Не знам да ли је ово најјачи Јувентус ове ере...

Паратићи има дилему. . .  „Сетимо се екипе са Буфоном, Тевезом, Данијем Алвесом, Видалом, Погбом. . . “, подсећа Јувентусов директор.

Фудбал 01.10.2018 | 14:00
Не знам да ли је ово најјачи Јувентус ове ере...
Јувентусов спортски директор Фабио Паратићи не оглашава се у јавности тако често, али када то уради – обично има шта занимљиво да каже.

Један од највећих криваца за Јувентусову вишегодишњу доминацију италијанским фудбалом и први сарадник главног оперативца Бепеа Мароте био је гост угледног радија Монте Карло, где је причао о неким врло битним стварима.

Пре свега – о разлозима Јувентусове моћи?

“Није то само резултат правог рада на тржишту, већ и резултат преданог рада целе организације. Заједно смо седам-осам година, знамо се у душу. Зато је ова сезона и почела тако добро за све нас“, кажеПаратићи и додаје:

“Наша очекивања су увек највећа. Ко ће нам бити главна конкуренција? Нисам сигуран, још је рано причати о томе, али верујем да су то Наполи, Интер и Милан“.

Врло интересантна тема је и она везана за долазак Кристијана Роналда у Торино протеклог лета у послу вредном близу 120.000.000 евра.

“Не ради се ту само о мојој интуицији, већ и Павела Недведа, Бепеа Мароте и председника Андрее Ањелија. Кристијанов долазак је на крају био проста ствар, јер је велики шампион на и ван терена“.

Доста се прича о Паулу Дибали и његовом изостанку из Јувентусове стартне поставе, као и његовој будућности у клубу...

“Дибала је последњих година поакзао да је одличан играч и не може нико да га оцењује на основу једног гола. Такав играч не може тек тако да заборави да игра кошарку. Оценили смо његов свеукупни учинак за тим, начин на који се понаша и како ради на тренинзима. Јако је добар“.

После Роналдовог трансфера из Реала, али и још неких одрађених послова јавност је мишљења да је ово најјачи тим Јувентуса у новијој ери...

“Не бих рекао да је ово најјачи Јувентус. Сетимо се само тима где су били Буфон, Тевез, Алвес, Видал, Погба... Био је то изузетно моћан тим“.

Овог лета, али и последњих дана италијанским фудбалским небом грми како би Пол Погба могао да се врати у Јувентус или оде у Барселону, јер је његов однос са Жозеом Мурињо тотално пукао...

“Он је играч Манчестер јунајтеда. И све док је тако, најбоље је да не прича о њему и дешавањима у другом клубу“.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар