Рикардо: Срећан због гола, али бих га мијењао за побједу!

Нападач црно-белих каже да је игра из дербија модел за наставак сезоне.

Фудбал 25.09.2018 | 19:45
Рикардо: Срећан због гола, али бих га мијењао за побједу!
Рикардо Гомеш ушао је у срца навијача Партизана на најлепши начин - поготком у вечитом дербију. Показао је овај момак да "зна фудбала" и има голгетерски њух, а колико год био срећан чињеницом да је затресао мрежу у најважнијој утакмици српског фудбала, Рикардо би променио једну ствар.

“Веома сам срећан због постигнутог гола у дербију, али бих га мењао за тријумф”, признао је момак са Зеленортских острва и најбољи стрелац португалске друге лиге прошле сезоне. 

Горостасни центарфор црно-белих је изразио жаљење што Партизан није искористио још неку прилику и тако решио питање победника.

“Направили смо доста шанси, али, нажалост, нисмо још неки пут затресли Звездину мрежу. Ипак, мислим да смо упркос свему одиграли на веома високом нивоу”.

Статистика каже да је Партизан био опаснија екипа у вечитом дербију, Рикардо, као и већина играча црно-белих, сматра да су заслужили да освоје сва три бода.

“Стварно сматрам да смо били боља екипа у недељу. Доминирали смо током целе утакмице, а поготово у првом полувремену. Заслужили смо победу”

Игра у дербију представљала је можда и најбољу партију црно-белих од почетка сезоне. Нападач Партизана сматра да управо то даје наду екипи у борби за трофеје.

“Важно је да имамо циљ и спремни смо да се до краја боримо за њега. А ово је пут којим би требало да идемо”, закључио је репрезентативац Зеленортских острва.

Иначе, фудбалере Партизана у среду очекује дуел са Колубаром у Лазаревцу у утакмици шеснаестине финала Купа Србије. 

Извор: моззартспорт

Фото: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар