АБА СК - Мартић: Звезда је велики фаворит!

Тренер Петрол Олимпије истакао да је Црвена звезда велики фаворит у четвртфиналу АБА Суперкупа, јер је његова екипа још у фази припрема за нову сезону.

Кошарка 20.09.2018 | 21:00
АБА СК - Мартић: Звезда је велики фаворит!
Црвена звезда и Петрол Олимпија чине четвртфинални пар АБА Суперкупа у којем је јасно коме припада улога фаворита.

Тога је свјестан и тренер словеначке екипе Зоран Мартић, који је на конференцији за новинаре пред почетак овог такмичења у Лакташима истакао да његова екипа није још довољно уиграна.

"За нас је ово припрема пред почетак првенства. Олимпија је дошла у подмлађеном стању. Имали смо потешкоћа јер смо имали пет играча у репрезенатицји, некима ће ово бити прва уткамица уза наш тим, први пут ће неки да играју заједно“, рекао је Мартић и додао:

"Звезда је била три године учесник Евролиге, један су од главних фаворита за титулу. Сигуран сам да имају највише амбиције, они су фаворити, ми ћемо покушати даодиграмо најбоље што можемо и да се на тај начин спремимо за нову сезону“, рекао је Мартић.

Екипа из Љубљане у свом тиму има доста младих играча попут Луке Шаманића, Марка Симоновића и Исуфа Владлена Санона, а доста се очекује од америчког центра Марвина Џонса, те искусних Мирзе Бегића и Дражена Бубнића.

"Прошле године смо завршили на седмом мјесту, сада желимо корак даље и да промовишемо младе играче које смо довели, али  и да направимо тај корак даље у резултатском смислу“, поручио је Мартић.

Дуел Црвене звезде и Олимпије на распореду је у петак од 20.30, а прије њих од 18.00 часова на паркету дворане у Лакташима изаћи ће Цедевита и Задар.

Све утакмице АБА Суперкупа, али и АБА лиге можете пратити на каналима ТВ Аренаспорт.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар