Људи треба да живе од свог рада

Људи требају бити запослени, да живе од свога рада и да буду задовољни са својим и на своме и на томе ћемо озбиљно радити након седмог октобра, поручено је са конвенције Савеза за побједу у Братунцу.

Република Српска 22.09.2018 | 17:58
Људи треба да живе од свог рада
Кандидат СзП за предсједника Републике Српске Вукота Говедарица каже да не види силна улагања у Братунцу о којима је Влада РС причала у протеклом периоду.

„Ја видим оно што дефинише мали привредни и производни капацитет овдје, а то је пелетара која ће ускоро бити продата једној фирми из ФБиХ, а такве ствари се никако не смију дешавати. Нама треба подстицајна политика којом ћемо помоћи овоме крају који је уједно познат и по малинарству, треба нам 120 милиона КМ подстицаја и да на тај начин урадимо озбиљан посао, да људи буду запослени и задовољни“, сматра Говедарица.



Он вјерује да СзП има капацитет да опорави Српску заједно са народом, што садашња Влада, како каже, није урадила због своје бахатости и раскалашености.

Кандидат СзП за српског члана Предсједништва БиХ Младен Иванић рекао је да је дошло вријеме да пристојни побиједе бахате и да економија побиједи корупцију.



”Већ 8. октобра почињемо борбу против стварних непријатеља - незапослености, сиромаштва, одласка младих, изолације. Вјерујте, сва истраживања која СНСД пласира у СНСД медијима ни близу нису тачна. Да су тачна, не би било грчевите борбе којој и сами свједочите. Не дајте да вас поколебају, изађите на изборе. Да Српска крене коначно напријед”, поручио је Иванић.

Кандидаткиња СДС за ПС БиХ из Изборне јединице 3 Александра Пандуревић каже да су Републици Српској неопходне промјене, које се огледају у честитој и стабилној, а не корумпираној власти.

„Зато сам увјерена да ће Братунац и цијела РС дати повјерење Вукоти Говедарици, јер ће он подржати доношење Закона о испитивању поријекла имовине, а повјерење ће грађани дати и Младену Иванићу, јер он ужива међународни углед и он је сигуран глас Републике Српске у Сарајеву и неће дозволити било какве промјене Устава и черупања Српске од стране трећег ентитета“, нагласила је Пандуревићева.



Подијелили су нас на све могуће начине - сада постоје само богати и сиромашни, привилеговани и обесправљени. А једна од најтежих подјела је она коју покушавају да наметну - на издајнике и тзв. патриоте, истакла је кандидаткиња ПДП за НСРС из Изборне јединице 7 Снежана Стојановић.

„Зато, 7.октобра ће највиши ниво патриотизма бити да изађемо на изборе. Покажимо да сви желимо боље за нашу отаџбину, за нашу дјецу и будућност. А након тога, нови предсједник Републике Српске Вукота Говедарица вратиће јединство у наш народ, а члан Предсједништва БиХ Младен Иванић чуваће нам достојанство као и до сада - како у Сарајеву, тако широм свијета", закључила је Стојановићева, саопштено из Савеза за побједу.

БН ТВ