Озил избјегао Лева у Лондону!

Селектор Њемачке био је у посјети Арсеналу, али није успио да "из прве руке" чује разлоге Озиловог опроштаја од репрезентације.

Фудбал 01.10.2018 | 09:45
Озил избјегао Лева у Лондону!
Месут Озил је послије Мундијала у Русији подигао велику прашину, објавом да због дискриминације на етничкој основи неће више наступати за репрезентацију Њемачке.

Селектор Јоаким Лев прије неколико дана је посјетио тренинг центар Арсенала, између осталог и да би лично разговарао са фудбалером турског поријекла, међутим, дочекали су га само менаџер фудбалске академије "тобџија" Пер Мертесакер, штопер Шкодран Мустафи и голман Бернд Лено.

"Провео сам тамо три-четири сата и наравно да би ми било драго да сам могао да разговарам са Месутом. Желио сам то свим срцем, као и раније, али њега није било. Сви остали Нијемци су били тамо, ћаскали смо и ручали заједно. Што се тиче Месута, морамо да прихватимо да он тренутно не жели да разговара са нама. Не знам који су разлози", рекао је Лев њемачким медијима.

Он је нагласио да нема говора о неспоразуму, јер је посјета била најављена и сви остали интернационалци из Арсенала су знали за њу.

"Надао сам се да ће се играч који је толико дуго играо под мојим вођством вратити у репрезентацију, али и да ће ме лично позвати, бар на један минут. Сви који су се прије њега повукли из репрезентације, ту одлуку су ми саопштили директно. Очекивао сам то и од њега".

Озил је за "елф" забиљежио 92 наступа током девет и по година. Учествовао је у освајању титуле свјетског првака у Бразилу 2014. и био актер свих великих такмичења од 2010. до ове године.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар