Саутгејт ''краде'' Јокановићевог капитена!

Енглези решили да очерупају Шкоте и Ирце!

Фудбал 25.09.2018 | 08:00
Саутгејт ''краде'' Јокановићевог капитена!
Енглески селектор Герет Саутгејт спрема шокантан позив за капитена Фулама Тома Карнија у селекцију Гордог Албиона. Шокантан јер се ради о Шкоту који је већ два пута одбио понуду своје матичне земље да у пријатељским утакмицама са Канадом и Костариком обуче плави дрес, вероватно и чекајући и позив са Вемблија.

Истина, након што је одбио понуде Шкотске, 27-годишњег Карнија, који је голом против Астон Виле у финалу баража увео Фулам у Премијер лигу, као да је потерао неки малер па је већи део старта сезоне провео ван терена због бројних повреда.

Шкотски селектор Алекс Меклиш сада очајнички покушава да намоли момка из Нотингема да заигра за матичну земљу, па планира да га позове за утакмицу са Израелом у Лиги нација следећег месеца, како би некако предухитрио Саутгејта. Плејмејкер Славише Јокановића је свестан интересовања с обе стране, али још увек разматра најбоље опције, пише шкотски Сан. 

Такође, енглески селектор не жели да се заустави са черупањем околних држава, пошто је сада метаСаутгејта и Ирац Деклан Рајс (19) који солидно наступа за Вест Хем. Он је, занимљиво, већ играо за сениорски тим Републике Ирске код Мартина О'Нила, али само у незваничним утакмицама, а наводно је врло заинтересован да обуче енглески дрес.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар