Један је вишак: Бен, Кафу, Ебисилио, Марин или Боаћи?!

Не могу сви на терен!

Фудбал 23.09.2018 | 12:45
Један је вишак: Бен, Кафу, Ебисилио, Марин или Боаћи?!
Сезона је дуга, а Лига шампиона играче цеди као крпе, па се руководство Црвене звезде потрудило да Владану Милојевићу обезбеди дугачку клупу за такмичење на два фронта. То ипак не значи да могу баш сви у исто време на терен, барем када је Суперлига у питању, пошто у првенству Србије важи правило: максимум четворица “легионара” могу да играју заједно.

Што само по себи представља прву тему за Милојевића, пошто Црвена звезда на располагању има петорицу печалбара. Тачније, шесторицу, али јасно је ће Рашид Сумаила у старту бити избачен из једначине за овако важан меч. Вечити дерби са Партизаном просто не трпи импровизације.

Дакле, Бен, Кафу, Ебисилио, Марин или Боаћи? Један мора на трибине.

Жонатан Кафу и Лоренцо Ебисилио нису играли ни против Наполија (први ни у протоколу, други на клупи), па су сада одморни, али је питање како би онда Милојевић изабрао тог једног прекбројног. Бен је овог лета био понајбољи играч Црвене звезде, зна се колико је Ричмонд Боаћи када је у пуној снази – чини нам се да још није – уосталом два пута је тресао и Партизанову мрежу у првом мандату у Београду, док је Марин против Наполија подсетио зашто је некада био и репрезентативац Немачке.

Што све говори да неће бити лако Милојевићу када буде одлучивао ко ће 158. вечити дерби посматрати из улоге навијача. Шта ви мислите, шта је најпаметније решење?

(П.С. Чисто да нико не пита: да, Милан Борјан игра за Канаду, Милош Дегенек за Аустралију, а Филип Стојковић за Црну Гору, али сви они су цело или добар део детињства провели у Србију и имају српске пасоше)

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар