ПЛ БиХ: Сарајево жели да се реваншира Бијељинцима!

Фудбалери Сарајева у суботу против екипе Радника на "Кошеву" са лидерске позиције почињу други круг такмичења у Премијер лиги Босне и Херцеговине.

Фудбал 28.09.2018 | 16:45
ПЛ БиХ: Сарајево жели да се реваншира Бијељинцима!
Шеф стручног штаба "бордо" тима Хусреф Мусемић на прес конференцији је казао да у редовима тог тима "влада добра атмосфера међу играчима и навијачима те да то желе искористити на најбољи начин".

"Играмо код куће као фаворити против квалитетног противника. Радник је екипа која хоће, зна да игра и да се надиграва. У посљедње четири утакмице с њма имамо лош биланс, два пута су нас побиједили у Бијељини, једном је било 0:0 и 2:1 на 'Кошеву'. Биланс нам није сјајан против њих, али желимо наставити ову серију, иако неће бити лако. Потрудићемо се да одиграмо боље него што је то било против Широког Бријега. Што се тиче играчког кадра углавном је све у реду, можда је у питању наступ једног играча, остали су сви на располагању", изјавио је Мусемић.

Резимирајући прву трећину првенства Мусемић је рекао да, и поред водеће позиције на табели, није задовољан и сматра да је његов тим требао имати три-четири бода више.

"До краја првенства има још пуно да се игра. Нормално да ћемо се потрудити сви заједно, екипа и клуб да наставимо овако и ако је могуће да будемо још бољи. Желимо да играмо на два фронта у купу и првенству. Видјећемо докле ћемо догурати, далеко је крај маја 2019. Простора за напредак још увијек има, увијек може боље", додао је Мусемић.

Дефанзивац Сарајева Амер Дуповац изјавио је да његов тим очекује тешка утакмица против Радника.

"У првом колу смо изгубили у гостима од њих. Они су нам дужници. Неће бити лако, Радник је 'тврда' екипа и позната по томе да у задње вријеме игра добро на 'Кошеву'. На нама је да дамо свој максимум, одиграмо што боље и наставимо овај низ. Атмосфера у екипи је добра и сви жељно очекујемо ову утакмцу", изјавио је Дуповац.

Сусрет ће се играти сутра на стадиону "Асим Ферхатовић Хасе" од 20 сати.

ПРЕМИЈЕР ЛИГА БиХ, 12. КОЛО

Субота (16.00)

Челик - Крупа
Тузла сити - Широки Бријег
Зрињски - Слобода
Звијезда 09 - Младост
Сарајево - Радник (20.00)

Недјеља (19.00)

Жељезничар - ГОШК

ТАБЕЛА: Сарајево 24, Зрињски 22, Жељезничар 22, Слобода 18, Широки Бријег 17, Радник 14, Челик 14, Крупа 11, Тузла сити 11, Младост 10, ГОШК 7, Звијезда 09 5.

Извор: мондо.ба/Фена

Коментари / 0

Оставите коментар