Кулибали незадовољан: Нисмо имали среће у Београду!

Морали смо да освојимо три бода! „Заслужили смо да победимо без обзира на то што нисмо успели да искористимо толико шанси које смо створили. Али гледамо напред, пред нам а је пет утакмица и верујемо да ћемо проћи даље.

Фудбал 22.09.2018 | 09:00
Кулибали незадовољан: Нисмо имали среће у Београду!
Калиду Кулибали је у уторак опчинио стадион Рајко Митић. Тако доминантног штопера, са таквом снагом и невероватним физичким могућностима, љубитељ фудала у нашој земљи нису имали прилике често да гледају, па је јасно због чега се нападачи Црвене звезде, а пре свих Ричмонд Боаћи, нису нашли у превеликом броју изразитих прилика током 90 минута игре.

Сенегалац, као ни остали играчи Наполија, нису задовољни оствареним резултатом у Београду, јер ће губитак два бода значајно отежати посао екипи Карла Анћелотија, која жели да се домогне једне од прве две позиције у групи.

"Нисмо имали среће у Београду, заслужили смо да победимо без обзира на то што нисмо успели да искористимо толико шанси које смо створили. Морали смо да освојим три бода с обиром на могућности које смо имали. Али гледамо напред, пред нам а је пет утакмица и верујемо да ћемо проћи даље. Имамо меч са Ливерпулом, који може да буде од велике важности, даћемо све од себе до краја, јер нам је стало до Лиге шампиона. Свесни смо да смо направили нешто лоше на самом старту, али смо уверени да можемо да се вратимо на прави пут", рекао је Кулибали.

Одлични штопер тврди да је екипа одлично прихватила систем рада искусног стратега.

"Са методама тренера се врло добро сналазимо. То пуно говори о нама и сви слушамо његов савез. Тренирао је сјајне играче и има много тога да се научи са њим. Анћелоти је уз нас сваки дан, не само на тренингу, веома је близак и као особа. На терену тражимо баланс. Тренирамо и тражимо најбољу поставу. Пут је прави само морамо овако да наставимо. Анћелоти је мајстор, брине о свим детаљима и увек је доступан за нас фудбалере. Има победнички менталитет и покушавамо то да покупимо од њега. Верујем да екипа има огроман потенцијал, али морамо да будемо врло опрезни у фази одбране, јер ће то омогућити нападачима да реше утакмицу ", објашњава Кулибали.

Следи меч са Торином, па онда повратак у Лигу шампиона, где ће после Ливерула уследити два везана меча са Пари Сен Жерменом.

"Веселим се сваком мечу, јер знам да ће бити фасцинантно. Пари Сен Жермен је тим звезда, они су изградили екипу да освоје Лигу шампиона. Ми ћемо се трудити да покажемо своју снагу на Сан Паолу, али и у Паризу".

Одлични штопер је недавно продужио уговор са Наполијем на обострано задовољство.

"Веома сам срећан због тога, лепо се осећам, то ми је пружило велику раост. Захваљујем се клубу за поверење. Породица и ја живимо дивно у овом граду и
надам се да ћемо донети много радост навијача. Имам велико поштовање према њима, јер су увек уз тим и пружају нам снагу. Без навијача смо нико, они нас чине важнима. У Напуљу осећам топлину и љубав свакога дана. Срећан сам што сам овде и осећам љубав и топлину сваког дана. Срећан сам овде због њих и надам се да ћемо у будућности остварити велика достигнућа заједно", закључио је Кулибали.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар