''Уживам у мечевима с Новаком!''

''Ривалство с Рафом је посебно!" Роџер Федерер, други тенисер света, рекао је да је нормално што је увек "наоштрен" да игра против Новак Ђоковића и Рафаела Надала.

Тенис 01.10.2018 | 10:30
''Уживам у мечевима с Новаком!''
Швајцарац против обојице тенисера има негативан скор, али и упркос томе увек је максимално мотивисан када улази у те мечеве.

"Не знам шта да вам тачно кажем о тим мечевима, пошто је нормално да сам веома 'наоштрен' када играм против њих (Рафе и Новака)", рекао је Федерер. 

Роџер против Шпанца има скор 15-23, док је са Србином нешто успешнији 22-24. 

"Наравно да увек имам веру у себе. Али је тачно да сам у финале Ролан Гароса 2011. године можда ушао са нешто мање самопоуздања него у претходним финалима. Мислим да против Рафе, нећу да кажем да не верујете 100 одсто у себе, али мало сумњате у своју игру. Он то искористи и то ми се десило неколико пута", каже Роџер и додаје: 

"Мислим да се то догађа свима. Када изађете да играти против најбољих играча који су у сјајној серији, ви онда не играти своју савршену игру и онда је тешко за победу. Покушавате све како бисте победили, али некада вам игра не функционише". 

Федерер је истакао да увек ужива у мечевима са Новаком и Рафом. 

"Да будем јасан, жеља за победом увек постоји и увек сам уживао у мечевима са обојицом (Рафом и Новаком). Нарочито ривалство са Рафом је посебно", рекао је Федерер.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар