Куп РС, жријеб (1/8-финала): Опет семберски дерби!

Након што је у шеснаестини финала Купа РС елиминисала Звијезду 09, Слога из Горњег Црњелова укрстиће копља са браниоцем трофеја, Радником из Бијељине. Борац иде у Шековиће, Крупа у Приједор.

Фудбал 20.09.2018 | 18:00
Куп РС, жријеб (1/8-финала): Опет семберски дерби!
Семберски дерби у шеснаестини финала, семберски дерби и у осмини финала Купа Републике Српске!

Након што је у првој рунди 26. издања Купа РС елиминисала Звијезду 09 из Етно села Станишићи, која наступа у рангу више, Слога из Горњег Црњелова укрстиће копља са браниоцем трофеја, Радником из Бијељине, одлучено је данашњим жријебом.

Бијељинци су на отварању нове сезоне у најмасовнијем такмичењу били сигурни против Сутјеске у Фочи (3:0), али ће сада сигурно имати много тежи задатак, с обзиром да су фудбалери Слоге лидери у Првој лиги РС и у досадашњем дијелу првенства показали су да се ради о изузетно озбиљном тиму.

У крајишком дербију састаће се Рудар Приједор и Крупа, док ће бањалучки Борац гостовати у Шековићима, члану Регионалне лиге РС (трећа лига), група "Исток".

Мечеви осмине финала играју се 10. октобра од 15 часова, а уколико након 90 минута не буде познат побједник, пенали ће одлучити путника међу осам најбољих у Купу РС.

КУП РС - ОСМИНА ФИНАЛА:

Слога (ГЦ) - Радник
Слога (Д) - Љубић
Бирач - Леотар
Јединство - Слобода
Шековићи - Борац
Скугрић 1964 - Подриње
Гласинац 2011 - Козара
Рудар Приједор - Крупа

Извор: мондо.ба

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Бране

21.09.2018 11:04

Боље екипе одмарају играце за битније утакмице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Судија

21.09.2018 16:55

Ууууу све дерби до дербија,скоро свака утакмица празник фудбала.

ОДГОВОРИТЕ