићима. Када пређе 1.000, онда је топ-тема здрава храна, летовања и зимовања, а када се попне на више од 3.000 онда престаје свако паламуђење. Људи онда причају о временској прогнози и љубави..

Name

Градимир

29.09.2018 16:50

Ко јос слуша Додикови лажи небулозе и преваре. Јос мало па це он у пензију а мозда и у затвор. Идемо до краја Давида !!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логичар

29.09.2018 18:03

Градимире "Фино" кад неко мисли туђом главом. Тргни се, човјече.

Name

Дадо

29.09.2018 21:03

А ти мислис својом? То је у твојој партији забрањено. Морас питати И за доњу кад смијес користити.

Name

Скептик

29.09.2018 16:54

Тачније, 7.5 КМ. Медјутим има још једна ствар код РТРСа а то наплата путем инкасаната. Молио бих неког ко је упућен да одговори да ли инкасанти могу наплаћивати ртв таксу или уплата мора ићи преко банака као и за све остале рачуне, кабловску ТВ и комуналије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гдје је Шпирке

29.09.2018 16:55

Са својом причом о обојеним резолуцијама? Сваке изборе-иста прица,задњии пут је чак причао да припадници револуције имају знацке,као знак распознавања,он је нашао једну,али заборавио код куце,па не може показати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

апел

29.09.2018 17:58

Гацо је борац против неистина. Напред Гацо!

Name

Они намјерно лажу, а пишу уредници СНЕ И РТРС Т.П и С.М.по савјетима из Кабинета М.Д.

29.09.2018 16:57

Понављамо овај текст са Српскаинеф никада није пренио нико од новинара СРНЕ, него главна и одговорна уредница СРНЕ Т.П. - Правда за Давида-, побједа Иванића и Вукоте, БНТВ је најбољи и цркните дужмани, ово каже већи дио новинара СРНЕ. Сва ова намјерна лаж, болештина, свјесно се пише у троуглу свајетника за безбједност и медије у кабинету М.Д., а онда објављују на Српскаинфо, па преузима главна и одговорна уредница СРНЕ Т.П. а потом портал РТРС и урденик С.М. Будући самопроглашени премијер РС Згодни Н.Ч. стоји иза портала Инфосрпска и тако ствара приви да се он не мијеша у сву ту причу, а он је главни кувар зле чорбе, коју ће надамо се након 7.октобра баш он кусати са М.Д. и Ж.Ц. и друштвом злочиначким. Треба да се зна да ово лажи се намјерно пласирају, мада и М.Д. и сви који то раде да сачувају његов и режим усташке унуке, знају да је то лаж. Они се смију српском народу, презиру га и због тога објављују ове болесне лажи. Читаву ту екипу на челу са М.Д- и Ж.Ц. треба привести прво психијатру, па онда даље поступати са њима. Они су сви на лексилијумима, па и главна и одговорна уредница СРНЕ Т.П. барем по казивању њеног првог сарадника шефа редакције С.К. званог Прцко. Не насиједајте на ове намјерено пласиране лажи у које ни они не вјерују, него се само исмијавају народ који су довели до просјачког штапа. Наши унуци неће живјети у РС, али су се и они прешли ако мисле да ће њихови бити овдје и уз то трошити зној, крв и сузе наше дјеце и унучади.....Фуј олоши сељачка..лакташко-мањачка-семберско-романијско-паљанска. Још једном од новинара СРНЕ који саосјећају бол и тугу оца Лава Давора и Мајке Лавице Сузане -Правда за Давида- Побједа Младена и Вукоте, доле -Црвена секто злочиначка-

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логичар

29.09.2018 17:01

Само наивни мисле да се странци не мјешају у изборе, знамо и на чијој страни!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јана

29.09.2018 18:30

Само чланови црвене секте заборавили ,да је Баја на тенку дошао на власт.

Name

Додо

29.09.2018 17:04

КО ЈЕ УБИО ДАВИДА?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РТРС

29.09.2018 18:33

Илић.Лукач.Додик рекоше да је задес,али овај БН отвори народу очи.

Name

29.09.2018 17:06

СВЕ ВЛАДАЈУЋЕ И ПОЛИЦАЈКЕ ЛИЧНОСТИ ЋУТЕ А СВИ СИГУРНО ЗНАЈУ ОДГОВОР НА ПИТАЊЕ КО ЈЕ УБИО ДАВИДА???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

29.09.2018 17:33

Ово је мимо све памети. Је ли се они спрдају с нама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Ацо

29.09.2018 20:28

Браво Ацо, све си сконтао, то је дио Балканске мафијаше уније, која се изиграва са српским народом и у фацу му се смије, након свега што је та олош урадила Србима на Балкану. Прво су нас посвадјали са комшијама и цијелим свијетом, затим су нас побили у рату, оне наше најбоље синове, затим су нас попљачкали украли нам све паре и имовину и сада нам на кредит дају покрадене милионе које држе у иностраним бакама и смију нам се ко задњим дебилима. Они презиру и мрзе овај народ, и зато их треба усраном метлом затјерати у лудницу или у затвор. Ово је невидјена олош од српских политичара мафијаша. Ма лажу нас у очи и смију нам се, шта је Србин дочекао, кукала нам мајка...Браво Ацо још једном за кратак и тачан коментарн они нас исмијавају и праве дебилима.

Name

Младен

29.09.2018 17:38

Тужити РТРС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

29.09.2018 17:40

Трумп би рек‘о... Факе Неwс. Толико о ртвбн. Нецете објавит ал ко вас .... ми Срби знамо а ви резисери само узимате паре зс ово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ремиле

29.09.2018 18:08

Сипу рацку.....7 октобар....СВИЦЕ

Name

Колико се ниско може пасти

29.09.2018 18:19

Доказано је горњим текстом, који не да је гнусан и иритантан, него је и испод сваког моралног новинарског кодекса, те минималног прага достојанства. Бн тв је прво транспарентна тв, која даје живе, изворне и ненашминкане информације, гдје ми сви, на основу оног што чујемо, видимо и изведемо своје закључке. Они чак у овој прљавој и кампањи пуној подметања, немају предизборних страначких емисија, па су се и са овим издигли изнад резимских тв-а. Као треће, Бн тв је бесплатна, коме не одговара, нека не гледа, не плаћа се. Ово је можда неки замисљени, евентуални сценарио са замјенљивим улогама, можда је упозорење народу на Тргу да може доћи до нежељених догађања, што би било ВРХУНАЦ лицемјерства, да, као народна полиција удари на голоруки народ, гдје им буду и дјеца и родитељи и родбина. Ја бих вољела да погрешно закључујем, али написана прича је нељудска и непријатељска према народу РС-е, да ли на Тргу, да ли широм ентитета,... јер би, не дај Боже, евентуални ехо био вишезначан... Треба ставити прст на чело, онима који овако пишу, прикочити машту, држати под контролом страшне халуцинације...

Name

Ре Логицар

29.09.2018 18:00

По твом коментару је логицно да си смеце Додиково сектаско.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

29.09.2018 19:08

:) :) :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реес

29.09.2018 19:28

злоцинацки ртрс па зар се нисте уморили лазуци висе . да вас хоме земља прогутати И да сее нецујете висе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

29.09.2018 20:06

Цитам васе изјаве и мисљења која су тако јадна И биједна да тако несто мозе написат само несколован И глуп цовјек . Цак ни сами ви немате идеје о цему писете . Ви нисте јос свјесни ста це да буде након пада Додика ? Нисте ни свјесни у коју це те рупи упасти И које проблеме? Ја да сам на васем мјесту ја бих се бојао И забринуо. Јер Додик балон који је напухао це да експлодира . Бит це свега .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Једноставно

29.09.2018 20:11

Да би извео дрзавни удар треба ти дрзава(нема је),затим, треба ти војска(нема је),али зато,за сељацке буне тло је итекако погодно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срби

29.09.2018 20:27

Драги Бозе које је нама предсједник, лопов, лицемјер,убица и највеци лазов од постанка Срба. Знали смо да се боји господина Иваница али да је спреман, за рад свог опстанка на власти, конструисти овакве лази и за њега и његову масинерију је превисе. Драги Српски народе изадјимо на изборе да заувијек оде ова срамота Српског народа. ЗА ВУКОТУ И МЛДЕНА ДА НАМ СВАНЕ!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

М.Р

29.09.2018 20:32

Ста реци, дубоко уздахнут и ово је нас преседник надам се и злим да последњи пут.Сам се унисти. Правда за Давида за мој народ ИСТИНА. Поз. бн. новинарима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Странац

30.09.2018 02:46

"Бакина дјеца" ??? Даље нисам могао прочитати. Коментари аутора БАКА са РТВ БН очигледно утичу на психу заштитника убица Давидових. Много петљају и лажу за ове изборе, нема убицама и њиховим покровитељима више радости и мира макар узели све на изборима. Правда за Давида

ОДГОВОРИТЕ
Name

РТРС

30.09.2018 06:09

РТРС банда саље градјанима таксе ко фол дуговања из 2010 године све пресудјено готова ствар а да никад ни суд нити РТВ куца нису упозорили градјане о дуговању или га позвали на рочиште зј на расправу како би оштећени имао право жалбе то је недопустиво примјер имате у Основном суду Мркоњић Град.Познати јршилац закона и градјанских права судија Андјелко Врачар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мато

30.09.2018 06:28

Ма телевизија је одувјек била под контролом политике док је народ био прислно натјеран даје плаца тако вам је и у педерскоциганско лејзбејској европи рецимо аустрија прво кадсте видили или цули даје балканац био на тв са својим проблемима никад и неце ни бити знаци само као политика мозе волити дрзаву а народ не

ОДГОВОРИТЕ