УЕФА овај пут одбила Звездину жалбу!

Црвено-бели после Париза дефинитивно не могу да воде навијаче и у Ливерпул.

Фудбал 27.09.2018 | 17:45
УЕФА овај пут одбила Звездину жалбу!
После две усвојене жалбе, УЕФА је одлучила да одбије Црвену звезду.

Имали су црвено-бели срећу прошле сезоне да им буде дозвољено да против московског ЦСКА у шеснаестине финала Лиге Европе играју пред публиком, као и недавно против Наполија у првом колу Лиге шампиона, али на снази ће остати забрана продаје улазница навијачима за гостовања у Паризу и Ливерпулу.

Надали су се у српском шампиону да би казна поново могла да буде преполовљена, па да имају подршку својих присталица на Енфилду, међутим, из европске "Куће фудбала" саопштили су да првобитна одлука остаје на снази.

Имајући у виду да је веома компликовано доћи до улазница директно преко домаћих клубова, то значи да црвено-бели неће имати уобичајену помоћ Делија за мечеве 2. и 3. кола Групе Ц Лиге шампиона, 3. октобра против Пари Сен Жермена и 24. октобра против Ливерпула.

Таква казна изречена је због утрчавања навијача на терен током славља у Салцбургу, али и бацања предмета на терен и паљења пиротехнике.

Подсетимо, црвено-бели су у првом колу играли нерешено без голова против Наполија у Београду, док је Ливерпул у Енглеској савладао ПСЖ 3:2.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар