Николић: Неће Звезду успорити Европа!

Можда нас чека утакмица сезоне! Фудбалер Партизана Немања Николић истакао је пред 158. вечити дерби да је врло могуће да се ова утакмица на крају испостави и као утакмица сезоне.

Фудбал 23.09.2018 | 09:45
Николић: Неће Звезду успорити Европа!
"Очекивања су иста као и свих из клуба, а то је да у нашој кући освојимо три бода. Можда ће се ова утакмица на крају свести на то да је утакмица сезоне. На нама је да изађемо максимално фокусирани и и очекујем повољан резултат", рекао је Николић Тањугу.

Нападач црно-белих нада се да ће му дебитантски вечити дерби остати у лепом сећању. 

"Они имају јако добро укомпонован тим, сад су то и поправли доласком могу рећи одредеђених играча који су стекли светско име, као што је Марко Марин, мислим да нема потребе ни говорити о њему, једноставно имају супер резултат, ушли су у Лигу шампиона. Сигурно да и они имају мане и ми ћемо покушати да их искористимо и наравно казнимо", казао је Николић. 

Доскорашњи нападач суботичког Спартака истиче да долазак у велики клуб доноси одређен притисак. 

"Када почињемо да играмо фудбал тежимо да дођемо у велики клуб. Ако желите велике ствари, онда морате и психички бити спремни на све што вас очекује у великом клубу, као што су утакмице са Црвеном звездом". 

Николић сматра да би Звездине обавезе у Лиги шампиона могле да је "успоре" у првенству, али не превише. 

"Они имају мислим 30 играча, сасвим довољан фонд за ротацију. Не верујем да ће то нешто превише на њих утицати, можда неки пораз у Лиги шампиона. Видећемо на крају крајева, надам се да ћемо искрено ове године освојити титулу, да ћемо већ у дербију славити и наставити победничку серију у првенству која већ траје пет утакмица", закључио је Николић. 

Дуел Партизана и Црвене звезде игра се у недељу од 19 сати у Хумској.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар