Роналдо оде кући да уради 150 склекова, а ја да правим роштиљ!

Чудесни Освалдо. . . ! Меси живи у златном затвору, не може да оде нешто да цугне! "Замишљам га како купује највећи ТВ на свету, али никада није у дневној соби да га гледа. Вероватно вози ферари, а зна да живи 15 минута од тренинг центра Барселоне".

Фудбал 29.09.2018 | 23:50
Роналдо оде кући да уради 150 склекова, а ја да правим роштиљ!
Недавно је Дани Освалдо дао интервју за Сан у ком је говорио о разлозима одласка из фудбала у 30. години када је могао још да игра и заради још који милион. Шпанска Марка је осетила да ту има још материјала за занимљиву причу, па је и она урадила интервју за човеком који је играо током каријере за клубове попут Роме, Јувентуса, Интера, Боке, Порта...

Данас се бави музиком и ужива у животу.

И одговара на питања када га спопадну медији. И углавном је главни питање - зашто није наставио да игра када је могао?

А Освалдо обично да другачији одговор. И сваки пут буде занимљив.

"Свет фудбала више није био за мене. Кристијано Роналдо воли да оде кући да уради склекова, а ја сам волео да одем кући да правим роштиљ”.

Ипак, признаје да и даље воли фудбал.

“Фудбал ми је дао шансу да зарадим и помогнем породици. Могу себи да приуштим да више не радим. Фудбал ми је допустило да могу да путујем и упознам различите људе и места. Фудбал ми је променио живот, али ми је узео слободу. А ја не могу да се одрекнем слободе. Ипак, и даље волим фудбал и то не могу да порекнем", рекао је Освалдо.

Цигарете су за њега била свакодневица. Само су различити тренери то различито толерисали.

"Пушио сам у тренинг камповима у Италији, па су ме тренери питали да ли ми треба упаљач. Скелото ме је зато избацио из Боке јер се изненадио када је сазнао да пушим. Али играо сам зато фудбал пре неки дан са пријатељима и осећао се као да умирем. Сада ме све боли", рекао је Освалдо.

Да ли би волео да си као Лионел Меси?

"Не. Волео бих да играм као он, али не бих да имам живот као он. То је као да живите у златном затвору. Не може да оде негде и да нешто цугне на брзака. Можда њега није брига за то, али мене јесте".

Није се ту Освалдо задржао...

"Замишљам га како купује највећи ТВ на свету, али никада није у дневној соби да га гледа. Вероватно вози ферари, а зна да живи 15 минута од тренинг центра Барселоне".

Који је тренер најбоље разумео Данија?

"Покетино ме је разумео, посебно када смо били у Еспањолу. У Саутемптону се то променило. Зато што се он променио. А ја сам остао иста особа као и пре. Био ми је као отац, али најбољи тренер ми је био Конте. Он је увек био у праву. Изгледало је да увек види ствари пре других".

Да ли си са неким имао проблема?

"Имао сам моменте тензије са Луисом Енрикеом. Али то се догађало зато што је он искрена особа која вас никада не би слагала. Као тренер је био геније. Сличан Гвардиоли. Са њим, осећате се да можете да дате шест голова по утакмици", рекао је Освалдо.

Јединствен лик...

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар