Ухапшен у Мароку због педофилије

Амерички католички свештеник Артхур Перраулт, који је прије 26 година оптужен за сексуално узнемиравање над дјецом у Сједињеним Америчким Државама (САД), лоциран је и ухапшен у Мароку те изручен САД-у.

Свијет 23.09.2018 | 10:11
Ухапшен у Мароку због педофилије
Према информацијама из извора блиских Министарству правде Марока, 80-годишњи католички свештеник оптужен за педофилију ухапшен је овој земљи након 26 година бијега, те је изручен САД-у.

Амерички лист "Неw Yорк Тимес" објавио је како је специјални агент ФБИ-а Јамес Лангенберг потврдио да су двојица радника ове агенције у четвртак отпутовала у Мароко како би преузели свештеника.

Лангенберг је додао како је Перраулт прошле године лоциран у Мароку, те да је процес изручења САД-у трајао око годину дана.

Католички свештеник је 1992. године оптужен за педофилију након чега је побјегао из САД-а. Наводи се како је током 20-годишње службе сексуално злостављао више малољетника.

(Анадолија)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

пффф

23.09.2018 15:37

Нај веце зло долази од вјере било то да је ислам православље католицанство колико је само људи изгинуло због те глупе вјере.Али ста цес народ је увјек био овца и остао зиви примјер код нас ста је вјера урадила народу а од тога само појединци имају користи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

23.09.2018 16:40

Вјера је веома битна у цовјековом зивоту, али исправна- здрава вјера.А, то сто су појединци застранили, уцинили злоцин је њихова лицна одговорност, тј.гријех.Недопустиво је да тако болесне лицности буду свестеници или да имају било какав дотицај са дјецом.За то треба казнити оне који су их ту поставили.

Name

пффф

23.09.2018 18:09

Вјера јесте потребан али да вјерујес у себе.Да ли умијете да размисљате сами својом главом и разаберете ста је истина а ста лаз или треба неки педофил и ти попови да вам пуне главу нецим.Да ли вам је јасно да то васе вјеровање у те богове од тога само имају користи ти педофили попови вјерске куце.Да ли умијете сами да размисљате својом главом?Или вам ипак треба неко да вам тутори и лазе да постоји несто не видјено.

Name

Вихор

23.09.2018 20:54

Највеће зло долази од лоших људи, а не од вјере.....

Name

Јоја

23.09.2018 21:42

Овај ко да је Вуцицу несто у роду...зику му фаце.

Name

Ре пфф

23.09.2018 22:10

Прочитај још једном шта је написао "истина" јер очигледно ти не знаш шта је вјеровање у Бога. Требаш вјеровати у Бога а не да видиш само себе.

Name

Ре ПФФФ

23.09.2018 23:51

Ако "укљуцис мозак"онда цес доци до закљуцка да ти само Бог мозе опростити гријех, кроз Св.тајну покајања( без обзира видис ли га или не)! Како другације задобити опростај, умирити савјест?! Свако мора одг.за своје греске!За овакве( као овај на слици) нема опростаја гријехова!

Name

пффф

24.09.2018 08:57

Видим да овцице не умију да размисљају саме него слусају свог пастира и даље.Како знам вјера у тог измисљеног бога је само за кукавице а код нас изгледа се бас намнозило кукавица.Како ви дефинистете тог вас измисљеног бога на који нацин га видите?

ОДГОВОРИТЕ