Митровић је на врху: "Све ми одговара!"

Ниједан нападач у Премијер лиги не погађа као он!

Фудбал 23.09.2018 | 10:45
Митровић је на врху: "Све ми одговара!"
Александар Митровић имао је огромне заслуге за улазак Фулама у Премијер лигу, а ове јесени дословно сам "вуче" екипу кроз најјаче првенство на свету!

Снажни српски центарфор постигао је ове суботе ПЕТИ гол у сезони и донео екипи реми против Вотфорда, најпријатнијег изненађења овог лета у Енглеској.

Тренутно, "Митрогол" дели прво место на табели листе стрелаца са Белгијанцем Еденом Азаром, а иза њих су Ромелу Лукаку, Садио Мане, Глен Мареј (сви по четири)...

У разговору за "Спорт клуб" одмах после суботње утакмице, Митровић је говорио и о својој форми.

"Имали смо среће што у првом полувремену они нису дали још неки гол, са друге стране мислим да су они имали више среће у другом полувремену... Сада да заборавимо ово и све што је иза нас, јер имамо јаке битне утакмице пред нама", рекао је он.

На констатацију да ниједан нападач у Премијер лиги не погађа као он, Митар је рекао:

"Трудим се... Радим напорно и на сваком тренингу и на свакој утакмици дајем све од себе. У екипи сам која игра офанзивни, нападачки фудбал, која игра за мене, доста играча добро асистира и надам се да ћемо да наставимо са добрим играма...", додао је љубимац Фуламових навијача.

Екипа Славише Јокановића одиграће следећи меч у уторак, на терену Милвола у Лига купу, а потом ће у Премијер лиги гостовати Евертону.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар