Велики пех за Грујића - повриједио скочни зглоб!

Очекује га дужа пауза, кажу у Херти! Лоше вести: Марко Грујић теже повређен. . .  Српски фудбалер повредио је лигамент и чашицу зглоба, због чега га очекује дужа пауза.

Фудбал 23.09.2018 | 14:15
Велики пех за Грујића - повриједио скочни зглоб!
Марко Грујић неће моћи да наступа за Херту у дужем временском периоду након озбиљне повреде лигамента скочног зглоба коју је зарадио на данашњем мечу са Борусијом из Менхенгладбаха.

Српски везиста је напустио игру у 72. минуту у тријумфу над Колтовима од 4:2, а да се ради о озбиљној повреди било је јасно и након што су га лекари Херте изнели са терена у свлачионицу по завршетку меча.

Берлинска Стара дама је малочас потврдила на својим званичним страницама да је Грујић покидао лигамент скочног зглоба и да ће морати да паузира одређено време. На њега је оштро стартовао везиста гостију Патрик Херман, што се види на фотографији испод.

Велика штета за младог везисту Ливерпула који се сасвим добро усталио у првом тиму Херте на почетку нове сезоне.

Нису добре вести из Бундеслиге!

Марко Грујић мораће неко време да проведе ван терена, јер је у победи Херте против Борусије Менхенгладбах (4:2) у 4. колу Бундеслиге зарадио тежу повреду.

Српски фудбалер, којег је Ливерпул недавно послао на позајмицу у Херту, напустио је терен у 72. минуту у сузама.

Тренер Пал Дардаи одмах после меча је рекао да "ништа не ваља и да страхује да је Грујићу страдала потколеница".

Детаљни прегледи који су обављени после утакмице потврдили су оно због чега су сви страховали - тежу повреду.

Херта је објавила да је Марко Грујић доживео руптуру лигамената скочног зглоба, као и да му је напрсла чашица зглоба, због чега га очекује дужа пауза.

"Марко је за кратко време колико је са нама успео да направи значајну разлику за наш тим, због чега ће његово одсуство бити веома тежак ударац за нас. Сада ћемо се побринути за њега и помоћи му како би што пре могао да опет преузме своју улогу", саопштио је генерални менаџер Херте Михаел Прец.

Немачки клуб није саопштио колико ће Грујић бити ван терена.

Марку Грујићу, којег је Ливерпул у августу послао у Херту на позајмицу, меч против Борусије Менхенгладбах био је четврти за клуб из Берлина.

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар