Филип Стојковић: Фалио нам Вујадин...

Изостанак капитена Црвене звезде осетио се у игри на "вечитом" дербију сматра десни бек Филип Стојковић.

Фудбал 24.09.2018 | 11:15
Филип Стојковић: Фалио нам Вујадин...
Одбрана Црвене звезде била је непрепознатљива у Хумској!

"Цурило" је на многим местима, па је Партизан створио велики број шанси, на срећу по Црвену звезду у гол претворио само једну, па је шампион Србије у другом полувремену одговорио преко Ричмонда Боаћија и остварио реми (1:1).

У стартној постави због повреде није било капитена Вујадина Савића, а то је као проблем после сусрета истакао десни бек Филип Стојковић.

"Фалио нам је Вујадин... Лоше смо одиграли прво полувреме, а у другом боље. Најбитније је да смо и даље без пораза", поручио је поуздани фудбалер Црвене звезде који је на овом сусрету носио траку око руке уместо свог саиграча.

"Бићемо спремни за наредну утакмицу, имамо доста играча", додао је он.

Партизан је почео агресивно и тиме направио велики проблем Звезди...

"Није нас изненадила њихова игра, знали смо да ће ући.Јако јер заостају за нама на табели, а сви знамо да ко боље уђе у утакмицу у дербију има предност. Важно је да нисмо изгубили, не могу да кажем да сам срећан, већ мало задовољан", поручио је Стојковић.

Сличне проблеме у игри означио је и Марко Марин.

"Много смо лоше ушли у утакмицу, већ у 20 секунди су они имали шансу. Прво полувреме нисмо играли фудбал, све нам се свело на дуге лопте. Видећемо шта је разлог. Пре утакмице не бих прихватио бод, не могу да кажем да сам задовољан, али важно је да нисмо изгубили", казао је некадашњи репрезентативац Немачке уз поруку да атмосфера "није ништа посебно".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар