Дегенеков први вјечити дерби...

Најважнија утакмица у овој години, поштујемо Партизан - биће тешко и чврсто! „Играо сам дерби у Немачкој и Јапану, али овај наш још нисам доживео. Мислим да је најбољи дерби у свету фудбала што се тиче емоција и историје“, каже аустралијски репрезентативац.

Фудбал 22.09.2018 | 09:15
Дегенеков први вјечити дерби...
Милош Дегенек је прво испунио сан доласком у Црвену звезду, потом и да заигра у Лиги шампиона, а сада ће испунити и сан сваког играча који је био у прилици да понесе дрес два највећа српска клуба, а то је да осети драж вечитог дербија.

Искусни штопер ће бити један од главних адута екипе Владана Милојевића и на утакмици у Хумској.

"Дерби је нама најважнија утакмица ове године, како због навијача, тако и због клуба. Велика је историја између вечитих ривала, дерби је дерби. Првенство треба опет да се освоји да бисмо и следеће године играли Лигу шампиона, тако да је нама Суперлига примарни циљ. Спремићемо се најбоље што можемо да остваримо и циљ у недељу, а то је позитиван резултат и да сви будемо срећни", рекао је Дегенек.

Црвено-бели желе да задрже максималан учинак у националном првенству.

"Лепо је што до сада немамо пораз и што смо примили само три гола. Важно је да чувамо мрежу и јако је битно да имамо ритам тријумфа, волео бих да тако наставимо и у недељу. Партизан је јако добар тим који саиграчи и ја поштујемо. То је наш највећи ривал и биће чврста и тешка утакмица".

Дерби у недељу (19.00) биће 158. по реду.

"Играо сам дерби у Немачкој и Јапану, али овај наш још нисам доживео. Мислим да је најбољи дерби у свету фудбала што се тиче емоција и историје. Имамо најбоље навијаче, не само у Србији већ на свету, а на терену очекујем прави „ватромет“",

Искусни дефанзивац истиче борбеност као један од главних адута црвено-белих.

"Имамо скоро 30 играча на одличном нивоу, сви смо једна права породица, а конкуренција је јако здрава. Гинемо за наше позиције и овај клуб, и свако ко се нађе на терену увек пружи максимум. Партизан има добру екипу и фокусира се само на Суперлигу, зато му је можда мало лакше, али је играо дан после нашег меча са Наполијем... Спрмеићемо се максимално за дерби, да се вратимо са позитивним резултатом", закључио је Дегенек.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар