Здјелар: Лопта просто није хтјела у мрежу!

И док фудбалере Партизана већ у среду очекује утакмица 1/16-финала Купа Србије са екипом ФК Колубара, фудбалска јавност и даље говори о 158. вечитом дербију.

Фудбал 25.09.2018 | 10:00
Здјелар: Лопта просто није хтјела у мрежу!
Партизан је после слабог старта сезоне против највећег ривала показао зрелост, борбеност, глад за головима и победама, али и квалитет.

Међу изабраницима Зорана Бате Мирковића играч који је оправдао позицију стартера је и Саша Здјелар.

"Утакмицу смо стварно добро припремили. Знали смо све шта они раде и успели смо да неутралишемо управо те њихове квалитете. Имали смо толико прилика да решимо утакмицу раније, али као да лопта просто није хтела у мрежу", рекао је Здјелар за званични сајт.

Стижу комплименти на рачун твоје игре?

"Наравно да ми је драго да људи цене и поштују оно што радим. Заиста сам много труда и рада уложио од почетка првенства. Било је ту добрих и лоших мечева, али ми је драго што је једна добра партија дошла у најбољем тренутку".

Било је тешко сачувати се од другог жутог картона?

"Да будем искрен, није било ни мало лако. Требало је издржати 50 минута, много дуела и фаулова, али сам успео да се исконтролишем и завршим утакмицу на терену".

Партизан је доминирао током меча и показао да има квалитет и када су вас сви отписивали?

"Има још много да се игра, а ми ћемо се борити и сваку утакмицу ићи на победу, како бисмо освојили титулу на крају првенства. Сви саиграчи су били сјајни, а ако морам неког да издвојим онда ћу рећи да је Марко Јанковић био изванредан и најбољи на терену", закључио је Здјелар.

Партизан у среду гостује у Лазаревцу.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар