АБА: Величковић и Си неизвјесни за Цедевиту!

Тренер Партизана Ненад Чанак данас би требало да има јаснију ситуацију. . .

Кошарка 27.09.2018 | 11:30
АБА: Величковић и Си неизвјесни за Цедевиту!
Кошаркаши Партизана у суботу почињу такмичење у Јадранској лиги утакмицом са Цедевитом у Загребу, а још се не зна да ли ће се на списку путника наћи капитен Новица Величковић и Бонџа Си.

Њих двојица пропустила су прошлонедељни Суперкуп у Лакташима због проблема са повредама. КодВеличковића су у питању леђа, а код Сија се ради о пети.

Ситуација још није дефинитивна, а требало би да буде јасније у четвртак, односно да ли ће обојица остати у Београду, да ли ће један од њих двојице да путује, а постоје и одређене шансе да се обојица нађу у аутобусу за Загреб.

Остатак екипе тренутно нема проблема са повредама, тако да ће свакако против Цедевите шансу добити играчи који су наступили на Суперкупу. Ваља напоменути и да црно-бели и даље трагају за играчем на позицији четири где се најчешће помињао Стефан Јанковић који је тражио и добио раскид уговор са Црвеном звездом, али се клуб жалио Олимпијском комитету Србије. 

Иначе, Партизан је у прошлости лоше пролазио на гостовањима код Цедевите, пошто има само једну победу једну победу на 11 мечева.

Извор: моззартспорт

Фото: Старспорт

Коментари / 0

Оставите коментар