Дешан: Погбу сви погрешно схватају

Селектор репрезентације Француске Дидије Дешан рекао је да навијачи и медији погрешно схватају његовог сународника, фудбалера Манчестер јунајтеда Пола Погбу.

Фудбал 27.09.2018 | 13:00
Дешан: Погбу сви погрешно схватају
Погба је прошле сезоне изгубио место у стартној постави Јунајтеда, а медији су спекулисали да ће због тога отићи са Олд Трафорда. Ове сезоне игра променљиво и део навијача је незадовољан његовим партијама.

Дешан је рекао да је мишљење о Погби да је "индивидуалац" нетачно.

Погба, који се 2016. године вратио у Јунајтед из Јувентуса, освојио је овог лета Светско првенство са Француском, а у финалу против Хрватске (4:2) постигао је трећи гол.

"Остатак света, а сигурно и у Француској, има слику о Погби која га уопште не представља. Он није индивидуалац. Разговарали смо о његовом односу са медијима и мислим да су га у прошлости неправедно критиковали. Због тога су постојале агресивне вибрације и напета веза са медијима", рекао је Дешан, пренели су британски медији.

Дешан је навео да су и критике део посла и да је стицањем искуства Погба успео да их прихвати.

"То се догодило и мислим да је стекао поштовање. Он је летос дошао у репрезентацију да постане светски шампион и повукао је целу екипу са собом", рекао је Дешан.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар