Режимски медији оптужили Индијца Соломона да је британски шпијун!

РТРС је на сајту пренио срамотну вијест АТВ која "из извора блиских једној обавјештајној служби у региону", "открива" идентитет једног од 40 стручњака за "обојене револуције" о којима је, како наводе, ових дана било много говора у јавности!

Република Српска 28.09.2018 | 20:14
Режимски медији оптужили Индијца Соломона да је британски шпијун!
Индијац Соломон, иначе бањалучки зет, ни крив ни дужан постао је британски шпијун у очима режимских новинара и параобавјештајаца. Само зато што има кожу друге боје и двојно, индијско-британско држављанство. Да, забога, разумије се и у модерне технологије, а то је за режимске медије и њихове менторе у власти, равно злочину против човјечности!

- Ради се о лицу индијског поријекла који је уназад тридесетак дана присутан у Бањалуци, а у БиХ је дошао из једне сусједне земље почетком године. Ово лице је стручњак за сајбер безбједност, бави се програмирањем микроконтролера, а радио је и за индијску Агенцију за нуклеарну безбједност на војним системима комуникације. Школован је у Глазгову, у Великој Британији, и посједује дуално држављанство Велике Британије и Индије, наводи АТВ позивајући се на неименовани извор, а преноси РТРС, јавни сервис који то није.

АТВ наводи, а РТРС преноси да се "фамозни" Индијац по доласку у Бањалуку "активирао се унутар групе 'Правда за Давида' и ради на кампањама на друштвеним мрежама за прикључивање овој групи, као и учесталим вербалним позивима за долазак на трг и свргавању власти".

- Наши оперативци су регистровали чак тридесет и три прелаза државне границе овог лица од почетка године, користио је три различита аутомобила, а занимљиве су и његова путовања на релацији Доха – Сарајево – Катар, као и летове са регионалних аеродрома према безбједносно интересантним дестинацијама. Такође, евидентирани су и његови контакти са другим странцима који су окупљени око поменуте групе, као и са онима који су у свакодневном контакту са аташеима појединих амбасада у БиХ, рекао је неименовани "извор" АТВ.

АТВ и РТРС још преносе да су од појединих чланова групе "Правда за Давида" дознали да се странац појавио изненада, да се представља као запосленик Канцеларије високог представника у БиХ (ОХР) и да већ мјесец дана редовно посјећује скупове, али и организује плаћене кампање на друштвеним мрежама као и тзв. микротаргетирање плаћеним огласима и промоцијом њених циљева.

Па како изненада, кад сте га тако помно пратили, вајни режимски новинари и обавјештајци!?

Истина је да је Соломон ожењен Бањалучанком, због чега и долази у овај град, као и да је програмер који је радио за београдски "Комтрејд". Чињеница да су режимски медији злоупотријебили његов долазак на Трг Крајине и подршку групи "Правда за Давида", оптуживши га да је британски шпијун, смао зато што им се учинио "подесан" за ту прљаву работу, најбоље говори о њима.

Соломон је недавно био на Тргу и заједно са лидером РеСтарта Стефаном Благићем позвао грађане да пруже подршку групи "Правда за Давида" у борби за истину о смрти 21-годишњег студента Давида Драгичевића. И то је сав његов гријех. Да, "обојен" је и зато је, гле чуда, стручњак за "обојене револуције"!

- РТРС и АТВ су постали програми за дјецу и глупости које пишу су на нивоу научне фантастике. Могли су још да додају и да је Соломон у ствари Супермен којег је Сорош финансирао да дође у Републику Српску и позове Додика на двобој, знајући да је Супермен јачи и да ће Додик изгубити у тој борби "суперјунака" - кратко је прокоментарисао Благић писање режимских медија о Соломону.

Срамотно, нељудски, нечасно и крајње злонамјерно, а о професионалности и одговорности ова два медија, одавно не вриједи ни говорити. Фуј!!!

(Истинито)

Коментари / 127

Оставите коментар
Name

ЗХ

28.09.2018 18:17

Мени више личи на индијанца ?! :))

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗХ

28.09.2018 18:36

Пардон ! Па ово је Благић ,нисам га препознао на прву ...

Name

децко

28.09.2018 18:44

Каква смо багра, индијанци це нас цувати!

Name

Јулио

28.09.2018 19:06

Хахахаххахаха, хахахајајах, хахахах. Ја контам ово нека зај...ција, кад стварно на сајту РТРС писе. Хахахаха. Мислим да су дефинитивно дотакли дно и да не могу даље.

Name

Дрмр

28.09.2018 19:44

АМА да да ову мајицу му миле додик поклонио сигурном.

Name

ТРЕБИЊЕ

28.09.2018 20:03

ПОГЛЕДАЈТЕ СНСД - ову БРУКУ У ТРЕБИЊУ ПРЕД ОКО 150-200 ЉУДИ .

Name

АНЕСТЕЗИОЛОГ

28.09.2018 20:18

Нас два брата скупа ратујемо. Исти су два индијанца дебилијанца. Који це мој он овдје ста треба да ми идему Бртианију или хиндустан да протествујемо нек га клепац куци води или да прелазе пјесацки да се угрију

Name

Колега

28.09.2018 20:20

Соломон је мој колега из фирме РТ-РК, и са спијуназом нема никакве везе... РТРС је прилицно претјерао у овом слуцају.

Name

007

28.09.2018 20:20

Е мој друзе индијацки ево нас код вас у пљацки

Name

цлс

28.09.2018 20:35

Благицу и ти цес бити уписан у књигу са овим спијуном x)

Name

сумњиво

28.09.2018 20:38

Могу странацки војници опозиције писати ста хоце али тип је сумњив. 33 преласка границе у БиХ за годину дана је много сумњиво, поготово ако се узме у обзир да је исао на блиски исток. Такав слуцај би и американци ставили под пратњу. Тај је границу пресао висе пута него камиондзија. Ко год додје стране на неки протест по аутоматизму је исто тако сумњив без обзира на стварне намјере. Запитајте се сами да ли би сте ви отисли на протесте у Словенију, Хрватску, Србију или нпр Њемацку? 99,99% људи никад ни не помисли на то. А камоли у неку далеку земљу и то на протест због нерада локалних институција у земљи у којој зивите. Ако је тако мали број људи спреман отици на протест у иностраство онда је јако сумњив онај који је спреман. Ако је истина да је радио за ту неку Агенцију за нуклеарну безбједност онда је јос сумњивији. По мене је само питање да ли су ови подаци тацни ако јесу онда је сумња заиста оправда. Мозда полиција гријеси али разумијем засто га истразују ако су тацни ти подаци. Генерално гледано сумњив је сваки странац који овде додје да износи своје ставове о институцијама на јавним протестима.

Name

Ре сумњиво

28.09.2018 21:41

Цворовицу, сви су сумњиви. Не лапрдај

Name

ЗХ

28.09.2018 22:58

А сад озбиљно ... Шта индијанац ради на протестима у БЛ ? !

Name

Вук За Овога Сто Казе Сумњиво

29.09.2018 01:03

Индијац,Бањалуцки зет,струцбјак за соијуназу по доласку у Бањалуку одмах отрцао да да подрску групи "Правда за Давида", успут се сликао са Стефаном Благицом и дозволио да га Лукацева полуписмена полиција открије.Имате ли ви памети кад спинујете.Он би требао бити спијун, ста це на тргу ако је спијун цим стизе и то јос са Благицом.Офира вам се одмах.Ста реци за ову бајкуЕј будале ал комплет сте будале.Нељуди вјецито спинујете и измисљате.

Name

У страха су велике очи

29.09.2018 03:42

Предлажем јадном Соломону,ни кривом,ни дужном да се учлани у секту црвене боје,одмах ће га запослити у Гестапоу.

Name

За сумњив

29.09.2018 03:48

Мој пријатељ ради у Дохи,и путује често у Москву,а иначе је енглез,често путује у Београд,Лондон,Даблин,Мадрид. Одувијек сам сумњала да је шпијун,срам га било безобразник један,пола свијета шпијунира,мислим да ради такодје за Гестапо тј.Муп РС,дјубре једно Соломонско,ко би рекао. Која си ти будалетина,сумњиви,иди се лијечи,идиоте

Name

Ре сумњиво

29.09.2018 04:37

Нек дају доказе за те тврдње... знам цовјека лицно, ради као програмер и нема везе са тоном ствари које су споменуте. Молим резимске медије да се суздрзе од коментара. У БЛ зиви неколико странаца који воле РС као и остали. Хоцете да их сад отјерамо?

Name

ре сумњиво

29.09.2018 06:00

Само ћу ти рећи а ти просуди и распитај се . Човјек је ту већ скоро 10 година, оженио се из једне патриотски и домаћински настројену породице Вукојевић у Теслићу, пунца му сви знају.

Name

ПЗД

29.09.2018 06:11

Хеј сумњиви, оцигледно никада ниси ни био "странац" тј.у некој земљи, цим ти ке сваки странац сумњив. То је за тебе спанско село. Друго, да, ја као станац негдје стала бих и дигла руку цим би цула овакву прицу! И да је досао на цевапе и пово у БЛ, па видио то на тргу и цуо прицу, заинтересовало би га, али си пропустио дио да он има ЗЕНУ овдје и да је упицен највјероватније до детаља у све. Уз то, вјероватно анира породицу, мозда цак и овдје па ме ни не цуди сто подрзава истину и правду. Не знам ста ти јос није јасно?! Колицина сумње у цовјеку није сразмјена памети, па немој да мислис да си пуно паметан сто толико сумњицис.

Name

Исток

29.09.2018 06:57

Е то је та Лукацева и Цераницева струцност. Па то су нарцисоидни сизофрени параноици.

Name

Цхристиан Сwеден

30.09.2018 16:02

Господин није ИНДИЈАНАС вец Индијац са Британским дрзављанством. Ако и постоји који британски спију а СИГУРНО постоји, онда он неце јавно да се показе. Британци увијек спијунирају све, тако и позицију и опозицију, Британци не воле никог другог вец саме сенбе, и не русе или не праве власти осим ако немају дебеле користи. Једине користи да Британци посаљу спијуне је ако Изедбеговиц то потплати јер њиму је у циљу да изиграва зртву у рату у БиХ.

Name

МИ6

28.09.2018 18:20

Богам је и Ми6 спао на доње гране од Јамес Бонда па до овог геек-а... јос мало па це поцети ангазовати Пакистанце јер су јефтинији за послове спијунирања и возње таксија по Лондону.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борис

28.09.2018 18:57

Па какв смо ми добро су нам и оваквог послали ...

Name

делбоy

28.09.2018 19:08

Ја спијуна свак зив зна да је стигао спијун ,Па гдје он мозе иста испиунирари а гарант прави спијуни иза ледја је ових новинарцица и невиде хахахахахајајај...

Name

црвени хоризонти

28.09.2018 21:32

Момци, стварно сте млади и не знате методе обавјештајног рада. Обраћате пажњу на његову спољашност и оно што вам медији пружају а да вам је потпуно промакла најважнија ствар, ГДЈЕ СУ ОСТАЛА 4 ОБАВЈЕШТАЈЦА? Запитајте се да ли је то неко од ваших другова, колега, па чак и чланова фамЕлије јер је сасвим могуће да смо сви шпијуни како каже велики Водја.

Name

Најбољи

28.09.2018 21:38

Најбољи спиуни су угоститељи и таxисти сто патролирају цјели дан и ноц.Ста овај индијац зна досао код зениних и умјесто да једе и пије насе специјслитети он се окупља ба тргу а фабрика лази то користи

Name

РЕ

29.09.2018 10:41

Хаххахахаха а зена му из Теслица у главном одбору СНСД-а . Муза јој називају страним спијуном а она и секти. Мислим да це да изадје из странке.

Name

Бивси Бањалуцанин

28.09.2018 18:22

Гле цуда Бл.постала град људи разни вера и нација, ма браво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

децко

28.09.2018 18:45

Де, моли се Буди!

Name

Нострадамус

28.09.2018 18:50

А зар није несто ту цудно. Властима у Републици Српској сви непријатељи и страни агенти. Ок овај је агент па сто га не хапсите и не протјерате. Ако нам ови јос остану на власти бит це Бањалука управо као сто сте написали град разних нација а Срби це оцигледно бити мањина.

Name

Бивси Сарајлија

28.09.2018 19:00

Мозес мислити.

Name

Леле

28.09.2018 18:22

Ахахахахахахахахахахахахахахаха, чуј ртрс и атв ахахахахахахахахахахах....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре леле

28.09.2018 19:29

Управо тако ко јос гледа РТРС и АТВ.

Name

Фебо

28.09.2018 19:30

Ахахахахахахахахахаах,чуј БН ахахахахахахахахаха...

Name

Скептик

28.09.2018 19:55

Па гледају сенилни и излапљели пензионери. Међутим, мене чуди чињеница да ови "наши оперативци " помно и фанатично прате Соломона као Илија Чворовић док се избјеглице из Сирије и Авганистана неометано шеткају по РС. КОЛИКО ЈЕ ОПЕТАТИВАЦА АНГАЖОВАНО НА ПРАЋЕЊУ ИНДИЈЦА? ДВАДЕСТ? ПЕДЕСЕТ? КОГА ЈОШ ПОРЕД ЊЕГА ПРАТЕ НАШИ ОПЕРАТИВЦИ? КОЛИКО ЈЕ УКУПНО ОПЕТАТИВАЦА АНГАЖОВАНО НА ПРАЋЕЊУ СУМЊИВИХ ОСОБА? СТОТИНУ? ХИЉАДУ? КОЛИКО ХЕ АНГАЖОВАНО ОПЕРАТИВАЦА НА ПРАЋЕЊУ ДАВОРА ДРАГИЧЕВИЋА И ПРАВДЕ ЗА ДАВИДА? КОЛИКО СВЕ ТО КОШТА ПОРЕСКЕ ОБВЕЗНИКЕ? ЈЕЛ НОРМАЛНО АНГАЖОВАТИ ТОЛИКО ОПЕРАТИВАЦА ДА УХОДЕ ГРАЂАНЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ?

Name

Пеђа

28.09.2018 20:04

А гдје ти то Фебо остављаш коментар? Иди на РТРС и АТВ па тамо коментариши.

Name

Куку

28.09.2018 20:35

На ста је тај РТРС спао... цисти доказ да испод сваког дна, има дно. Него, вријеме је за петицију...засто да плацамо ту бљувотину.

Name

Ре

29.09.2018 02:22

А јесил слагали несто јел овај цовјек у групи правда за давида

Name

БХТ

29.09.2018 05:22

Иде ти део претплате на БХТ. Немој њих да оштетих.

Name

Бирај

29.09.2018 06:03

Ако ти се не свидја РТРС и АТВ онда гледај ТВ Берлин!

Name

игокеа

01.10.2018 07:36

то ни дјеца не гледају ал смо ставили за пензионере xД

Name

Ех

28.09.2018 18:24

Након деценија паковања лази о другима сада сами Срби имају прилику видјети какво су зло Ртрс, Срна и слицни њима.. граници се са лудилом ста су у стању..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

28.09.2018 18:53

Да су богдом ово схватили 90тих.

Name

Лаки

28.09.2018 18:26

Ма шта би ми да немамо овакве есперте за безбедност попут Ћеранића и да немамо овакве тв попут ртрс и атв на којима би нам и Генбелс завидио,

ОДГОВОРИТЕ
Name

алијас

29.09.2018 05:57

Немаш ти благе везте није он Ћеранић , он је Илија Чворовић...само тако изгледа.

Name

Скептик

28.09.2018 18:27

Сви смо ми Соломон! Сви смо ми Благић и Станивуковиц! Сви смо ми Давор Драгичевић! Сви смо ми Правда За Давида! Сви смо ми страни плаћеници и шпијуни! СВИ СМО МИ РЕПУБЛИКА СРПСКА! ПА НЕ МОЖЕТЕ НАС СВЕ УХАПСИТИ, МАЈКУ ВАМ Ј.... ЛОПВСКУ! ВИ СТЕ КРИМИНАЛЦИ И ЗЛОЧИНЦИ ПРЕМА СОПСТВЕНОМ НАРОДУ И ГРАЂАНИМА СВОЈЕ ЗЕМЉЕ! ЂАВО ВАС ОДНИО БЕСТРАГА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глас народа

28.09.2018 19:09

Ста он има да трази на протесту ?

Name

Доми ре скептик

28.09.2018 19:16

Најбољи коментар године!браво,све потписујем!!!!

Name

ххијјк

28.09.2018 19:31

Подрска и правда за све нормалне људе!!

Name

Септик јама

28.09.2018 20:22

Колега је пролупо од хладноце... ваљда или генетика немам појма . Попиј цај септик.

Name

Е мој боте

29.09.2018 06:45

Скептик, сви сте ви само "корисни идиоти", у терминологији ваших газда.

Name

Глас СВИХ народа

01.10.2018 07:37

Овај Соломон је угледан цовјек !!!

Name

Чаире

28.09.2018 18:31

Хахаха они као знају ко се креће од Дохе до Катара.Те љевчанске сељачине једино могу знати кретања од Елезагића до Рогоља,фуј!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

28.09.2018 19:18

Хахахаха

Name

За Цаире

28.09.2018 21:32

Одлицно, оплаках.Илија Цворовиц мала маца за ове.

Name

срб

28.09.2018 18:36

Е мој Соломоне дје си се ти удо јадан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брука

29.09.2018 05:56

"Удао" се добру и часну теслићку породицу, а атв-у и ртрс нека је на здравље ово медијско разапињање једне скромне, нормалне фамилије Вукојевића у Теслићу.

Name

ДУСАНИЦ

28.09.2018 18:38

СТО ПОСТО ТАЦНА ИНФОРМАЦИЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре дусаниц

29.09.2018 06:48

Чуо од друштва испред продавнице? Важи

Name

теслицанац

29.09.2018 08:30

Цовјек је ту вец 6, 7 година, долази са зеном у теслиц са времена на време, јер она ради у Т. а он у БЛ. Миран скроман момак, зена такодје. Теско ми је повјеровати у ове небулозе атв-а. Инаце момак реце синоц да нема ауто, стално путује авионом због професије посла и лети скоро сваки викенд, дакле не 33 преласка, дебело висе иде од тога далеко...а када куци иде у Индију, па мора за блиски исток да пресједне. Нецете вјеровати али са требињског аерудрума нема директ за Индију. ПС пунац му је сила!

Name

РЕ

29.09.2018 21:26

Али није то ова наса овца од народа. Фино момак данас насао адвоката па це да тузи кретене и то за добре паре и сигурно це да добије. И треба и то сваког од актера посебно и да им узме дусу на суду.

Name

ПРАВДА

28.09.2018 18:44

СРАМОТА злочиначке РТРС,као и обично.Идемо до краја,ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лукац

28.09.2018 18:45

ХАХАХАХАХАЈАЈАХАХАХАХ..........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мићко

28.09.2018 18:45

Видиш ти, Индијца барабе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сташа Кошарац

28.09.2018 19:46

Тако је, све страни агенти. А ми поштени ,од њих и због њих, нећемо моћи радити и живити овде.

Name

Бакинацка слузба

28.09.2018 20:42

Јос само да идентификујемо оних 39 и ова прчија је спашена.

Name

Саша

28.09.2018 18:48

Ја га не бих ни за шта оптужио, поготово не без икаквих доказа, али не знам који му је мотив учествовати у протестима који су унутрашња ствар једне државе и једног народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Саша

29.09.2018 00:28

Да Саша, њега је послала индијска влада да се мјеша у политику Републике Српске. Која си ти ограничена будала.

Name

Глупостима Никад Краја

29.09.2018 01:10

Он би требаи бити спијун за електронску спијуназу.Такви те људи јебу у главу из лондона.Ста це он на тргу Крајине луда главо.Није икебана за сликање.Сад цете забранити зету да додје код зениних у бањалуку.Јеси ти икада контролисо то несто мозга сто имас.

Name

Ос

28.09.2018 18:50

Људи ако већ одавно нисте укључили главу а угасили ртрс онда не мијењате ништа ни сад.Ја тај ртрс и атв нисам гледа годинама уназад,чак ни спортске догађаје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ос

28.09.2018 18:50

Људи ако већ одавно нисте укључили главу а угасили ртрс онда не мијењате ништа ни сад.Ја тај ртрс и атв нисам гледа годинама уназад,чак ни спортске догађаје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина и правда

28.09.2018 18:51

Стице рука правде убице,сотоне и све нихове прикриваце и помагаце.Нека их стигну Давидове ране,бол и патња.Боли срце једног индијца,а не србе убице.Срамото људског рода,затровали сте највисе себе саме.Бања Лука це бити онаква каквом је замисљао Давид,дуса наса.Музика,мир,рад,новац,зена,беба,пријатељи и да се не зиви у ГЕТУ! Убили сте једну младост,неце вам то постен народ опростити,а ни Бог.Давиде,поцивај у миру,твој тата све зна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

28.09.2018 18:52

Најгори су ови индијанци из Лактаса !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Змај

28.09.2018 18:52

Јес и ја неки дан виђох једног црнца тренира у Борцу и ода ноћу...ко да је "шпијун"....привиђа се лоповима свашта....типа Радишића,Тегелтије,Каје који није добио дозволу да на свету гору може отић..толико је био грешан...али ето обећао је цркву направит па је добио...а ови болиди се само ноћу возају јер до мрака се крију па се Рудоња препо да ко не проговори...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гурбетска посла

28.09.2018 18:55

Цуј соломон хагаагггагГ Кодно име глупан соломон Проваљен си соломоне гурбету један.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сојиц

28.09.2018 18:56

Па ја се исцудјавам,замисли досо у Бања Луку,а није Србин и православац и јос струцњак за сајбер безбједност,Цирко цујес ли ти ово.Неце да мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

28.09.2018 19:33

Замисли.

Name

ЦОМТРАДЕ БЕ ОУР ФРИЕНД

28.09.2018 18:57

Соломон Мандинго револуционар 3:-0 :# О |-) хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=тКQО0WЈо8Xс

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зрно

28.09.2018 18:59

Обојени цовјек јесте једнако обојена револуција, браво Миле ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Досколовавање

29.09.2018 06:05

То нас Милокрад по "логици" закљуцује, 1+1+3=113%

Name

Марко

28.09.2018 19:03

А хоце тај АТВ бити претрпан послије избора,јебем ти новинаре који за 10 гидина нису написали ниста своје вец све цитају сто им они силни савјетници из палате напису,сто је директор РТРС некад радио.Сад само контролисе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија и Дјура

28.09.2018 19:03

Дусан Ковацевиц када је направио ,,Балканског Спијуна,, мислио је озбиљно,али дзаба,Срби мисле да је то комедија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

29.09.2018 06:58

Управо тако

Name

патрис л.

28.09.2018 19:04

Сигурно је спијун.И опасан је тип цим је досао на трг.Инаце опасни оператвци воле јавно да се експонирају.Среца наса сто имамо овакве струцњаке да су га одмах провалили...

ОДГОВОРИТЕ
Name

за промјене

28.09.2018 19:36

Невјероватно како функционисемо.

Name

моон

28.09.2018 19:04

овај бас лици на Бомбаса Бонда из Бомбаја,добро није бас Бонд ал лици мало на Сванценегера кад је у свом елементу. Изгледа да британског спијуна мос да купис на пијаци и то Кинеској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

28.09.2018 19:06

"Наши оперативци су регистровали чак тридесет и три прелаза државне границе овог лица од почетка године" У свакој нормалној дрзави тузилац би реаговао на ову реценицу, јер такве податке имају само МУП РС и Границна слузба и исти се не смију јавно објављивати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СВИЋЕ

28.09.2018 19:22

РТРС=РТС ´90-их год.прошлог вијека,Синиша Михаиловић превазишао Милорада Комракова са медијским мраком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

куку нама са нама

28.09.2018 19:23

На прву,негледајући овог у бјелој мајици,ја рекох од овог Благоте тај индијанац,хаха...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бг

28.09.2018 19:24

Какви лудаци!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

28.09.2018 21:52

Управо тако.

Name

Тун Гузија

28.09.2018 19:27

Само се ви спрдајте са насим безбиједносним слузбама а једног дана када се пробудите у унитарној БИХ,у Е.У. и НАТО-у,нецете висе имати времена за лелемудање,сви на посао,у мјесто 8 ,10 сати радно вријеме,плата 2000 еу.а ти мртав уморан немас снаге и времена да тросис.У памет се народе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

28.09.2018 20:25

ти спаваш, твоји су капци тешки аахаххахахаххахаа

Name

Хахахаахах

28.09.2018 20:54

А јес тунгузија пуко ко сијалица хХхаахахахах.

Name

МД

28.09.2018 19:44

А на РТРС управо сада документарна емисија о обојеним револуцијама, па ће неки експерти да разглабају. Након избора у тој ТВ треба смијенити и тон мајстора и портира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈЕСТ

28.09.2018 19:46

А ДЈЕ СУ ТЕНКОВИ ДА СЕ ОСТАНЕ НА ВЛАСТИ ЈЕЛ РАДИ ЗА ТРАМП ИЛИ ПУТИНА АЛ РАДИ ЗА ОПОЗИЦИЈУ ОНДА ЈЕ ТО СППИЈУНЦИНА ОПАСНА, А, ЈЕЛ ДОНИО ОЕЈРЕ ЗА ИЗБОРЕ АКО ИМА ПУНО ПУНО ПАРА ДА НАМ СЕ ПОВЕЋА БДП БДП.? ПОЗДРАВ ЗА ОВОГ ШПИЈУНА ДОБРО ДОШО У Р. С................

ОДГОВОРИТЕ
Name

сергеј

28.09.2018 19:49

знаци због њега је Лавров долазио, лицно да га отрује радиоактивним прахом... хвала ти Лаврове... само јос да индијанац одапне у најгорим мукама и

ОДГОВОРИТЕ
Name

Конан

28.09.2018 20:10

А ви сте баш сигурни да није обавјештајац? Ето он ће вам рећи да јесте. Који сте ви муфљузи,и једни и други. Какве он везе има са Тргом Крајине и са дотичном групом?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре конан

29.09.2018 06:56

Па што га не хапсе него пишу о њему? Бар неки информативни разговор? Ништа?

Name

Уки Бирац

28.09.2018 20:14

Само нек није Литванац,они нам одњесе све из Зворника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђуро Чворовић

28.09.2018 20:17

Балкански шпијун је за ове беба у развоју.Па барем нас црвених Кмера има.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

28.09.2018 20:30

АТВ и РТРС су медијски сервиси који народу прицају бајке.Сад су избацили бајку о неком злом Индијцу посланом од стране злих сила запада да сруси доброг владара Додика.За ста ми плацамо ртв таксу,Бозе сацувај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не Контам

28.09.2018 20:32

Засто га не ухапсе,имају све доказе против њега.Ко зна, тај је вјеровато планирао и терористцке акције.Високо образовани кадар,они су на сваста спремни.Свака цаст насим слузбама,на дан безбиједности да их се сјете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Индијац

28.09.2018 20:35

Одјеби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

илија Чворовиц

29.09.2018 05:54

Примитивац си без даљњег, а немас појма о поздаини. Питај ако неко зна његову супругу из теслица, пунац му је дугогодисњи сумар у Борја Теслиц. "Британац" је скоро па 10ак година код нас у Републици Српској, боре се за кору хљеба.

Name

нонвиолент револутион

28.09.2018 20:39

Додиче (пренијеће саптачи по дужности), Мислим да је вријеме да прошеташ до Цанваса и Срђе Поповића, понеси пуно пара. Оно, пуно. Ви сте некад били на истој страни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

суца

28.09.2018 21:17

Ста се догадја у тим сервисима,као да су запрасени неким отровом па им се замрсиле моздане целије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спијунска стока

28.09.2018 22:57

Одмах привести И пустити осмог.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обавјештајац

28.09.2018 23:18

Шта него се насмијати, трагикомично, па ови у власти су тотално изгубили сваку карику нормалности. Који су то луђаци на челу Српске, па да не повјерујеш. Баш болесно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

28.09.2018 23:50

Каубоји се боје Индијаца. :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрмр

28.09.2018 23:56

АМА да он је туриста , Босна је светска туристицка мека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Куки

29.09.2018 00:22

Хехе, обавјештајац обукао мајицу Правда за Давида да би се прерушио. Које небулозе. Режим је у паници и тотално изгубио компас. Мало им је измишљање домаћих непријатеља и издајника, па сад развлаче И нападају било кога ко одудара на улици. Јадни су ти који то пишу, а још јаднији И ограниченији који у то повјерују .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Куки

29.09.2018 01:15

Двадесетак хиљада индијаца студира у Енглеској. Е, сад се тај несрећни Соломон нашао у Б. Луци, обукао мајицу непопуларну за режим И постао државни непријатељ број 1. Ово је да се најежиш. Не би ме чудило да га будале на улици почну малтретирати. Заостали смо до бола. Нисмо далеко одмакли од сомалијских племена. Ово је толика глупост, да нормалан човјек не зна да ли би се смијао или плакао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теслицанац

29.09.2018 04:55

Цовјек је ту вец 6, 7 година, долази са зеном у теслиц са времена на време, јер она ради у Т. а он у БЛ. Миран скроман момак, зена такодје. Теско ми је повјеровати у ове небулозе атв-а. Инаце момак реце синоц да нема ауто, стално путује авионом због професије посла и лети скоро сваки викенд, дакле не 33 преласка, дебело висе иде од тога далеко...а када куци иде у Индију, па мора за блиски исток да пресједне. Нецете вјеровати али са требињског аерудрума нема директ за Индију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Морате бити мало увјерљивији

29.09.2018 05:02

Цуј досао бањалуцки зет па ни мање ни висе обукао мајицу правда за Давида и сликао се водјом групе Рестарт. Јос да повјерујемо како је то све спонтано. Ахахахахаха!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заискали сте еве вам га

29.09.2018 05:48

Нико не срамоти овај народ и тако јако не нарушава углед једног колективитета по имену Република Српска ко Милорад Додик. Сав регион јасно види каквог луђака имамо на челу ентитета, ко нас представља. Тај идиот нам је направио немјерљиву штету. А ми се између себе и даље кољемо За и ПРОТИВ тог смрада по имену Милорад Додик. Тог коме су многа врата већ затворена, тог који себе промовише за чувара Српске (а шверцер током рата), тог који је увезао криминал и власт у све друштвене поре. Тог који је од Републике Српске направио мафијашку меку. Том којем ако кажеђ да не мислиш као он ризикујеш све у животу, биваш жигосан и осуђен иако на слободи. Својим понашањем потакао је оне испод себе да га слиједе и копирају , јер постао је узор како владати. Па тако на нижим инстанцама имамо на стотине малих Милорада Додика, њихову саможивост, самовољу, који исто тлаче и хараче.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре АНАСТЕЗОЛОГ

29.09.2018 05:56

А теби баш треба у то доживотна анастезија.Шта че онда који ку....ц сав наш нароод свуда по свјету и шта ради наш народ сваки дан пред амбасадама можда би требао на улицу и да плеше.Човјеку је жена из бл и шта .Да Није можда твоја Анестезог који си сигурно сљегао са неке брдчине и сад глумиш нешто.Изгледа да ти њему завидиш гдје у којој вукијебини си ти учио школу а гдје он а брате и његово знање и посао који ради ти можеш само сањати.Сигурно радиш негдје на жељезници и провјјераваш шине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицки

29.09.2018 06:01

Промптно треба позвати Дјуру Цворовица да разбуца ово змијски спијунско легло. Илија Цворовиц се не мозе висе сам носити са бјелисвјетским завјереницима. За то вријеме це Даница смотати једну питу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кувар

29.09.2018 06:02

Ево и ја сам кувар и страну шпијун и плаченик преко воча поврча и меса и градске пијаце шпијунирам Бају и урушавам институције тако што непеавим компот од бајини јабука и помфри од шпиркетовог кромпира.Кад падне сад на изборима ова паеодија од власти одма треба затворити и похапсити све челне људе РТРС И АТВ. и дати им толико година робије колко време су нас само лагали и још тјерали да им плачамо за ивицу и марицу и додика у земљи чуда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

29.09.2018 07:02

Не знам за вас , али ја обавезно пратим портал РТРС и кидам од смијеха

ОДГОВОРИТЕ
Name

БањаЛуцанин

29.09.2018 07:05

Срамно од АТВ и РТРС. По њима свако ко се слика на тргу је спијун.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маре

29.09.2018 08:04

Благићу, царе, поздрави нам Соломона! ;)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аферим

29.09.2018 09:39

Ако се сврстава на страну која руши ову накарадну, лоповску, корумпирану, рекеташку мрзитељску, ксенофобичну власт, онда је на правој страни. И треба га поздравити и подржати. Свака помоћ овом племенитом настојању добродошла је. Свака част.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

29.09.2018 18:05

Овдје је вец 7,8 година и није науцио ни ријеци српског језика..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Левати

30.09.2018 04:29

Индијац српски зет :) Цовјек ради у Дохи па зато и утује а није Британац него дрзављанин Индије па из тог разлога мора да посјецује амбасаде како би добио визу и зато је био у контакту са атасеима :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одлази циркус

30.09.2018 06:32

Види се са марса да је спијун :) Физицка конституција му је управо за спијуна :) Има ознаку Тајни агент 000007 због изузетне вазности и Дземс Бонд према њему је мала маца. Овај цовјек је у свијету познат као спијун који лови спрпске тајкуне па се диктатору и братији гасе тресу. Ево то је тај , како сте га само успјели провалити кад се нон стоп крио ?? Е јадни сте и сугави у свом страху и бунилу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПА ШТО

01.10.2018 08:21

ПА ШТО АКО ЈЕ ИНДИЈАЦ ШТА ЈЕ ТУ ЧУДНО БОЉИ ЈЕ НЕГО ВЕЋИНА СНСД-ОВИХ, А ЖАЛОСНИЈЕ ЈЕ ЈОШ ТО ШТО ГА БАШ ОНИ ОКАРАКТЕРИСАШЕ КАО ШПИЈУНА И ЈОШ ТО ДА ЈЕ ОЖЕЊЕН ЊИХОВОМ СНСД-ОВКОМ, ЕТО КАКВИ СУ ТУ ВЕЋИНА ЉУДИ. ВАЉДА ЋЕ САД СУПРУГА ИНДИЈЦА СТАТИ У ЗАШТИТУ СВОМ СУПРУГУ И ОНА И ЦИЈЕЛА ЊЕНА ПОРОДИЦА НАПУСТИТИ ТУ СТРАНКУ ЗАУВИЈЕК АКО ИМАЈУ И МАЛО ПАМЕТИ МОРАЛА У СЕБИ.

ОДГОВОРИТЕ