Додик навија за Чубриловића?!

Предсједник Републике Српске и СНСД-а Милорад Додик задњих дана је у више наврата давао неодмјере изјаве у медијима и на јавним скуповима у вези са будућим премијером РС. Његов фаворит, ако већ буде морао да се одрекне те функције, јесте Недељко Чубриловић. Додик то и не крије, већ покушава да дискредитује његовог ривала Милана Радовића.

Република Српска 20.09.2018 | 14:11
Додик навија за Чубриловића?!
Иако је по коалиционом споразуму СНСД - ДНС - СП то мјесто резервисано за кандидата из ДНС-а, Додик се не одриче те позиције. И не само то, он се директно мијеша у унутрашње ствари ДНС-а, фаворизујући једног од потенцијалних кандидата, што је наишло на негодовање у врху те странке.



Колико је Милан Радовић, познати банкар и кандидат ДНС-а за народног посланика у бањалучкој регији, трн у оку Милорада Додика, најбоље се видјело на изборној трибини ДНС-а у Карановцу, 14. септембра. Додик је оштро критиковао Радовића и позвао окупљене да гласају искључиво за Чубриловића.

- Ја вас молим, ако вам значи нешто Милорад Додик, да подржите Недељка Чубриловића. Са њим можемо да радимо. Има неких међу вама који су се нешто распиштољили, мало превише. Има оних који мисле да је било само довољно да уђу и да одједном не постоји ни Чубриловић, не постоји нико, не постоји ни Додик. Сад су они као неки лидери, рекао је Додик.



Између редова се може ишчитати да Додик замјера и лидеру ДНС-а Марку Павићу који на предизборним скуповима странке заговара да будући премијер РС треба да буде из ДНС-а и да је логично да би "на чело Владе Републике Српске требало да дође човјек којем ће у фокусу бити управо економија".



Додику то не одговара јер је очито да се плаши да ће остати без утицаја на будућу Владу РС на чијем би се челу нашао Милан Радовић. Зато отворено подржава Чубриловића.

- Немојте добру екипу урушавати. Има много скоројевића, има битанги и код мене у СНСД-у...има, има! (аплауз и смијех публике...) Али, ја не треба да вама причам ко је Недељко Чубриловић. Све одлуке које смо доносили искључиво су биле везане за добробит Бањалуке кад је био у Бањалуци у градској управи и кад је био министар и предсједник Склупштине, у интересу Републике Српске и сваког овог човјека, поручио је Додик.

То му је, изгледа, било мало, па је покушао додатно да омаловажи Чубриловићевог ривала.

- Пустите ове скоројевиће који трче, па нешто мобилни, ово, оно, мрежа, ајте... Нек они то гањају за 10 година кад нас не буде. Ових 10 година припадају мени и Небојши (лапсус, мисли Недељку) Чубриловићу. Ај' здраво!- закључио је Додик свој говор пред чланством ДНС-а.



Додик је очито у паници јер је Радовић ангажовао професионалну агенцију која му води кампању и свеприсутан је у медијима и на друштвеним мрежама, као и на властитом сајту. Осим тога, ужива велику подршку међу чланством ДНС-а, али и међу многим политички неопредијељеним грађанима, јер се до сада није експонирао у политици. Бањалука је преплављена промотивним материјалом Милана Радовића, који окупља пензионере, младе и друге социјалне категорије које му најављују подршку.

Хоће ли Додик својим неодмјереним изјавама и потезима угрозити коалициони споразум и прије самих избора и да ли ће његов фаворит имати више штете него користи од његове подршке, питање је на које ће одговор дати бирачи 7. октобра.

Извор: Истинито

Коментари / 181

Оставите коментар
Name

Харе

20.09.2018 12:14

Шта помислити, шта рећи о народу и људима који прате ово говедо ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аријана

20.09.2018 12:25

Ста реци? Све је вец рецено!

Name

ДЈОРДЈЕ ЛУКАВИЦА

20.09.2018 12:36

ДРАГИ СУГРАДЈАНИ,МИЛАН РАДОВИЦ ЈЕ У ДУСИ СДС,ЊЕГОВ ОТАЦ МИТАР ЈЕ БИО ОСНИВАЦ СДС И СЕКРЕТАР КОД РАДОВАНА КАРАДЗИЦА. ЗИВИО ДОБРИ ЦОВЈЕЦЕ И СВАКА ЦАСТ ПАВИЦУ АКО ГА СТАВИ ЗА ПРЕМИЈАРА. ЗИВЈЕЛО

Name

Горан

20.09.2018 12:37

Свим цлановима ДНС савјетујем да гласају за Радовица. Поздрав из Требиња. ДНС Требиње је уз Радовица

Name

И на крају

20.09.2018 12:43

Не цусмо сто се Леми боји РАДОВИЦА???

Name

Мк

20.09.2018 12:45

НЕЋЕ ОН СВАКОМЕ ПРЕПУСТИТИ ПАРЕ САМО ГЛУПИ И ПОСЛУШНИ МОГУ БИТИ УЗ МИЛОРАДА ОВИ ПАМЕТНИ НЕ ДОЛАЗЕ У ОБЗИР ЗАТО СЕ ЏОМБИЦ ОКЛИЗНУО НА БАНАНУ ХАХАХА

Name

У3ПМ

20.09.2018 12:45

Зна Лаки да це Радовиц бити премијер али у коалицији ДНСа са СзП. Сценарио направљен у медјународној Секти која Златару Дрекавцу не мозе опростити сједење на двије столице. Руској и прозападној. Бице добро, за Певаца ако се само на томе забрси, са којом годином прдекане

Name

Изадјите

20.09.2018 12:45

Сви изадјите на ИЗБОРЕ подрзимо ВУКОТУ.Људство и карактер за разлику од Наставнице

Name

Нова Банка

20.09.2018 12:52

М. Радовић је ушао у полтику да покуша од пропасти спасити Нову банку која је у дубиози. Сада га Г. Авлијаш и И. Јовичић ложе да он треба да буде премијер РС само да овај изађе из банке да би Г. Авлијаш могао И. Јовичића криминалца из Балкан Инвестмент Банке поставити на мјесто директора банке. До тада И. Јовичићева жена Драгана преко чије фирме Лофт се пере прљави новац глуми најбољу пријатељицу М. Радовићевој жени Стоји, иде са њом у шопинге и на заједничке одморе, а овамо иза леђа им Јовичићи сјеку главе. М. Радовић то због ега који му говори да је недодирљив ништа не примјети.

Name

Ре Харе

20.09.2018 13:16

Замолићу те да не вријеђаш говеда поредивши их са Додиком. Говеда су племените животиње а прије свега вриједне и корисне. Поређење са овом битангом је увреда за говеда.

Name

Дјуканон

20.09.2018 13:16

Све је то исто,Радовић је с Додиком власник пола Бањалуке,а сад су као у завади!?

Name

правда

20.09.2018 14:03

потребна је лустрација ОД и ДО.

Name

Ос

20.09.2018 14:04

Све сте рекли а оно главно сте прескочили.Банкар је главни рачуновођа владајуће банде. Сав украдени новац ове републике преко Нове банке пере и ставља у легалне токове.Најопаснији лик у РС,тежак неколико стотина милијона еура.Зна све и треба бити први испитан за порекло имовине а остали падају са њим.

Name

Ре

20.09.2018 15:23

Радовиц не треба ни проци, јер свако гласање за ДНС и Радовица је аутоматски гласање против Вукоте и СДС и посредно увлацење Цубре и Радмиле као број 2 у Скупстину, а глас за Радовица представља у том слуцају колетаралну стету. Зато само гласати за листе СДС, а премијер у том слуцају мозе бити само онај кога номинује Вукота.

Name

Ханс

20.09.2018 15:31

Гњецу у политику . Дајте људи лик је за риалти и кафане .

Name

аа @ РЕ

20.09.2018 16:24

Премијер може бити само онај ко буде имао већину у скупштини, без обзира ко кога, како ви кажете Номинује.

Name

Ми Сами

20.09.2018 16:44

Цубриловиц це преци у СНСД.Зато ко хоце да гласа за њега,некс одмах гласа зс СНСД.Издаце их.

Name

Ре

20.09.2018 16:45

У октобру буди ВУКота, а не папак! Подрска Вукоти, листама СДС и професору Иваницу! СвиЦЕ

Name

Свинха

20.09.2018 17:16

Лици ови милан на стевандица грок.

Name

Друга струја

20.09.2018 12:20

Зато многи наси из ДНС-а неце гласати за тебе и Зељку у Бл и у Приједору и то це вас костати избора. Зиви били па видили...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Друга струја

20.09.2018 13:15

Имајуци у виду да ДНС има крсну славу, програмска оријентација (десни центар) сто хоце реци да је далеко близи СДС-у него црвеној секти поставља се само од себе логицно питање како нелогицна коалиција опстаје дузе од 10 година. Ако се присјетимо ДНСје и настао као дио одцијепљен од СДС-а. Јос кад се томе дода да Милорадова најава да неби било пристојно да саопстава име мандатара, испада да су у праву сви они који су мисљења да у слуцају сад вец немогуце побједе да би нас у троцланом предсједниству представљао кандидат са компензационе листе да му име не спомињем. Е сад обзиром да се деси сурово убиство дјетета Давида, а јос недао бог ако се потврде Даворове ријеци да је муцен пар дана у просторијама полицијске управе, испаст це у том слуцају да су синоцне демонстрације водјене испред мјеста злоцина. Круна на све то се деси појава устаског сатника Пеје Марица, па ми једноставно као цовјеку који је понесто процитао о страдању Козарцана и Краисника уопсте у лијепој њиховој де це мало ција рука која у својим венама има и 1 кап крви са тог простора да подрзи јос увијек актуелни владајуци двојац. Ипак хоцу да вјерујем да и сам Марко Павиц кад се надје на гласацком мјесту да це имати на уму да је дијете страдале Козаре. Јос ако је господин Милан Радовиц којим слуцајем у близем или даљем сродству са Ристом Радовицем (митрополит Амфилохије) онда црвена секта заиста нема простора да на изборима оцекује добар резултат. У сновима да.

Name

АНЕСТЕЗИОЛОГ

20.09.2018 15:32

АЛО ЛИЈЕЦИ СЕ НИСИ ДОБРО.

Name

дусанцули

20.09.2018 12:21

Милан Радовић је подвала бирачима којима је снсд преко главе. Уколико садашња власт опет побједи неће доћи до никаквих радикалних промјена јер то Водја једноставно неће дозволити већ ће вама наивнима дати мало козметике која ће брзо спасти с камелеонског лица ове преварантске власти. Не дозволите да вас опет преваре с овим човјеком јер он неће бити премијер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Дусанцули

20.09.2018 13:52

Наравно да је подвала. Али спин је фантастицан. Успјели су направити ситуацију да народ навија као на утакмици, да се тобозе опредјељује за једног или за другог. А Павиц и Додик се негдје у позадини смију и узивају.

Name

Ре

20.09.2018 13:55

100% истина, слично као и Игор Радојичић на прошлим изборима, ново лице, као без афера, из пословног свијета, служи само да звијерима из владајуће коалиције да људски лик. Сви који су у СНСД, ДНС И СП коалицији су доказано лоши јер владају 12 година у којима је све чега су се дотакли уништено!

Name

Пропаст скроз

20.09.2018 13:59

Ако ови побиједе и наставе овим темпом, пропашћемо као народ и ентитет, јер смо и овако по стандарду, међу задњим у Европи. Дуг је четверогодишњи мандат, да се скроз укине славска свијећа РС-е. Биће то за највише пола мандата. Већински се раскрчмило, а ово што је остало ће ићи брже, јер постоји уходани рецепт и разрађена мустра. Јадан, понижен и обезвријеђен је овај народ уопште, а толике жртве су пале, најбољи синови изгинули, мајке зајаукале, дјеца и данас плачу... На овим присторима је живот давно изгубио сваки смисао, а ми који смо остали, или смо стари, или немамо петљу, или чекамо визе за неке тамо земље, гдје се надамо да ће нас бар сунце слободе огријати...

Name

БЛ

23.09.2018 05:30

Истина тотална,Радовиц треба да покупи гласове које Додик губи,а њих двојица су тандем нератдвојан,све паре Додик пере преко Радовица и Нове Банке..узас,смисљена превара бираца.

Name

???

20.09.2018 12:21

Па зар мандатара не предлаже предсједник РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соколац

20.09.2018 12:22

Радовић је у души за СДС, то и треба остати, то Додик зна,а осим тога он није Крајишник него Романинац, а њих Додик не мирише!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Соколац

20.09.2018 13:57

Додиков кауц се дефермисао од Радовицеве задњице. И ако ниси примијетио, пред сваке изборе је 'затегнута' атмосфера измедју Павица и Додика.

Name

Ре: Ре Соколац

20.09.2018 23:37

Браво за коментар....Глуме као неку напетост, а овамо смишљено гурају "Тројанског коња" за ове неодлучне. Све раде јавно да би било тајно....што рек'о Илија Чворовић

Name

Подрска РАДОВИЦУ

20.09.2018 12:25

Ако Цубриловиц остане у ДНС цјели ГО Добој це да напусти ДНС

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

20.09.2018 13:47

А сто напустити?останите и борите за своје, није цубро незамјењив,

Name

Сандра

20.09.2018 16:03

Цубриловиц це бити предсједник ДНС...

Name

Владо

20.09.2018 17:10

Петрицевац уз Цубру!

Name

Митке

20.09.2018 17:20

Лазес, Добој је уз Цубру. Будуцег предсједника ДНС и насег премијера.

Name

Гатарић В

21.09.2018 11:14

Не лажите, ја радим за Талића, ови ме не интересују, све су излагали.

Name

Корићанац Биљана

27.09.2018 09:27

Ја ћу за Радовића, на Радована сам љута, стално је са љубавницама, Веселиновићка нам је хаос направила.

Name

Саша

27.09.2018 09:29

Чујем да је Корићанац у "односима" са Радмилом, ми смо за Радовића И Бору.

Name

Ре

20.09.2018 12:32

Предсједник Владе це бити онај иза кога стане предсједник Републике Српске Вукота Говедарица! Вукота је млад цовјек, неко ко тренутно узива највеце повјерење у народу, кога це подрзати сваки постен гласац без обзира на политицко опредјељење. Вукота, као такав, уколико не зели да буде потросен за кратко вријеме, мора изабрати оперативног мандатара,који це системски, брзо и ефикасно, без партијских коцница, поцети рјесавати све горуце проблеме у дрзави, са посебним акцентом на проактиван однос и врбовање,доводјење страних инвеститира,без цијег економског потенцијала, се не мозе рјесити проблем број 1.незапосленост и проблем број 2.мале плате у реалном сектору. Доводјењем страних инвеститора у првој фази се рјесава проблем број 1, а у другој фази по односу понуда--потразња природно се подизу и зараде у реалном сектору. Због тога, Вукоти не треба ни стари дрипац, ни квази привредник, вец персона која има капацитет, модус и сттатегију како ово рјесити. Буде ли се бирао премијер по сттанацкој припадности, без утврдјених циљева и рокова, ције спроводјење мора контролисати директно Вукота, тај предсједник Владе це новог предсједника Републике довести у слицну позицију у којој је био Драган Цавиц као предсједник Републике, односно био је коректан, постен, имао је вољу, али га је Влада својим акробацијама елиминисала из политицког зивота на период од 12 година строге опозиције. У сваком слицају, Вукота има друствено-политицки капацитет и све објективно-субјективне критерије да му се то не деси. Зато, у октобру буди ВУКота а не папак! СвиЦЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рогатичанин

20.09.2018 12:50

Тако је, да и нама у Рогатици сване, уби нас овај црвени мрак!

Name

Ре Рогацанин

20.09.2018 12:56

Бас тако. Подрска Вукоти.СвиЦе

Name

Ацо

20.09.2018 12:37

Било како било,овај Радовиц је једини струцан цовјек,са резултатима у реалном сектору,на политицкој сцени у РС.Мозе нпр. Вукота бити цестит колико год зели,али он је наставник физицког и појма нема о економији.Тако да ако мисли добро народу мораце на цело владе ставити успјесног економисту,типа Радовица.Наравно уколико побиједи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

20.09.2018 13:33

Свака цаст Ацо мајсторе!

Name

Да

20.09.2018 13:34

Паметан коментар Ацо.

Name

бруце wаyне

20.09.2018 14:11

Јос када би знао разлику измедју реалног(произодног) и банкарског(финансијског) сектора, било би супер. Само ми реци, молим те, када је он био директор неке производне компаније(реални сектор)? Гледај ЛЕ вецерас, одмори мозак мало и не петљај се у теме о којима немас благе везе! Поздрав...

Name

Ос

20.09.2018 14:15

Ацо,појма немаш.Он је мозак прања новца украденог од овог народа и први који треба доказати порекло имовине ,која је огромна.Ми из БЛ. то најбоље знамо.Лик који све зна ,како се краду паре са буџета и како се фирме рекетирају у РС.Човјек мултимилијонер.

Name

ре бруце и ос

20.09.2018 15:31

Тако је господо! Ови немају појма да је овај дебели "Бабy Богданиц" заправо један обицан љиго који се никада није у зивоту ознојио и да му је све било унапријед сервирано, само зато сто је био понизан и љигав.

Name

Чуј

20.09.2018 16:47

Па Вукота је кандидат за чредсједника, не за премијера!

Name

Чувар и КПЗ Туњице

20.09.2018 12:38

Одмах послије избора Додику и његовој екипи дати први радни задатак , а то је да чупа амброзију по Бањалуци. Октобар је за то идеалан. Дакле, затворска радна обавеза.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Подршка

20.09.2018 12:39

Милан Радовић је пословни човјек који зна шта је вриједно. Отворено подржава разне стартуп пројекте. Добар примјер је регионални портал за изнајмљивање станова путем интернета хттпс://www.мојстан.орг/индеx.пхп

ОДГОВОРИТЕ
Name

КОРУМПИРАНОСТ

20.09.2018 12:39

Баја хоће ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ: 1. Који ће бити под његовом командом. 2. Који је доказано КОРУМПИРАН. Оба претходна КРИТЕРИЈА задовољава ЧУБРИЛОВИЋ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

20.09.2018 13:05

Цубре има огромну имовину нелегално стецену са станом на Београд на води а комсије су комсије !! Морају да се пазе а и Зељезнице су заједницки посао тако да це скупа бити јаци да то све сацувају !!! А ако се разједине одеее имовинаааа а они у затворе !! Е то је то ! А и птице на грани то знају !! Али народ немоцан бјези на све стране сто даље од њих то боље !! Зло 21 вијека ! Пљацка стољеца !! И нико ниста ! Закон и правна дрзава не постоје ! Безвласце и бахатост на све стране ! Робовласницко друство у 21 вијеку

Name

Срб

20.09.2018 12:41

Зато што је Радовића шамарао, тукао, уцјењивао, отимао му имовину, наводно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

20.09.2018 16:13

Хахаха

Name

Виа Wиен

21.09.2018 20:30

Од фебруара људи моји моземо ици у иностранство са брзом процедуром без цекања годину дана за разговор у Сарајеву.Јупи!!!!!!!!!!!!!!Нек остану ови богати нама постенима не треба богатсво јер богатство је породица здравље и нормалан и постен посао.Не треба нам ниста друго.Ови који остану нек узивају у својим милионима.Нисам видио ниједног милионера сретног и да има миран сан.

Name

Старцевица ДНС

20.09.2018 12:44

МО ДНС Старцевица свим срцем за Милана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Витез Истине

20.09.2018 13:11

Старцевица је уз ВУКОТУ!!

Name

Бања Лука

20.09.2018 13:33

Уз вас смо, до побједе

Name

Анка

20.09.2018 14:04

Јест кад би се питало Маје Јовановиц и Радовица, али обоје након 7. октобра лете из ДНС-а...

Name

Старцеввица

20.09.2018 15:42

Само СНСД.

Name

Радован

20.09.2018 17:12

Мајо, бас си сљам.

Name

Горан Ђурић

21.09.2018 11:17

А јест волим закувати ситуацију, нисте ми ни до кољена. Само ми жао куме, не зна коме ће дати сад.

Name

Боривоје Обрадовиц

21.09.2018 11:45

То Мајо само ударај.

Name

Зоран Спасојевиц

21.09.2018 11:57

Радовицу, Радовицу, у Целинцу цес имати 0. Ја сам посланик.

Name

Златко

21.09.2018 12:59

Витез истине ... Ви то стварно мислите да је Вукота бољи кандидат од, како се оно зове ... Цвијановићке? Једно су симпатије, припадност АЛИ Вукота?! Највећа грешка СДС-а је одлазак Огњена Тадића. Он би на овим изборима славио доминантну побједу. Овако ... ништа, сљедећи пут.

Name

Немања

20.09.2018 12:46

Мозда моземо реци свака цаст Радовицу, али он је ДНС, погледајте зелељезнице, ста су само урадили, и сада це као он да ријеси стање, мозда би и он хтио али остали су се показали,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Немања

20.09.2018 12:55

Ја стално тврдим да је ДНС на српској политичкој сцени најкурвињскија партија. У СНСД, ко прст и нокат, а иза врата се с времном на вријеме кољу, а Павића кад видиш како прича једно за јавност , а онда ради сасвим друго по жељи баје, дође ти да повратиш.

Name

Старцевица уз Милана

20.09.2018 12:48

Цијели МО Старцевица це подрзати Милана. Доста је месетарења Радмиле Коциц...неце Старцевица радити за бр.2 вец за бр.6.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крле

20.09.2018 14:35

Види ти Керезовицке и она се упустила у коментарисање. види, види...

Name

Јелена

20.09.2018 16:39

Бог ти дао среце и здравља драга Радмила. Све це то онај одозго поравнати. Теско се борити са мафијом и дилерима али уз Бозији помоц, све те дивне људе око тебе и твоју дивну породицу до побједе. Славимо с тобом након избора. Твоји пријатељи са Старцевице.

Name

Ре Јелена

20.09.2018 17:30

А сто Радмилу зову Луна?

Name

Ре Јелена

20.09.2018 17:35

Јеси ти за Радмилу или Радовица?

Name

Међедовић Борис

21.09.2018 11:53

И ја ћу за Радовића, Ђуро и Нено су ме изварали, само број 6, напријед Радовић

Name

Милан

21.09.2018 12:22

Јарицу, охани мало.

Name

Црногорац

21.09.2018 13:30

Сав Градски одбор је за Радовића, Чубриловића је његова миљеница зезнула.

Name

Миле

27.09.2018 09:31

У ДНС-а Бања Лука само сексуалне афере, Недељко И Радмила, Корићанац и Веселиновићка, Боран и Радмила, не зна се ко кога ту...

Name

Ниједном глас

20.09.2018 12:57

Ниједан од два кандидата не треба добити глас. Они су позиција барем сада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

жан

20.09.2018 13:13

Жабооки предсједник се још ку.чи. Неће још дуго.

Name

Златко Јурић

21.09.2018 11:20

Ја сам за Радовића

Name

Миле Дмичић

21.09.2018 11:20

Радовић до побједе, не могу овог шефа да гледам више

Name

Драган Чивчић

21.09.2018 11:21

Дајем главу за Радовића ако треба

Name

Милена Радишић

21.09.2018 11:23

Радовић- будући предсједник, ја само чекам да се и од њега огребем, од ових сам извукла максимум,

Name

Синиша Чубриловић

21.09.2018 11:24

Жао ми је рођака, али је Радовић прави,само број 6

Name

Стјепановиц С

27.09.2018 12:09

Милане само напријед, Нено нам се замјерио због своје љубавнице

Name

Студент

20.09.2018 12:58

Поредити Чубиловића са овим човјеком је бесмислено. Чубро је добио стан у Београду на води да слуша, али..7 Октобар је чудан датум а ово је БАЛКАН!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ос

20.09.2018 14:18

Немаш ти појма ко је банкар. Први рачуновођа владајуће секте.Опаснији лик од рудоње.

Name

ТУЧА У ПАЛАМА

20.09.2018 12:58

Чујем да је била масовна туча ДНС-оваца у Палама после митинга у Лукавици. Тукли су се око тржног центра Бартуле. Кажу дошла четвора кола из Лукавице, тукли се Нешићевци и ови Станишићеви. Што се о томе не пише, што се мене тиче,удрите се дабогда очи једни другим лоповске повадили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ос

20.09.2018 14:20

То је стварни ДНС и банкар са њима .Јесмо ли толико глупи.Бањалука.

Name

РС

20.09.2018 13:05

Право лице Милорада Додика: хттпс://yоуту.бе/аВСд686кууц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Превара

20.09.2018 13:07

Радовиц 100 посто додиков цовјек. Нова банка инвеститор за куповину избора. Критикује Радовица на тај нацин му дизе рејтинг. Зна да це народ радити контра од оног сто казе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.09.2018 13:38

И ја то мислим.

Name

Тројанац

20.09.2018 23:44

Браво за коментар...инсталира га Леми као вирус...тројанац

Name

Бранка

20.09.2018 13:10

Сто прицате о Радивицу и Цубриловицу кад це премијер бити из СзП. Мозе Радовиц бити какав хоцес,али сустина је да нико разуман неце гласати за Бисерку и Бају. Они су упропастили народ 15 година ни помака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борис.К.

20.09.2018 13:25

Хахах!! Додо се препао, па изјављује све и сваста. Нема Цубро ста ту да ради, његово је просло, доста је и он столовао!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градјанин

20.09.2018 13:26

Зивио Милане, нек је са срецом добри цовјеце! Конацно неко да забије Милораду трн у око!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пих

20.09.2018 13:38

Зао ми те је колико си наиван.

Name

Ос

20.09.2018 14:24

Грађанин,ја би прије рекао малограђанин са полтронском памети.

Name

стојан

20.09.2018 13:27

јадни цубро, препао се конкуренције, а зове јос вецу јаду од себе да му средјује гласове

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изворни ДНС

20.09.2018 16:28

Цубро је премијер, само то Радовицу нико није рекао. Цека га судбина Јовицица и осталих прелетаца које смо смјестили тамо гдје им је и мјесто. У цосак.

Name

Ново Грујић

21.09.2018 11:39

Само јако, само број 6

Name

Контић Маринко

21.09.2018 12:06

Ја сам до данас вагао, али ме Брацо убиједио, ми ћемо за Радовића, па куд пукло. Ја свеједно одох у пензију.

Name

Коле

20.09.2018 13:29

Додо се распистољио, а прозива друге увијек је било и бице фукара, али њеа нико неце моци да премаси он лидер, само је добар главесина под сатором...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баба Ванга

20.09.2018 13:48

Ја колико видим ови сијеку разањ а зец у суми они су вец прогласили побједу унапријед ми не требамо ни излазити на изборе сад се зна гдје је заврсило 35 тона изборног материјала сто је нестало из цик,а

Name

ЗА Побједу

20.09.2018 14:02

НЕМА СТАЈАЊА ДОСТА СЕКТЕ. ВЛАДИМИР ЂУКАНОВИЋ ПОСЛАНИК У НС С СНС ОТВОРЕНО СЕ МЈЕША У ИЗБОРЕ. ЈЕ ЛИ ОВО ВУЧИЋЕВО ОБЕЋАЊЕ. ЂУКАНОВИЋУ КО ЈЕ УБИО ДАВИДА.ОДГОВОРИ?СРАМОТО КО ФИНАСИРА ПРОТЕСТЕ?ОДГОВОРИ ФУКАРО.

Name

ОДЛИЧНА ТАКТИКА

20.09.2018 13:34

Онај ко укључи мозак, схватиће да је ово пљување по Радовићу одлична тактика Додика! Радовић је Милин човјек у ДНС-у, не зато што жели, већ што мора! Ко разумије схватиће...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђуро Ч

21.09.2018 12:08

Јесте, слажем се, они хоће да узму наш ТриоКоп, и не дају нам грађевинску у Лазареву, То Миле хоће оца да скине са трона.

Name

Ацо

20.09.2018 13:38

Какав црни Цубрило.....гура се да спаси пљацку коју је опљацкао од овог јадног сиромасног народа..умјесто да се повуце и да се нигдје не појављују...срам га било.Хитно доказати толике станове,зградре,пословне просторе.Никад доста.Ста је имао кад је усао у политику..Је ли га господја Плавсиц прозвала за вријеме њеног мандата да је збринуо и девето у кољењу....фујјјјјјјјјјјј

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА

20.09.2018 13:57

КО ЈЕ УБИО ДАВИДА СЕКТО. ЧУБРИЛОВИЋУ ФУКАРО, СЕПТИЧКА ЈАМО, ОТИЂИ ЈОШ У ХАМИЛТОН ДА СРБУЈЕШ.

Name

И моја

21.09.2018 20:32

И моја свекрва је из Лијевца.Они једно прицају друго раде треце мисле.Па ти сад погоди!!!!

Name

Игор

20.09.2018 13:52

Ово је њихова финта . Само једна у низу ! Само будала мозе да насједне на ово. СНСД и ДНС је исто зло. Није ми најјаснији Радовиц засто је пристао на ово кад му је довољно добро у банкарству . Нераздвојан је са Елеком, овај је Додиков пулен у планинама а овамо као контра. Све је урадјено да дио незадовољних политиком власти "заборави" да је ДНС дио исте и одговоран као и СНСД. СП је побједник ових избора зато сто це се њих питати, без њих нема вецине. Пинокио покварени науцио Дацицеву лекцију. Глас за СП, ДНС или СНСД је глас за исто зло. Људи који се не слазу са оваквом политиком буду ли у мањини послије избора правац граница и тразити азил у ЕУ. 200, 300 хиљада људи минимум па це се свијет запитати ста је дозволио у срцу Европе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЈНА

20.09.2018 14:38

Вукота предсједник РС - Радовић предсједник владе РС. Комбинација за спасење РС и БИХ територјално и економски. Први штити територији, нема 3 ентитета , недамо Посавину Херцег -Босни, други јача економију . Цвију и Додика послати у историју на 40година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раки

20.09.2018 15:45

На цему си спиду, лсд у ?

Name

Маја Јо.

20.09.2018 14:48

Милане,Старцевица је уз тебе. Радмила не смије добити глас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Маја јо

20.09.2018 15:19

Није тацно, ја и моја пододица гласамо за Радмилу Коциц јер је истински цлан ДНС, неко ко је од првог дана у ДНС. Ста ти мислис да својим порукама мозес обезбједити Радовицу мандат, а да не продје Радмила у Скупстину.

Name

Богдан

20.09.2018 16:06

Мајо, готово је, Цубро це бити предсједник ДНС, а ти полако на биро за запосљавање... Неке ствари се не могу купити...

Name

Рада Коциц

21.09.2018 10:54

Јадна ја сад, морам дати Радовицу, убице ме мој Милован, и Цубру ми никад није опростио.

Name

Пеђа Доњак

21.09.2018 11:05

Видјеће они кога су скинули, вратиће се Пеђа у игру са бројем 6. Радмила оде за чистачицу

Name

Борис Међедовић

21.09.2018 11:43

Јадан ја, Ђуро ми обећао да ћу бити директор свега, рекао да ћу бити јачи од Радмиле.

Name

пријетње

20.09.2018 15:03

До кад мисли РадмилаКоциц да пријети цлансву ДНС? Нецемо бр.2 Хоцемо бр.6

ОДГОВОРИТЕ
Name

0лгица

20.09.2018 16:07

Радмила побједјује на Старцевици. Мајо, адио.

Name

Богдана

20.09.2018 16:18

Не могу два зенска сатрапа која ни на ста не лице да поднесу лијепу и паметну зену. Јовановицка и Керезовицка након октобра поново тамо гдје су и биле прије доласка у ДНС. Радмилу за министра хоце цијели ДНС. Поздрав из Сипова.

Name

Милован Коцић Ћућић

21.09.2018 10:55

Добар је Радовић.

Name

Зока Спасојевић

21.09.2018 10:56

Ја улазим сигурно, а вас ко шиша. Нисте дали правоме.

Name

Зоран Плајић

21.09.2018 11:45

Ја сам узео 400КМ, дао ми Боран од оних 300 000,и рекао да ћутим.

Name

Миленко Вучета

21.09.2018 11:47

Радовић је легенда, Радмила је за чистачицу.

Name

Олгица Тешић

21.09.2018 11:48

Радовић за премијера, Радмила за архиву.

Name

Слободан Зец

21.09.2018 11:50

Радмила је шљам, њу сам одавно прекрижио, само за кума, а вас ко шиша.

Name

Зоран Плајић

21.09.2018 12:10

А гласаћу за СНСД, нећете се ви са мном играти.

Name

Зока Б

21.09.2018 12:32

Дамир има мој глас, само 3

Name

Милица Ј

21.09.2018 12:33

Само за Зорана, будућег посланика, Он и Радовић заједно у тандему

Name

Петар

20.09.2018 15:10

Чубро, полтрончић који се докопао стана у Београду на води,а у реалном вренену ни предсједник МЗ небих могао бити по свом капацитету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анка Шмитран

21.09.2018 11:03

Није тако,полтрон је Горан Ђурић - кум од Радмиле, е шта су они мени све урадили, изварали ме баш, А Радмила у шаци држи Чубриловића, и не да ни Милоји да му приђе, а послије Избора ће прећи на Радовића. Он јој је сад баш фин

Name

Радивоје Грбић

21.09.2018 11:04

Рекавице су за Радовића, број 6 до побједе. Доста су нас лагали ови "наши"

Name

Брацо П

21.09.2018 12:01

Само јако, само Милан Радовић, да и нама пензионерима сване

Name

Кори

21.09.2018 12:11

Само се ви глођите,ја своје знам.

Name

Рађа

21.09.2018 12:20

Ја сам добио 400 КМ, из неког црног фонда, али сад видим да има пара као блата, морам тражити више, а реко ми Боран да не говорим за паре.

Name

Станка В

21.09.2018 12:24

Ја сам привидно за ДНС, а гласам за Шпирића, само СНСД. Ова шефица и министар ме излудише

Name

Мира Д

21.09.2018 12:34

Зока и Милан, два најбоља човјека у ДНС-у

Name

Михајло

21.09.2018 13:44

Поздрав из Требиња за све.

Name

Слађана Б

21.09.2018 13:45

Само Радовић, сви моји ће за њега. Иако нас тјерају и пријете. Број 6

Name

Маријана

27.09.2018 12:11

Радовицу само напријед, будуци премијер

Name

Будимир Б

27.09.2018 12:12

Сад ми је зао сто сам изасао из ДНС-а, Радмила је прошлост, али драго ми је да се зло врати одакле је И дошло, Честитам колеги Радовићу.

Name

Приједор, Ми Знамо

20.09.2018 15:12

Бањалука одлучује, дал ће Бањалуком владати ови у опанцима или ће превладсти грађанска опција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор Кљајић

21.09.2018 10:58

Досадио је више и он и Боран, излагали су ме за посао, Дамир ме отјерао. А Боран само села хоће да асфалтира, а мени нуди лопату. Е неће моћи. Само за Радовића!

Name

Данијел К

21.09.2018 12:02

Ај код нас у Социјалистичку, јеси се и закуцао у тај ДНС, не можеш им више ни извући пара, Боран све себи узео.

Name

Жељко Ристић

21.09.2018 12:13

За кога ћу ја ? Ја ћу за све, нећу за два, свега сам се нагледао, а само ми сладолед давали да не причам

Name

Кека

21.09.2018 12:30

Боран и Радмила су узели 300 000 пара од ДНС-а, и сад се бахате, Радмила купила стан, а Боран још прошле године.

Name

Милоја

21.09.2018 13:38

Ја нећу за бр2, коштала ме живаца и стреса. Нено мој је наиван, али је добар човјек.

Name

Стршко

21.09.2018 13:48

Нешто се пита и Челинац, видјећете 8. октобра. Двица ће се вратити у подручну Школу.

Name

Зага

27.09.2018 12:13

Браво Милане, напокон прави човјек на правом мјесту. Сви смо уз тебе.

Name

Радмила

27.09.2018 12:14

Ја ако прођем, Станка је мој шеф кабинета (ал' кад би се шалили)

Name

Јелена С

27.09.2018 12:16

Рада се враћа у Челинац, иде за чистачицу, преварила ме за посао. Само Зока И Дамир

Name

борац

20.09.2018 15:15

А ко је и тај Радовиц кад иде у коалицију са Додиком издао је и родјеног оца па ста да ми оцекујемо од њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прица

20.09.2018 15:19

ДНС годинама говори 'кад ми додјемо на власт'... А никад нису били опозиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

20.09.2018 16:57

Не сматрам да су они постени, ако ниста друго нека се мало замјене... А народ ко народ увијек се нада бољем... Боље је оним који су отисли у иностранство да буду грађани трећег реда и да буду послусници барабама који су нас бомбардовали... Жалосно али је њима боље него нама међу својим....

Name

АРИ

20.09.2018 15:37

Неда лопов лопова.Незнам али чинимисе да овај мандрак Ћубриловиц у власти од деведесетих година зар се није већ уморио од пљачке властитог народа.Има сина мало збуњеног па ваљда му треба још пар стотина милиона малолије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

20.09.2018 16:23

Зивио Милорад Додик једини политицар у РС ови су друга лига

ОДГОВОРИТЕ
Name

Живио Друг Тииито

20.09.2018 23:49

Мало тролујеш...а?! Хахахах

Name

Ацо

20.09.2018 16:45

Ја и остсли срби смо по генетском коду народ са изразеним инатом и мој коментар је: Е сад баш нећу гласати за Чубриловића! Ви стари идите у парк Младена Стојановића и играјте шах... Сад је вријеме за паметне и писмене људе! Просло је вријеме кад памет заћути, будале проговоре а .... Иво Андрић

ОДГОВОРИТЕ
Name

РУЗА

20.09.2018 17:58

СВИЦЕ, РС СА ВУКОТОМ И ИВАНИЦЕМ ДО ПОБЈЕДЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јароња

20.09.2018 19:59

Зивио Јариц и зивио Радовиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боран Б

21.09.2018 11:00

Могу ли и ја са вама, овај ми не да асфалта. Дао ми на располагање 300 000 КМ за Штаб, а ја за кога год се ухватим они за Радовића раде. Примите ме, молим вас.

Name

Радмила

22.09.2018 14:23

Могу ли и ја са вама? Бићу добра.

Name

Цезар

21.09.2018 06:48

Па шта Ви мислите, да ће Говедарица за мандатара предложити неког из сила осовине. Нови премијер ће бити ко Вукоту увјери да ће формирати Владу националног препорода и спровести програм реформи и истинских промјена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радивоје Грбиц

21.09.2018 18:25

Ја навијам за Цубру, а ови сто се лазно потписују, то су бас идиоти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Томислав А

22.09.2018 14:20

Мањача је за Радовића, будућност ДНС-а. Ти гласај за СДС

Name

Радивоје Грбиц

21.09.2018 18:47

Ви који се лазно потписујете, нисте ништа бољи од оних индијанаца на осталим порталима, који одмах блокирају ако им написес нешто сто им не одговара! Ја прави Радивоје Грбиц казем вама да сте обицне психопате и слузите се обицним сплеткама које су у најмању руку јадне! Сто се тиче Рекавица, оне су увијек уз Цубру и Борана, толико!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жељка Благојевић

27.09.2018 12:17

Грбићу, а гдје је мени подршка?

Name

Цуј

21.09.2018 20:16

А он директор његове банке а он као не воли га.Која фора!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

21.09.2018 20:44

Браво Радовићу, заровио си у осињак.Пуна подршка ДНС-у због тебе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сања

27.09.2018 12:19

Радовић ће бити изненађење ових Избора, могао би имати висе од Шпирића

Name

ДнС

21.09.2018 20:58

Вец се зна та прича да су Зоран дебели и Чубрило и Спомин Кикић из Вода ако продје за посланика спремни прећи у СНСД да поделе ДНС тј да СНСД не би дао премијера ДНСу ако има мало затреба.Зато сви за Вукоту и да поменута тројка четворка не продје за посланике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жељо

22.09.2018 14:21

Само за Диану Радић, она је будући посланик. Лауш за Диану

Name

Вуксан

22.09.2018 14:22

За 1 и 6, ја никад не гријешим. Само не за двицу, преварила ме.

Name

Реx

22.09.2018 21:48

Ту прицу су пустили ови из СНСД не брините днс-овци, све је стабилно.

Name

Иван

27.09.2018 12:20

Овај Радовић И да се кандидовао као независни посланик би имао висе гласова од ДНС-а у БЛ

Name

Марко

22.09.2018 04:40

Ја буделе,мени висе стварно није јасно какав морас имати ментални склоп да би изасао на изборе,а онда заокрузио неког из редова овог меďеда ! А Недељко накрао пара и пара и мало му опет,црко дабогда !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоцо

22.09.2018 14:11

Милораде ЛОПОВЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

етц..

23.09.2018 05:58

Милораде бекријо....

Name

Горан

22.09.2018 22:30

Гдје ми зивимо и која стока води овај напацени народ? Вадимо визе и бјезимо сто прије,то це бити боље.

ОДГОВОРИТЕ