Фрка у Паризу - посвађали се Тухел и Антеро Енрике!

Неслагање датира одавно, али све је ескалирало после пораза на Енфилду.

Фудбал 21.09.2018 | 20:20
Фрка у Паризу - посвађали се Тухел и Антеро Енрике!
Проблеми у Паризу! Пораз од Ливерпула на старту Лиге шампиона није значио само губитак бодова, већ и добре атмосфере у клубу, јавља увек добро обавештени немачки Билд.  

Наводно, Томас Тухел више не разговара са спортским директором Антером Енрикеом, а разлог је неслагање око трансфер политике. Два најбитнија човека у спортском сектору нису се најбоље слагала од доласка немачког стручњака, међутим све до пораза на Енфилду тај анимозитет није се толико примећивао.Тухел је одређеним претумбацијама у екипи јасно поручио Енрикеу да је крив што није успео да доведе замену за Тијага Моту, а играчи су стали на јегову страну.  

"Ди Марија и Маркињос нису играли на својим позицијама, то један од главних разлога пораза", казао је Тијаго Силва. "Зашто је то било тако? Мораћете да питате Антера Енрикеа". 

Подсетимо, Томас Тухел је више пута ове сезоне користио Маркињоса као задњег везног, а Ди Маријугурао у средину, уместо на крило. 

Тухелово незадовољство расло је како се ближио крај прелазног рока, а ескалирало је прексиноћ. Подсетимо,Антеро Енрике не само да није довео адекватну замену за Тијага Силву, него му је пропао и посао око ангажовања Џерома Боатенга. Том приликом успео је да погорша ионако затегнуте односе са минхенским Бајерном, пошто је покушавао да преговара са играчем без знања његовог клуба.  

Пари Сен Жермен је наредни ривал Црвене звезде у Лиги шампиона. Тај меч на програму је 3. октобра на Парку принчева, с почетком у 18.55. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар