Треба радити и развијати Српску

Српска демократска странка је државотворна странка и вријеме је да поново преузме одговорност да води Републику Српску, поручено је у Средњем Драгаљевцу гдје су се представили кандидати СДС за посланике у Народној скупштини Републике Српске и Парламентарној скупштини БиХ. Дата је подршка предсјендичким кандидатима за предсјендика Републике Српске и српског члана у Предсједништву БиХ Вукоти Говедарици и Младену Иванићу.

Република Српска 21.09.2018 | 23:04
Треба радити и развијати Српску
Кандидат за посланика у Парламенту Републике Српске Драго Стајић је поручио да ће се СДС залагати за увођење плавог дизела, јер пољопривредној производњи није довољно регресирано гориво само у одређеним годинама и на одређене културе.

- Ово је неопходно пољопривредницима, с обзиром на повећање цијена горива. Такође, залагаћемо се да се ПД „Семберија“ не прода за минималан износ и падне на милост и немилост једном човјеку.

Свједоци смо шта се ових дана дешава с предузећем „Житопромет“ које је у власништву једног човјека и гдје данима штрајкују радници.

Мора се помоћи том предузећу да опстане, као и „Шећерани“ да поново почне да ради што би отворило велики број радних листа - истакао је Стајић на трибини СДС-а у Д.Драгаљевцу код Бијељине.

БН ТВ