Перез проговорио о Роналду: Желио је да оде!

Нисмо имали понуду већу од 100. 000. 000 евра! „То је била најскупља продаја ове године и верујемо да је најбоља ствар то што је на крају постигнут договор и што су се све стране сложиле“, рекао је газда Краљевског клуба.

Фудбал 23.09.2018 | 16:00
Перез проговорио о Роналду: Желио је да оде!
Председник Реал Мадрида Флорентино Перез изјавио је да су одласци Зинедина Зидана и Кристијана Роналдабили личне одлуке двојице великих звезда и верује да је најбоље то што је на крају постигнут.

Према начину на који је о конкретним ситуацијама говорио Перез може се наслутити да сам растанак са собом није носио превише незадовољства.

"Роналдов одлазак је ствар личне одлуке. Нисмо имали много понуда, нико није понудио више од 100.000.000 евра. То је била најскупља продаја ове године и верујемо да је најбоља ствар то што је на крају постигнут договор и што су се све стране сложиле. Захваљујемо му на свему што је урадио за овај дрес. Он је најбољи играч Реал Мадрида после Ди Стефана, ово ће увек бити његов дом", изјавио јеФлорентино Перез.

Кристијано Роналдо је провео девет сезона у Реал Мадриду, одиграо 438 утакмица и постигао 450 голова, освојивши две шампионске титуле, два Купа шпаније и четири трофеја Лиге шампиона.

Португалац је овог лета изненада прешао у Јувентус, за трансфер који је према званичним информацијама износио 117.000.000 евра.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар