Ступар: Кукићу се монтира процес?

Алену Кукићу (36) из Бањалуке одређен је притвор због сумње да је манипулисао доказима у случају убиства младића Давида Драгичевића, потврђено је за Српскаинфо.  Адвокат Драган Ступар је рекао да ће уложити жалбу на рјешење о притвору. Најављује да ће објавити документацију из које се неспорно види и може закључити да се Алену Кукићу монтира поступак од стране припадника МУП РС.

Република Српска 22.09.2018 | 19:17
Ступар: Кукићу се монтира процес?
Кукић је дипломирани инжињер електротехнике, а у бањалучком тужилаштву су рекли да га сумњиче да је починио кривично дјело “помоћ учиниоцу послије извршеног кривичног дјела”.

– Притвор је предложен због бојазни да би осумњичени боравком на слободи могао уништити, сакрити, измјенити или фалсификовати доказе или трагове важне за кривични поступак – наведено је из тужилаштва.

Давор Драгичевић, Давидов отац, рекао је да није задовољан овим хапшењем и да је ово само мазање очију  њему и јавности. Он је рекао да очекује хапшење налогодаваца и свих саучесника у убиству.

У захтјеву за одређивање притвора, које је потписао поступајући тужилац Далибор Врећо, наводи се да је Кукић признао да је манипулисао снимцима са безбједносних камера које су се налазиле на „МК“ сервису у Улици Велибора Јањетовића Јање. Такође, тужилац наводи и да је Кукић изјавио да је то урадио на захтјев Ђорђа Рађена.

– Неспорно је утврђено да је Кукић снимке са безбједносних камера пребацио на свој УСБ стик, а затим и на лаптоп. Налазимо да је то учињено из разлога да се отежа или онемогући откривање за сада непознатих извршилаца убиства Давида Драгичевића – прецизирано је у захтјеву.

Кукићев адвокат Драган Ступар тражио је од суда да одбије захтјев за одређивање притвора јер је навео да је паушалан и неоснован, те да се стиче дојам да поступајући тужилац није учествовао у истрази.

Вјештачење
Ступар је указао и на то да тужилаштво још није обавило ни вјештачења хард диска, на којем су били снимци.

– Када је у питању кривично дјело које се ставља Кукићу на терет, он је морао бити свјестан да помаже неком ко је починио кривично дјело. Ако тужилаштво поставља овакву правну квалификацију онда они знају ко је починио кривично дјело, међутим јавност зна да тужилаштво лута у овом случају – истакао је Ступар и додао да тужилаштво на тај начин даје индиције да се ради о Рађену.

Током испитивања Кукић је тужиоцу испричао да Рађена познаје као комшију и да га је питао да ли је у ноћи 18. марта нешто чуо јер му је опљачкана кућа. Кукић му је рекао да није чуо и упутио га према комшијима који имају безбједносне камере.

– Рађен и ја смо 19. марта отишли код комшије Вујадина Савановића, који има апартмане „Весто“, и заједно погледали снимак, како би идентификовали пљачкаша. На снимку га нисмо препознали, а видјело се да улази и излази из дворишта Рађена. Рађен ме упитао да ли могу скинути те снимке, јер су му тражили из полиције – испричао је Кукић. 

Вријеме

Рекао је да су 20. марта поново отишли до куће Савановића гдје је скинуо снимак на УСБ, однио кући, нарезао на ДВД и предао Рађену, а да том приликом на њему нису настале никакве промјене.

Каже да му се 25. марта обратио Рађен и рекао да има информацију да постоје снимци које су забиљежиле камере са „МК“ сервиса и да су га звали полицајци и рекли да су идентификовали пљачкаша, те да им хитно донесе снимке.

– Раније сам чуо да те камере ништа нису снимиле. Међутим тада ми је Рађен рекао да вријеме на камерама није било добро наштимано. Када сам нашао снимке направио сам фолдер на десктопу рачунара и ту их пребацио. Послије тога сам их снимио на УСБ, а том приликом није промијењено ништа на снимку – истакао је Кукић.

Избрисан фолдер

Затим је, каже, избрисао тај фолдер са рачунара јер је тако од њега затражио Рађен. На тим снимцима се види особа која иде у правцу куће Рађена, како једе и затим баца папир. Снимке је нарезао на четири ДВД и дао их Рађену, који је рекао да их треба дати полицији како би затворили истрагу.

– Затим ме је 26. марта назвао Милан Дакић, власник „МК сервиса“, и рекао да је дошла полиција и да тражи снимке. Одмах сам отишао кући, узео УСБ и инспекторима рекао да сам их ја нехотице обрисао. Затим сам их вратио на меморију рачунара и том приликом није промијењено ништа на снимцима – испричао је Кукић.

Додао да је инспектори нису имали ИТ стручњака и да су тражили да им он пребаци снимке. Каже и да није било снимка гдје се види лице пљачкаша.

Кукић је испричао да је снимке нарезао и Аљоши Борковићу, који је рекао да је дошао у име породице Давида Драгичевића.

“Монтирање процеса”

Адвокат Драган Ступар је рекао да ће уложити жалбу на рјешење о притвору.

– Објавићемо документацију из које се неспорно види и може закључити да се Алену Кукићу монтира поступак од стране припадника МУП РС, а на које је указивао Давор Драгоичевић, као и јавност – рекао је Ступар.

(Српскаинфо)

Коментари / 86

Оставите коментар
Name

Скепик

22.09.2018 17:29

Па са марса се види да су досадашњи поступци полиције, тужилаштва и судства ТЕШКА ЛАКРДИЈА. Потпуно је јасно да сви они знају ко је или ко су убице Давида Драгичевића али их штите а самим тим штите и и њихове наредбодавце и менторе. Сви до сада ухапшени немају везе са убиством. Ален Кукић је чак оптужен за неку крађу за коју је ДОКАЗАНО да НЕМА НИКАКВЕ ДИРЕКРНЕ ВЕЗЕ са Давидом Драгичевићем. Она идиотска конференција за штампу се фактички наставља и даље само у другачијем облику чак су и актери скоро исти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИС

22.09.2018 18:45

Хајде Скептик, реци нам ти именом и презименом ко су?

Name

Ре

22.09.2018 18:54

Изгледа да је та како казес лакрдија на путу одкривања поцинијоца и налогодавца несто ван непасе ово хапсење мозда цовјек зна истину.

Name

Скептик

22.09.2018 19:17

Ре ис, шта ко су? Мислиш на убице? Откуд ја знам ко су. Отиђи у МУП па упитај њих, тамо свако зна ко су.

Name

Ре ИС

22.09.2018 19:20

Није скептик плацен да трази и именује ко је убио Давида.

Name

Гардиста

22.09.2018 19:24

За ИС:рекао ти је Давор ко су,и?Ста је било,не вјерујес?Вјеровацес,кад се сазна истина,мазго...

Name

инспектор

22.09.2018 19:26

Врло лак случај за суд, јер је откривено овим све.

Name

Блиц

23.09.2018 05:43

Засто у исто вријеме није ухапшен и Рађен?

Name

Исток

23.09.2018 06:23

Полиција увијек ради тако . Непрофесионално , половицно , са могуцносцу да промјени ток истраге и исход истраге сваког тренутка и закљуцке који произилазе из истраге поведе у смјеру у коме зеле. Посто је од Милорада Додика и његовог картела у протеклих 12 година корумпиран сваки механизам власти , а корумпиран је да би Милорад и картелСНСД могао да се позиционара као најмоцнији , сваки даљи корумптивни цин од стране ситних јајара по градовима и полицијским станицама , опстинским судовима , катастрима ...... иткд , подрзаван је и стимулисан у корупцији зарад користи које је Милорадов картел добијао од тако позиционираних а корумпираних и код картела евидентираних слузбеника. Тако није ни цудо сто се овакве ствари догадјају у дрзавним институцијама. Потпуно је природно да корумпирани полицајац гледа како да намакне неку зараду за себе преко ове биједне плате .Па сто би он био прав ако му је министар огрезао у дистр.наркотика и сеx трафикингу . А Милорад и клан све то нијемо гледају и у себи говоре: " Ма боли ме ку.. сто онај Лукац ради то сто ради , свде док он мени обезбједјује да ја на изборима могу да покрадем вреце са гласовима и тако обезбједим своју политицку побједу. Сведок сам теских изборних крадја у корист Милорада и картела СНСД које немас коме пријавити , нико неце да реагује ,. И омбудсман и високи преставник , и тузиластво и ...... ма пун ку.. њих само главе окрецу. Кримоловац је слузио да скупи податке за картел ко су непријатељи власти и ко пријављује њихове активности. А све је то било прије но су полицајци убили Давида. Све је ово супље ооодавно , тако да се не надамо превисе ни изборима ни неком бољитку кад додју промјене . Ако додју ?

Name

Лукац до јаја!

23.09.2018 06:24

Гацо, гдје си изгубио доказе?

Name

Ре "Исток" РАСПУЦХИН

23.09.2018 08:59

Све је то тако како сте написали. Валентин је ту да обезбједи непрекидно вршење власти онога кога су довели тенковима СФОР-а. Скоро сви на "државним јаслама" су у систему и корумпирани а од њих се може чути оправдање . "ја ту само радим". Колико је моћан систем потврђује чињеница да им ни е"У" не може ништа. Тачније , ни не жели прстом мрднути на безочни криминал и кршење људских права. Слабост опозиције је у томе што отворено не прозива Валентина и Вигемарка али и Вучића и његову клику која подржава "великог бају". Требали би показати срчаност и прозвати поменуте јер се једино тако могу овом народу отворити очи па да напокон прогледа и види да смо на рубу провалије.

Name

ЗА ИС

24.09.2018 12:08

ТИ СИ ВЈЕРОВАТНО УБИЦА ИЛИ САУЧЕСНИК ПА КАД СИ БИО ТОЛИКА СИЛА БУДИ СИЛА И САД А НЕ ШМОКЉО КОЈИ СЕ КРИЈЕ.

Name

Н*1

22.09.2018 17:30

,,ПАКОВАЊЕМ" , ЈОШ ЈЕДАН РАДИНКОВИЋ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

XY

22.09.2018 18:06

Овај не мозе никад бити Радинковиц,цовјек је сувисе образован да би себи дозволио оно сто му не треба.Само је проблем сто је паметнији од оних који му товаре кривицу.

Name

Ре XY

22.09.2018 19:30

Браво! много много паметни. Видим да познајес колико морас бити интелигнтан да заврсис ЕТФ.

Name

Да се зна

22.09.2018 19:34

Радинковић је васкрсао код пребијања оног новинара.

Name

дддд

22.09.2018 19:45

Његова кривица остаје иста, а полиција покусава скренути слуцај да су гријескли услед пропуста других. Познавао је он Рађена И немогуће да није знао циме се бави и заста је случај везан.

Name

ре Н*1

22.09.2018 20:22

Ние бас паметан упао је у тесу стуацију брисао снимке на камерама без обзира дали је неком помагао и коме или не то је кривицно дјјело па мање или веце показат це вријеме.

Name

У страха су велике очи

22.09.2018 22:19

Он има оригинале остављене за овакве ситуације!

Name

Катил

23.09.2018 00:41

Јос један пекар. Прави леб како власт зели!

Name

Пендула

22.09.2018 17:36

Дај бозе да нас неко окупира , ми смо само за окупације !

ОДГОВОРИТЕ
Name

децко

22.09.2018 18:20

Амин!

Name

Само окупација

22.09.2018 19:01

Ово је прави приједлог!Какве црне институције?Ко ради у њима?Вецина су потомци родитеља који су крали по фирмама алат или несто сто се ту производило или негдје у селу тудју кокош,мотику испред куце.Сад од неког кога су такви васпитавали оцекивати да ради постено,нема сансе!

Name

Фердинанд

22.09.2018 21:00

Црни Гаврило, зар си морао пуцати на Фердинанда?!

Name

Ре РАСПУЦХИН

23.09.2018 06:26

Кокошке да али ти сигурно нису мотике крали.

Name

Б. Бабић

22.09.2018 17:39

У прилогу текста гђ Васковића сам прочитао Записник о испитивању осумњиченог. Вјерујте то је срамота. Осумњиченом се само ставља само назив дјела, али не и основи сумње. Из записника ми није јасно зашто шта се терети и за шта му је одређен притвор. Неки се са прибором играју.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

22.09.2018 19:04

Слажем се. Оно је срамота за правосуђе.

Name

Лијан

22.09.2018 20:18

Само глуп цовјек не види да МУП интензивно ради на прикриванну изврсилаца.

Name

Правник

22.09.2018 20:48

Судија који је одредио притвор на основу оних небулоза које му је Врецо предоцио или је потпуни кретен или је уцјењен. Притвор је крајња мјера (прво разматрас неку блазу мјеру, па ако не мозе онда иде притвор). ЗКП прописује разлоге за притвор,поред основане сумње мора бити јос један од притворских разлога. Нити постоји основана сумња, нити је могуце уопсте оптизити тог Алена за дјело које му се ставља на терет. Ускоро це се неки стидјети свије дипломе И своје функције коју обављају И своје знацке коју носе. Ово је дно дна.

Name

??????

22.09.2018 17:41

Стевандица и Дјају аронију у прдекану хитно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б. Л.

22.09.2018 17:42

ПРАВДА ЗА ДАВИДА И СВУ НАШУ ДЈЕЦУ! ❤

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цуј Аљоса

22.09.2018 17:44

Тај Аљоса као вегета, у све се мијеса. Дај сероње доста висе мислите подвалити кукавиције јаје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анна

22.09.2018 23:46

Аленова кривица је што има комшију криминалца, који је у добрим односима са криминалцима из МУП-а.

Name

Аyа

22.09.2018 17:48

,,На захтјев Радјена" ? Ко је он да захтјева ? Зашто да захтјева ? Ко му је то дозволио ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

22.09.2018 18:38

Па рекао му : ајд избриши ми ово са рачунара. Није то захтјев у облику наредбе већ малтене молбе. Али стварно звучи као да је Рађен неки запосленик полиције који је Алену ставио цијев пиштоља на чело и "захтјева" од њега да нешто уради. Без обзира на то све је провидно и смјешно. Није се народ само побунио због Давидовог убиства, убиства су се догађала и прије а биће их и убудуће, него се народ побунио зато што је полиција са оном коференцијом за штампу ПЉУНУЛА НАРОДУ У ЛИЦЕ, сматрајући да је народ глуп и ретардиран и да је народ једна обична стока. О томе се ради. То је била кап која је прелила чашу. Народ више од деценије трпи терор и понижавање али ово није могао да претрпи. Видило се одмах да је полиција или њихови "људи" убили дијете. Смрт , а посебно убиство сваког дјетета у сваком народу и код сваког човјека изазива посебне осјећаје и узнемирење. Зато се народ побунио и стао уз Давидовог оца тражећи САМО ПРАВДУ.

Name

Ре скептик

22.09.2018 19:22

Тако је.

Name

За Скептика

22.09.2018 19:23

Рекао си суштину.Полиција сваста ради у задње три дрзаве на овим просторима,али "пљунути народу у лице" у фазону ко вас ј...,моземо реци ста хоцемо има да вјерујете. то је највеце понизење које је неко покусао да уради овом народу,отуда толики револт.

Name

М

22.09.2018 17:52

Рецимо да тај инг. 19-тог и 20-тог није ни знао да се младиц води као нестао (није морао то цути у медијима) те је цинио услугу комсији око наводне крадје.Али 25-тог и 26-тог!!Па вец је одјекнула вијест да је Давид пронадјен,била је прва обдукција и цувена прес конференција и прво обрацање породице на тргу!Не знак како це га адвокат из тога исцупати.На крају крајева, лик је само пион.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лабуд

22.09.2018 18:31

Снимци камера су постали актуелни прије два мјесеца,а сто не притворе Радјена и питају га засто си тразио снимке и ко му је наредио да трази снимке.Све је то врло лако доказиво ако се хоце доказати.

Name

Гардиста

22.09.2018 19:28

За Лабуд:Е мој Лабуде,па јел ти мислис да је Радјен у РС,да је доступан.Он је негдје далеко,и добро цуван,према томе,на залост,од његовог хапсења нема ниста.Ово да би се ријесило,неко мора пропјевати,другације не мозе.А пропјеваце неко,кад му први пут окрену ледја,само треба бити стрпљив...

Name

Ре лабуд

22.09.2018 19:34

Они хватају једног по једног и цекају да се градјани и Давор повуку са трга. Ако би се ови повукли са трга хапсења би престала а ови ухапсени ослободјени.Никада се то неце ријесити док се не промијени овај резим а мозда ни тада.Само се мозе оцекивати да се то поново некоме другом не деси. Треба сви да се захвалимо Давору и ПРАВДА ЗА ДАВИДА

Name

ре Ма

22.09.2018 19:58

И МЕНЕ УПРАВО ТО ИНТЕРЕСУЈЕ. ТИП ЈЕ ВЕЦ МОРАО ЗНАТИ ЗА ДАВИДА. ДАНИМА ГА СТОТИНЕ ЉУДИ ТРАЖЕ, А ОН СЕ БАВИ СНИМЦИМА.МОЖДА ИМ ЈЕ ДУЖНИК ЗБОГ НЕЧЕГ.А можда је човјек неком и испричао, ко зна...Јер, није глуп.

Name

трт

23.09.2018 07:17

А сто је брисао снимке и сто вам је то вазно ако ПзД тврди да Давид није ни био у тој куци??

Name

Ре трт

23.09.2018 10:33

Зато сто полиција не зна ста је прије изјавила па мисли да је и народ толико глуп. Мада има и глупог народа али ето трт ти си то добро примјетио. Полиција се само врти у круг не смију са те путање нигдје да се помјери јер онда би могли да се приблизе убицама а тога се пласе. Пласе се истине да су њихови дубоко у то уплетени.

Name

Мало морген

22.09.2018 17:53

Инжењер електротехнике а до те мјере глуп и наиван, па дајте мало озбиљности?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

22.09.2018 18:01

Ето има и осумњицени,први засад али..није неко звуцно име које тразе из покрета правда за давида,у ствари то трази опозиција која све ово и гура..ако се њих пита они би одмах да се ухапси додик и зељка,да их затворе до после избора,тада би им вјероватно повецало сансе за побједу мада су толико засрали да и тада неби били сигурни да би добили висе гласова од ових у затвору..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.09.2018 18:37

Е мој Миле ... Идиоте

Name

Нострадамус

22.09.2018 19:03

На основу цега мислис да опозиција користи Давора и да то раде како би добили изборе. Дал мозда мислис да је Давида убио неки кандидат из опозиције?Како то да полиција једном тврди да је био дрогиран пијан да се утопио у канализацији. Да је прије тога опљацкао неку куцу и цак све снимке имају.Сада се хапсе неки који наводно брису неке трагове суспензују или премјестају неке инспекторе и тразе се убица Давида. Да ли је сад дефинитивно убиство или це опет бити некакав несретан слуцај или како је ако се ико сјеца да је одмах на поцетку управо пресједник рекао да је Давид греском убијен висе од сто сати муцења и на крају греском убијен. Прицао је пресједник много прије да има црну свеску. Засто је не објави да егзекутори неистомисљеника неби поново правили греску. Нисам струцњак али ту несто дебело не стима и нема никакве везе са изборима ни политиком ту је ипак криминал одрадио своје,а ко треба да контролисе тај криминал ми обицни градјани сигорно не.

Name

Миле ре

22.09.2018 19:09

Осумњцени за ста? Манипулацију снимцима по налогу Радјена и Муп-а? Ми хоцемо да знамо ко је наредио, изврсио и затаскавао убиство, а кад казем “ми” у овом слуцају мислим на цетвероцлану породица која је схватила да се ради о лазима и манипулацијама и хоце да зна истину. Бтw, нисмо опозиција, увијек смо за Додика гласали, али послије изјавд истог “има јос дјеце” НИКАД ВИСЕ!

Name

Ре Миле ре нострадамуд

22.09.2018 20:03

Свака ти цаст за коментар тако треба људи да размисљају. Немам ја ниста против Додика али нема ту образа и ниста људског.

Name

Др.

22.09.2018 20:13

Миле је стварно ИДИОТ!!!!

Name

Пале

22.09.2018 23:33

Браво МИЛЕ,ти погоди директно у главу.Јадна нам је опозиција када је једина снага у пистаљкама и трацевима,ста би било кад би било.

Name

Канада

23.09.2018 07:29

Миле, теби И таквима као ти политика је све иако немате појма о знацењу И сустини те ријеци а о бављењу политиком да не говорим . За вас политика знаци пљацка, богацење преко ноци , крадја, цриминал , газење преко мртвих да би досли до цила , показивање свемоци , недодирљивост , непостовање основних друствених норми, идолопоклонство , гнусно блацење противника И јос много тога које се мозе подвести под најнизе људске пориве, Сто је неко успјеснији у овоме сто сам набројао , за тебе је бољи политицар . И јос ако се дода неције свирепо убиство онда је опис И слика твог политицког фаворита комплетна. За тебе И такве као ти политика је сва вриједност коју имате у тим васим празним зивотима. Храните се њоме , разглабате о њој , слијепи сте због ње и због ње и васих политицких фаворита престајете бити цовјек , цак и заборављате да уопсте и припадате људском роду. Миле, КАКВЕ ВЕЗЕ ИМАЈУ ИЗБОРИ СА УБИСТВОМ, ИСТРАГОМ О УБИСТВУ И РАДОМ НАДЛЕЗНИХ ИНСТИТУЦИЈА ? Десила се отмица и свирепо убиство и у свим иоле уредјеним друствима полиција, тузиластво , суд ради свој посао у оквиру својих надлезности . А засто то није и у слуцају убиства Давида Драгицевица? па, и оном са Папуе Нове Гвинеје који прати десавања у вези Давидовог убиства је јасно да су управо појединци и то они на највисем хијерхијском нивоу власти и институција умијесани у овај злоцин. А ста би се десило да је Давид убијен у години која није изборна? Посто је власт оцигледно огрезла у криминалу и корупцији десило бе исто затаскавање као и сада само би , у том слуцају , вец давно насли нацина да ликвидирају и Давора а вјероватно и мајку Сузану. Власт се издигла и изнад зивих и изнад мртвих и они не зеле да их ико узнемирава у њиховом комфору на који су навикли када краду и убијају. А ти и такви као ти прицате о изборима и политици и то доводите у везу са убиством и рјесавањем убиства нецијег дјетета. Квалификација Давидове смрти и проналазење убица су се могле и морале десити јос крајем априла . Мјесец дана од проналаска Давидовог тијела је висе него довољно за то и то у тако малом граду као сто је Бања Лука. А није . Засто и коме то никако не би одговарало и засто се цекају избори то мозе да закљуци цак и неки јадник на психијатрији, али ти и такви - не. Вјероватно имате свој разлог .

Name

Ре Пале

23.09.2018 08:38

То са политиком нема никакве везе нити са изборима у тако несто мозе да вјерује само неко сто нема сто се казе "ни куцета ни мацета. "ä то си ти Пале како те није срамота

Name

разумио

22.09.2018 18:07

Гацо је главни актер убиства, а јос министар полиције! Ствар изгледа тако да је врх МУП-а умјесан у слуцај. Али то није ниста ново јер нису министар финанција и предсједник Додик ниста бољи. Ако се слуцај разријеси пада комплетна влада, а велика вецина од њих цека процесуирање. У питању је велика игра! Напред са правдом за Давида!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зиле

22.09.2018 18:09

Па морају наци жртву даби себе опрали мафија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ханиште

22.09.2018 18:11

Значи,заболи нас першун.То што они раде,то је само одвлачење пажње.ДАВИД ДРАГИЧЕВИЋ те кобне ноћи није ни гимназије видио,а камоли Јајачке улице.Упорно монтирају,али долази им крај.Фоча мајка!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјо

22.09.2018 18:18

Мало морген! Цему масалање на тргу поред "сјајних" адвоката?!

Name

ре Дјо

22.09.2018 20:03

Маршалање је на свадбама, немој се гријесити или си вец?

Name

Истина

22.09.2018 18:32

Туга од државе, тужилаштва и МУП_а. Правда за Давида!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

22.09.2018 19:28

Давидеееее дусооо анса.

Name

Архандјело

22.09.2018 18:48

Ајмо милицијо наса постена да видимо ста сте сад смислили.Докле је стигла прица са баком која је имала амнезију па заборавила да пости. Лукацу ко је убио насег Давида Лукацу психопато ста ти оно реце за цвоку ако би неко твом дјетету опалио,ста треба Давор да уради,отац коме су дијете убили. Кази Лукацу ,кази "људино",кази " министре" Кази Лукацу ,помизи и мени на тузим Републику српску како та дузим за све оно сто си је ти тузио па добио остету од исте у новцу од 40 000 хиљада марака. Је ли на тај новац имају право и они који се воде као добровољци од 1991. Кази Лукацу постени,буди цовјек и друг и пријатељ помози своме саборцу.Па за насу Републику смо се борили. Али ето теби се посреци па то добро наплати ја се са својом фамилијом изсели и насе Републике. Закљуцао врата дома свога и отисао да слузим тудјину,и знас ста ми казу људи за то.Казу ми да треба да сам сретан.Како да будем сретан.Пет година прва линија,пет година.И на крају свег тога рат се заврси и ја онда морадох отици. Нецу ја Лукацу никоме гузова лизати. Видим теби се осладили Додикови,а има их масала Лизи министре,лизи ја нецу.Ја имам образ а ти? Ко је убио Давида. Ко је убио Давида,сина и дјете мога брата Давора.Брата по борби и достојанству. Видис ли Лукацу Давора.Видис ли смраду један ста је то бити Цовјек. То је Цовјек. Дабогда ти доцекао исто као сто сте њему ви зликовци урадили. То ти зелим од свег срца дјубре једно покварено. Правда за насег Давида

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГА ГА

22.09.2018 22:36

Ста,реци сем свака цаст.Правда за Давида.

Name

Мостарац

22.09.2018 19:18

"Затим ме је 26. марта назвао Милан Дакић, власник „МК сервиса“, и рекао да је дошла полиција и да тражи снимке. Одмах сам отишао кући, узео УСБ и инспекторима рекао да сам их ја нехотице обрисао. " А Рађен му рекао да обрише снимке и фолдер. Слагао инспекторима. Зашто , боји се Рађена ? А и инспектори га се изгледа боје. Какви су то инспектори не знају ни снимке копирати ?! Како на суду може бити доказ неки снимак који је копирао неко ко с полицијом, макар званично нема везе. Омладино, учите школе, једино вас то спасити може. Али учите да научите да би могли примјенити у пракси, а не само да завршите ради дипломе. Видите ли да су на функције дошли све с лаżним дипломама, а и то намјештаљкама, а резултати рада су им лаż и превара било гдје да раде, углавном у државном апарату, приватници такве не примају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

22.09.2018 20:52

И 26-тог је вец била на свим медијима цувена прес конференција, а поподне први излазак на трг.Дан раније обдукција.ДВА дана прије тога на вецини медија вијест да је пронадјено тијело младица.

Name

Ролидук

22.09.2018 19:46

Миле немогути ниста ниси ни ти велики политицар али они су нула затебе након 4 године пробудилисе танко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ово је ужас

22.09.2018 19:53

Како то да сви траже снимке, без права на то, без налога. Па ово је превише лако сада открити, и превише је доказа и људи који су у то умијесани А што реце један цовјек Аљоса је ко вегета, он им ваљда једини зна упалити компјутер па га држе ко икону.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опет

22.09.2018 20:06

Ова наса полиција,мајке ми,ко глумци у хумористицкој серији. Е мој Лукач,нуло једна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

22.09.2018 20:30

Зашто Кукиц није инспекторима рекао истину да је Рађен тражио све то од њега и да је све то урадио јер је Рађен рекао да то полиција тражи од његауЗашто је штитио Рађена?Ко и шта је тај Рађен?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Де,ба

22.09.2018 21:22

Кукиц је вјероватно негдје несто забрљао,па је морао радити те гадости за полицију,али то не смије реци,него су му сад наредили да казе да је то Радјен тразио од њега.

Name

У страха су велике очи

23.09.2018 02:44

Радјен је њихов дилер!!!! И мали смрад Ћулум,а Давид је открио ланац,лову итд,занимало их је ко још зна за то што је открио и шифре за улазак на банковне рачуне,а он им није то ни могао дати,јер није знао,једноставно је случајно открио,није тражио ни трагао за тим,било је случајно!

Name

ШТА ЈЕ СА ТИМОМ

23.09.2018 08:00

ШТА ЈЕ СА МЕЂУНАРОДНИМ АДВОКАТСКИМ ТИМОМ? ЗАШТО СЕ ШУТИ О ТОМЕ? ЈЕ ЛИ ИСТНА ДА ЈЕ АДВОКАТ ЗОРА ДОБРИЧАНИН НИКОДИНОВИЋ ИЗ БЕОГРАДА НАПУСТИЛА ТИМ, ОДНОСНО ДА ЈЕ ОТКАЗАНА ПУНОМОЋ АДВОКАТУ ДУШКУ ТОМИЋУ?

Name

РУЗА

22.09.2018 22:55

СРАМ ВАС БИЛО ПА НАРОД НИСУ ОВЦЕ ДА НЕ ВИДЕ СТА ВИ РАДИТЕ И ДОКЛЕ ВАС БЕЗОБРАЛУК ИДЕ,ХАПСИТЕ КРИМИНАЛЦЕ ИЗ ВАСИХ РЕДОВА ДОБРО ЗНАТЕ КО СУ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

мима

22.09.2018 23:44

Дајте људи ,МУП је овоме момку одредио притвор за снимке,који немају везе са Давидовим убиством јер он није опљачкао кућу нит је био у тој улици. МУП није одредо притвор Филипу Ћулуму а Давид је у поруци коју је послао свом другу навео уколико му се нешто деси да је он крив.МУП не испитује ко је Давида вратио у воду и зашто а нађен је на сувој површини.Није овај Ален рекао да је Давид опљачкао кућу,није радио обдукцију,није подметао доказе.Овај режим стварно мисли да смо овце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

23.09.2018 01:14

Јел то онај адвокат сто је имао неко насиље?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Налогодавци хоце русење Српске

23.09.2018 04:57

Јасно је да се овдје не трази ко је убио Давида. Смијем за опклаку са сваким ко хоце да овдје када би сам убица изасао и рекао "ја сам људи убио Давида" да би следбеници русења Српске рекли то су га ови из власти наговорили за паре да призна. Према томе јасно је куда се ово гони. Али све буде и продје па це тако проци и ова кампања и доце 08.октобар па цемо видјети ко це се висе од тих дусебризника сјетити Давида. Назалост нико сем родитеља и оних који буду радили на расветљавању слуцаја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алкатрас✊

23.09.2018 13:37

Браво цовеце испаде из твојих уста бас прави одговор! Па да, имас право Муп не трага за убицама и засто би, боље да пусти да се руси Србска својим нерадом и монтирањем доказа! Реци ми ко онда руси Србску , ако они мемогу и нису у стању да нам застите Републику засто су на власти ?? Цовек цим поцне да размисља својом главом а да није васег мисљења је одмах русилац нецега или нот или соросевац !! Радје цу бити по њиховом мисљену и то јер размисљам својом главом а за тебе се молим да те не задеси оваква судбина! Правда✊✊✊

Name

Ре нал хоце рус срп

24.09.2018 08:05

Ста ли имас у тој тинтари да ми је знати,кад си тако паметан.Теби није русење српске то сто сваки дан украду милион на разним тендерима.Сто је пензија 180 КМ,сто је све дупло скупље него у ЕУ.Сто људи сваки дан морају разбијати главу ста це дјеци дати да једу.Ја сам са цијелом својом муском фамилијом провео на првим линијама,брата изгубио па ево отворено казем"пописам се на ово све,нико од нас није то тад замисљао овако".Све и један милионер овде је дезертер који се буса у прса српством,све голи лопов.Јебес и овакву РС,који це нам курац кад од 900 000 становника са онаквим ресурсима нисмо могли зивјети боље него њемци,вец су нас на то све засузили 100 година и даље задузују.Јбл те они у тај мозак рет....

Name

Домино ефекат

23.09.2018 05:12

Једино рјешење, а у циљу правде је растурити МУП у врху. На жалост, али тако је - нема друге. Логично и владајућу секту СНСД на челу са њиховим месијом, који се у задње вријеме спрда са свим оним што њему не одговара. Па тако редом падаће и судство и тужилаштво, који су дубоко контролисани и који умјесто да раде часно и професионално, да буду етички врх једног друштва себе срозавају на пуке извршиоце наредби врховоног вође апокалипсе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Турбоскара

23.09.2018 05:21

Овај МУП треба укинути.Они се баве свим осим оним што би требали.Овако како се понаша МуП понашаји се организоване криминалне организсције.Па наш МуП дила дрогу.Напада ауте банака убија премлачује уцјењује баве се трговиним оружија проституцијом.итд.Шта че нам такав МуП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РТВРС

23.09.2018 06:11

ОВАЈ СНИМАК ЈЕ БИО ЗА ТВ СРПСКЕ ПА СНИМАЦ ЈЕ ИЗАБРАО СТО ЈЕ БАЈА ХТИО ДА БУДЕ ЕXПЕРТ ВИДИ 80% ИЛИ 20% АЛ СВИ ВИДЕ СВИСС ЦАКИЈУ УПАЉАЧ ПАРЕ ОБИЉЕЗЕНЕ АЛ НИСУ СТУДЕНТА КОЈЕГ УБИЈАЈУ. СРАМОТА СУ САМИ СЕБИ СВИ КОЈИ СУ ПОВЕЗАНИ У ОВОЈ ЛИКВИДАЦИЈИ НИКАД НИКО НИЈЕ УЗИВО У ТУЂОЈ НЕСРЕЋИ ПА НЕЦЕ НИ ТА ЕКИПА ""ПРАВДА""ЦЕ СТИЦИ СИГУРНО ИДЕ ПОЛАКО АЛ ИДЕ КО БИ РЕКО ПРЕ 5 МЈ. ОД "ЗАДЕСА" ДА ИМА ХАПШЕЊА ЗА УБИСТВО ИДЕ САД СНИМАЦ "" РЕДИТЕЉ"" и "" "РЕЗИСЕР"" МОРАЈУ БИТИ У БАЈБУК......... ПРАВДА ЗА СТУДЕНТА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бик

23.09.2018 06:47

А да случајно Филип Цвијановић премијеркин син нема везе са убиство покојни Давида ,чудно да премијерка не коментарише тај случај И да није обишла породицу никако....?????Зашто

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маријета

23.09.2018 15:14

Врећо је требао потписати притвор себи, а не овом Кукићу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цицко

23.09.2018 18:26

Вазда поксавају наци сауцеснике који су медју њима а никако да надју актере и налогодавце ..Лакрдија

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊА ЛУКА

24.09.2018 12:06

ПА КАКВА БУДАЛА ЈЕ И МОГЛА ЗАКЉУЧИТИ ДА ТО НИЈЕ МОНТИРАНО, И НАЈВЕЋИ ЛАИК ВИДИ ДА ЈЕ ТО СВЕ МОНТИРАНО, СМИЈЕШНО ДА СМИЈЕШНИЈЕ НЕ МОЖЕ БИТИ ХАЈДЕ ПОЈЕДИНЕ БУДАЛЕ ДАЈТЕ ЈЕДАН ВЕЛИКИ АПЛАУЗ , ВАЖИ ЗА ОНЕ КОЈИ СУ ПОМИСЛИЛИ ДА ЈЕ ОВО ИСТИНА И ДА НИЈЕ МОНТИРАНО И ОНЕ КОЈИ ДАЈУ ПОДРШКУ ОВАКВИМ НЕБУЛОЗАМА. ОВАЈ ТУГАЉ ЈЕДИНО ДА ЗНА КАКВУ ИСТИНУ ОКО УБИСТВА ПА ЈЕ УХАПШЕН ТЕШКО ЊЕМУ ИМА ДА КАЖЕ ДА ЈЕ КРИВ И АКО НИЈЕ КРИВ. САД ВЛАДА СИЛА И ТИРАНИЈА, ВЕЋ ДОКАЗАНО НА СВИМ НИВОИМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СВАКА ЧАСТ ЗА АДВОКАТА СТУПАРА

24.09.2018 12:15

СВАКА ТИ ЈЕ НА МЈЕСТУ САМО СПАШАВАЈ ЧОВЈЕКА НА ВРИЈЕМЕ ДОК ЈЕ ЈОШ ЖИВ.

ОДГОВОРИТЕ