Убио старицу, па запалио пријатеље

Полицијски службеници МУП-а Средњобосанског кантона (СБК) ухапсили су јуче младића М. Н. којег се терети да је убио старицу у породичној кући у Бугојну те изазвао пожар на другој кући у којој су била двојица његових пријатеља који су смртно страдали.

Босна и Херцеговина 28.09.2018 | 10:10
Убио старицу, па запалио пријатеље
Бугојанска полиција запримила је дојаву о пожару у 8:20 сати у улици Ковачуша, а приликом гашења пронађена су два беживотна мушка тијела, млађе старосне доби. Након два сата пријављен је проналазак беживотног тијела старије женске особе у улици Јаклић, а увиђајем је утврђено да је старица убијена.

Брзом и ефикасном реакцијом полицијских службеника ПУ и ПС Бугојно те Сектора криминалистичке полиције, због довођења у везу с овим кривичним дјелима једна особа је приведена и над њом се проводи криминалистичка обрада, саопштено је из МУП-а СБК.

У пожару су страдали младићи Денис Сеферовић (24) и Мухамед Мешкић (23). Сумња се да су њих двојица заједно са М. Н. убили и опљачкали старицу Анкицу Крстановић, а потом отишли у кућу гдје су, према ријечима сусједа, пили и слушали гласну музику. У јутарњим сатима избио је пожар у којем су Денис и Мухамед страдали, а М. Н. је побјегао. Сумња се да је он изазвао пожар, али још треба бити утврђено како је наступила смрт двојице младића. Наложена је обдукција њихових тијела.

"Током досадашње истраге пронађени су одређени трагови и предмети који с високим степеном извјесности указују на могућу везу осумњиченог с наведеним кривичним дјелима. Такође, идентификована је и приведена особа за коју се сумња да је помогла извршиоцу након извршења ових кривичних дјела", саопштено је из МУП-а СБК.

У сарадњи с надлежним Кантоналним тужилаштвом МУП СБК наставља подузимати законске мјере и радње на документовању и доказивању наведених кривичних дјела, након чега ће осумњичени бити предати тужилаштву на даљње поступање.

Извор: Клиx

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Сарајево

28.09.2018 08:13

Ова двојица добили што су заслужили,овога трећег објесити да виси док не цркне!Олош и багра!тројица мање!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

28.09.2018 08:26

У потпуности се слажем са твојим коментаром умјесто да раде и зараде они пљачкају и убијају отимају од старих и болесни овог треба објесити јавно ону двојицу је већ стигла казна

Name

Бугојно

28.09.2018 08:39

Мој комсија док сам ја говоријо против њих ,сви су нека дјеца нису они такви и од дјеце испадосе убице,ово је производ овог болесног друштва сви би да имају пара и да добро живе а нико да неради ,,,,

Name

Мато

28.09.2018 08:45

Посто непостоје судови у ДРЗАВИ БИХ КОЈИ СОПРОВОДЕ КАЗЊАВАЊА ПО ЗАКОНСКО СЛОВУ ВЕ ПО НОВЦАНИКУ И ОСТАЛИМ МЕТОДАМА ТАКО ИМАМО ЛОПОВЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Федерација БиХ Сарајево

28.09.2018 15:37

Потпуно сте у праву,без доброг закона за све исто,кад се адекватно казни пет хулигана,други би размислали,зато имамо Драгицевице,Мемице,који дају и посљедње атоме снаве за њихово најдрагоцјеније...