Још један ударац за Гвардиолу!

Шампион Енглеске остао без још једног важног играча.

Фудбал 23.09.2018 | 14:00
Још један ударац за Гвардиолу!
Почетком сезоне, Манчестер сити доживео је велики ударац када је остао без Кевина Де Брујнеа, "мотора" екипе који је због повреде лигамента колена на вишемесечног паузи.

У протеклих недељу дана међу "грађанима" није био ни снажни леви бек Бенжаман Менди (24) и иако се очекивало да се брзо врати на терен, то се неће догодити.

Освајач титуле шампиона света са Французима доживео је повреду метатарзалне кости током септембарске паузе и наступа за "триколоре", а менаџер Ситија Пеп Гвардиола и даље не зна када ће се одлични дефанзивац вратити.

"Проблем је кост у стопалу и не знам када ће се вратити", рекао је Гвардиола.

Француском фудбалеру повреда у овом тренутку није једини проблем, јер му је британска полиција одузела возачку дозволу на годину дана, јер је четири пута "ухваћен" у брзој вожњи, што га је коштало 24 казнена поена, довољна да га искључе из саобраћа до наредног септембра.

Менди је и прошле године имао великих проблема, јер је током септембра покидао лигамент колена и после операције у Шпанији био ван терена до пролећа. Зато је у шампионској сезони "грађана" одиграо само седам утакмица у првенству.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар