Српска мора бити земља народа

Кандидат Савеза за побједу за српског члана Предсједништва БиХ Младен Иванић рекао је на вечерашњој трибини у Власеници да су он и његов противкандидат Милорад Додик два свијета, и у политици, и у понашању, рјечнику који користе, али и по имовини.

Република Српска 20.09.2018 | 22:36
Српска мора бити земља народа
”Вријеме је да Српска поново буде земља за народ, а не за одабране и бахате. Они су спремни за разне изборне манупулације, али вјерујте – ако људи изађу, нема тог плана који може да им успије. Не дајте свој гласачки листић никоме. Видимо се на гласању 7. октобра, а већ 8. октобра крећемо у обнову Српске”, поручио је Иванић.



Кандидат СзП за предсједника Републике Српске Вукота Говедарица каже да је народ Српске обесправљен и да му сада више потребан грам правде, него килограм злата.

Говедарица је упитао постоји ли у Републици Српској правна држава и да ли грађани живе у страху.

„Начелник ове локалне заједнице је 2013. године је као посланик и члан Одбора за безбједност НС РС учествовао у киндаповању људи, због чега је , након признања кривице, правоснажно осуђен.



"Такав човјек је, захваљујући пријетњама и уцјенама, након тога побиједио на изборима за начелника“, подсјетио је Говедарица и упитао да ли се такве ствари могу дешавати у једној правној држави.

Он је поручио да ће након 7. октобра закон бити исти за све и да ће се сваки човјек и сваки педаљ територије Српске посматрати равноправно.

БН ТВ

Коментари / 19

Оставите коментар
Name

ДОДО

20.09.2018 20:41

ПРАВО ЛИЦЕ ДОДИКОВО!!! хттпс://yоуту.бе/аВСд686кууц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.09.2018 06:06

Чији је био председник владе и влада која је 2004 године отела од народа рудник Станаре и дала страној корпорацији ИФТ, стрнаном купатору. Чија је била влада која је отела од народа рудник Гацко 2006-2007 и дала ЧЕЗ-у? Чија је била влада која је 2011 и 2012 отеле од народа рудник Угљевик и дала Комсад енерџију? Чије су владе дале неше природне ресурсе страницима?

Name

ре

21.09.2018 07:13

Ста реце бивси премијер? Па ста си ти урадио осим да се прсис како си србенда?

Name

Ре

21.09.2018 08:12

Када дође нова власт сви који су страницама давали наше природне ресурсе, руднике и ријеке под концесију, морају бити похапшено, из које год да су странке!

Name

Невесиње

20.09.2018 20:46

Вукота свака час имаш подршку народа херцеговина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требиње

20.09.2018 20:56

Сви це, гласати за Вукоту Говедарицу, предсједник НАСЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ, СВИЦЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мудрост

21.09.2018 03:23

Глас за Говедарицу Иванића је глас за бољу будућност Републике Српске и у њој цијелог народа. Глас за Милу и Жељку значи бољитак за багру окупљену око њих и сигурни банкрот Републике Српске. Промјене саме по себи су развојна енергија и снага. Уз Говедарицу је данас свако ко рационално размишља о економији, а емоционално о Републии Српској. Уз них су и врсни стручњаци, експерти и научни радници који су гарант препорода Републике Српске. За Милу и Жељку су само они који су пријеким (незаконитим) путем дошли до неке користи. Већина таквих неа разлога за страх, јер одговараће само они који су масовно одобравали и омогуили незакониту корист и право. Зато ја позивам поштене који су под притиском чланови СНСД-а да откажу послушност Мили и придруже се побједницима тако што ће ГЛАСАТИ ЗА ГОВЕДАРИЦУ И ИВАНИЋА. ПОБЈЕДА ЈЕ СИГУРНА.

Name

Реб

20.09.2018 21:02

У октобру буди ВУКота (Младен), а не папак! СвиЦЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалиста

20.09.2018 21:02

Вукоти и Младену свака част (за њих ћу гласати), али ове билмезе браћу Драгомира и ретарда Констадина Васића неће гласати ни њихови укућани. Два брата приватизовала СДС у Зворнику и продали га Зорану Стевановићу гладном. Сваки глас за ова два бивола је индиректан глас за СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

20.09.2018 21:37

Боље онда директно гласати за СНСД него преко ових магараца Васића који нас продају и кррију се иза имена СДС-а. Нека кажу колико су новца добили од зворничког шерифа за ове изборе? Они су папци у најави. Недај Боже само да они прођу, а ако прођу одоше стопама Огњена Тадићеа. Онај јуда то и не крије више, отворено прича да га не занима предсједнички кандидат.

Name

Дадо

20.09.2018 21:53

Нису локални избори. Гласај за друге са листе. Мсм листе су отворене, а избори на нивоу републике.

Name

Ре

20.09.2018 22:49

Па фино гласас за СДС и Вукоту и Младена и готово. Нису ово локални па да иде глас њима.

Name

Боб

21.09.2018 04:46

Имас ПДП и НДП

Name

правда-слобода

20.09.2018 21:47

Каквог народа, појасни молим те? Српског?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свиће

21.09.2018 02:57

Напријед Вукота и Младене!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господја

21.09.2018 03:38

Неискварена љепота херцеговацка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тел.

21.09.2018 05:19

Отрцане поруке сјетимо се свега ста је Додо поруцивао пред изборе.А ми сви кликтали"Зивио нам будуци предсједнице".И то је обецање само остварио.Он зивио и узиво а ми цекали кад це и на нас да доде ред.Посље на сљедецим изборима као Федерација хоце да укине РС а он поруцује бирацима:Нема укидања РС док сам ја предсједник"И ми заборавимо предходне лази било битно да муслимане неотму РС.Па и то је обецање испунио.И тако це он у недоглед.Сви поруцују недамо РС.Ко је отима осим сто ми то радимо сами.Нама треба странка која це да казе прво сто се мора урадит је похватати криминалце и све који су се обогадилиу на насем народу.Тако се цува РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.09.2018 09:14

Који ће нам qраз РС ? Па у њој висе ни трава не расте како треба!!! Уништили сте је да 90% Срба се одриче те исте РС у коју се толико кунете и одлази из ње масовно. Па ви нисте свјесни да њој нема спаса !! То сто вас политицари и тајкуни лазу да РС још увијек “постоји” је само у главама будала. Ту рупу у којој РС је упала не закрпи нико .

Name

Робин Худ

21.09.2018 07:19

Не заборавите да је Рудоња сватио ,давно, "да пара врти гдје бургија неће..." меновање Џона Рубина, лобисте Додиковог СНСД-а у САД и некадашњег сарадника Доналда Трампа у председничкој кампањи, за вишег саветника у Одељењу за здравље и социјалне услуге у Белој куц́и, добра је вест не само за Републику Српску, вец́ и за српски народ у целини, сматрају саговорници Спутњика. Шеф Представништва Републике Српске у САД Обрад Кесиц́ каже да су пре две године, током кампање за председничке изборе у САД, направили „озбиљне контакте“ са штабом Доналда Трампа, а да је данас РС јако добро позиционирана кад је реч о унутрашњем кругу људи око америчког председника, јер нема више тог терета који је карактерисао односе Бањалуке и Вашингтона. Џон Рубино је уласком у администрацију Беле куц́е престао да буде лобиста СНСД-а, али тиме РС ништа није изгубила, додаје Кесиц́. Рубино припада групи људи који имају исти поглед на свет као Доналд Трамп и који схватају да је претходна америчка спољна политика била штетна за интересе САД. „Морају се направити неке озбиљне корекције, а прво и основно је да је глобализам узрок свих промашаја америчке спољне политике. За Трампа и даље постоји изазов да се окружи људима који деле његово уверење да тај систем треба да се мења, а са њим и светски поредак“, каже Кесиц́.

ОДГОВОРИТЕ