Душан добио дрес омиљеног играча

Мали Дуки (Душан Тодоровић) у Барселони није желио да види ни Месија ни Пикеа, иако су му то нудили у болници - све што жели је дружење са омиљеним фудбалером Партизана, Немањом Милетићем.

Србија 23.09.2018 | 12:15
Душан добио дрес омиљеног играча
Хуманитарна акција за малог Дукија доживјела је највећи талас када су играчи Партизана учествовали на аукцији дресова на Заппа Барци, послије чега су се сви пробудили и активирали како би сачували један живот.

То није била случајност, срце Душана Тодоровића куца за црно-бијеле и највише од свих играча воли Немању Милетића, који му је у овој животној борби послао дрес и велку поруку на њему.

"Буди јак и не дај се, твоја снага је снага свих нас и знамо да можеш победити и у најтежој животној борби. Вјерујемо у тебе, воли те твој Немања", написао је Милетић на дресу који ће ученици Гимназије "Патријарх Павле" однијети Дукију.

Душан је тренутно на терапији у Барселони, а недавно је његова породица открила да је преостали износ новца за лијечење уплатио фудбалер Немања Матић, уз лијепу поруку оца Александра свима који такође воде битку за најмилије.

Преостала новчана средства за Душаново лијечење, биће подијељена на рачуне петоро дјеце која чекају помоћ.

(Телеграф)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

ПРАВДА

23.09.2018 11:02

Не дај се Дуки!Побиједи,па да једном заиграш за Партизан!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Молим

23.09.2018 15:06

Ти се Боже ,за анђела..

Name

Сарајево

23.09.2018 18:58

Бозе драги буди на помоци прељепом дјецаку да оздрави и врати осмјех родитељима,и свој дјеци тим недузним бицима која су болесна да им драги Бог да снаге у оздраљењу...ово кад видис тек увидис ста је зивот да нисмо способми да будемо једни уз друге...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Партзановац

23.09.2018 21:43

Матицу краљу,бозе,људино нека те Бог чува и среца прати сто год замислио у зивоту Дабогда дупло добио нека ти Бог плати!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сузана

24.09.2018 04:26

❤❤❤

ОДГОВОРИТЕ