С народом идемо у обнову Српске

"На прагу смо промјена у Републици Српској, треба направити само још један, одлучујући корак - изаћи на изборе у што већем броју. То је једини начин да ваша воља буде заиста ваша и да њом нико не манипулише. Вјерујем да ће и људи који су годинама на изборни дан остајали код куће, пристојни људи који не воле бахатост и силу, 7. октобра направити тај корак и донијети одлуку за пристојнију, успјешнију и Српску у којој ће бити више јединства и међусобног поштовања", рекао је вечерас на трибини у Петрову кандидат СзП за српског члана Предсједништва БиХ Младен Иванић.

Република Српска 27.09.2018 | 22:39
С народом идемо у обнову Српске
”Мој противкандидат и ја смо два различита свијета. И у политици, у понашању, рјечнику, па ако хоћете – и по имовини. Кад год су српски народ представљали пристојни и људи са дигнитетом, имали смо најбољу позицију. Кад год нас у руке преузму авантуристи, долази до сукоба, па и до рата. Гарантујем да ће са мном Српска бити стабилна и да се нико неће плашити сукоба”, рекао је Иванић.



Кандидат СзП за предсједника Републике Српске Вукота Говедарица је казао да су подјеле српски народ у Републици Српској скупо коштале и да због тога више не треба ићи тим путем.

„Хоћу да све становнике Српске саберем и окупим око једне заједничке идеје која се зове обнова, достојанство, напредак Српске и правда у којој ће сви осјетити да им је Српска мајка, а не маћеха“, рекао је Говедарица.



Поручио је да ће након побједе на изборима изражавати јединство парламентарних станака у Републици Српској.

„Хоћу да се договоримо шта су стратешка питања за РС и хоћу да усмјеримо тај брод и да развијемо његова једра те да сви весламо у истом правцу“, истакао је кандидат СзП за предсједника Републике Српске.



Говедарица је истакао да садашњи предсједник Републике нема осјећај за правичност.

„Ја желим да радим сасвим супротно. Ако нам је добро подијелићемо то заједно, ако нам је тешко онда сви требамо осјетити и дијелити тежину свих напора у којем живи један народ“, казао је Говедарица.

БН ТВ