Огласио се Данко Лазовић...

Српски фудбалер каже да је време за нове изазове по завршетку играчке каријере.

Фудбал 23.09.2018 | 00:05
Огласио се Данко Лазовић...
Данко Лазовић је изненада решио да окачи копачке о клин, а сада већ бивши играч Видеотона појаснио је своју одлуку и образложио да је дошло време за нове изазове ван фудбалског терена.

Некадашњи нападач Партизана у Видеотон је дошао у јуну 2016. године, одиграо је 80 утакмица и постигао 29 голова за тим из Секешфехервара.

"Захвалан сам Видеотону, јер ми је пружио прилику да наставим да играм фудбал, али сада је време да завршим каријеру. Наравно, ништа неће моћи у потпуности да замени фудбал, али осећам да ме сада чека нова авантура. Хоћу да се захвалим саиграчима не времену које смо провелизаједно, као и сјајним тренерима од којих ми је била час да учим. Велику захвалност дугујем и навијачима који су ме подржавали претходне две године, као и свим другим људима у клубу“, навео је Лазовић у поруци на сајту мађарског шампиона.

Спортски директор Видеотона Золтан Ковач истакао је да је Лазовићева одлука изненадила све у клубу.

"Разговарали смо телефеном у недељу, а срели се у понедељак. Тада ми је објаснио зашто је донео такву одлуку. Добро је размислио, разговарао са породицом, верујем да ће Данко свакако бити успешан у будућности. Он је свакако био један од најбољих играча шампионске екипе и најзаслужнијих за пласман у Лигу Европе“, казао је Ковач.

Прошле сезоне под тренерском палицом Марка Николића, а са тројицом српских играча у тиму, Лазовићем и браћом Шћеповић, Марком и Стефаном, Видеотон је освојио трећу титулу првака Мађарске у клупској историји.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар