Тренер Игокее, Трајковић: Још нисмо увјежбани...

Тренер Игокее задовољан је партијом против Будућности, али сматра да је неуиграност новајлија са остатком екипе била кључна.

Кошарка 21.09.2018 | 10:15
Тренер Игокее, Трајковић: Још нисмо увјежбани...
Игокеа је била равноправан ривал Будућности већим дијелом четвртфиналног сусрета АБА Суперкупа у Лакташима, али је актуелни шампион Јадрана у финишу сусрета "додао" гас и славио90:86, те изборио пласман у полуфинале гдје ће у суботу играти са Партизаном.

Тренер Игокее Ненад Трајковић задовољан је издањем свог тима, који је већим дијелом утакмице имао предност, коју ипак није успио да задржи до краја.

"Честитам Будућности на заслуженој побједи. Посљедњих пет минута одиграли су онако како су прошле године играли финале плеј-офа против Црвене звезде", рекао је Трајковић.

Орландо Џонсон недавно је стигао у редове Игокее, Томислав Зубчић такође, док се у "старо јато" вратио и Филип Адамовић. Времена није било превише да се они уиграју са "старосједиоцима", што је по мишљењу тренера "игоса" било пресудно.

"У нападу нисмо успјели да нађемо рјешење за њихову ниску поставу, из разлога што је Зубчић био на једном тренингу, Џонсон на два, а Адамовић на нешто више, тако да нисмо вјежбали неке ствари. Али, честитам својим играчима на борбености, жељели су ту побједу, као тим домаћин оваквог спектакла и жао ми је због навијача који неће моћи даље да нас бодре, до краја, до финала. Будућности желим пласман у финале", поручио је Трајковић.

У петак су на програму преостала два меча четвртфинала. Од 18 часова у хрватском окршају састају се Цедевита и Задар, док од 20.30 играју Црвена звезда и Олимпија.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар