Српска мора бити једнака за све

Треба нам Република Српска која даје једнаке шансе свима, Република Српска која је кућа свих нас, а не појединаца из једне политичке странке и зато изађите и гласајте за промјене и бољу будућност, поручено је са конвенције Савеза за побједу у Трнову.

Република Српска 19.09.2018 | 20:20
Српска мора бити једнака за све
„Увјерен сам да ова земља нема пута уколико смо подијељени и посвађани. Имамо пут у коме заједно стајемо под једну капу и градимо национално јединство. Ја хоћу да будем народни предсједник и да изражавам јединство српског и свих народа који желе у миру да живе у РС, да граде и стварају и желим јединство политичких организација које су одавно разједињене и тешко им је да се договоре око крупних тема“, поручио је кандидат СзП за предсједника Републике Српске Вукота Говедарица.

Овај пут, како каже, имамо излазност против апстиненције и треба да схватимо да морамо изаћи на изборе да гласамо.

„Да изаберемо људе који ће нас одвести у промјене, а не оне који нас годинама воде у пропаст и који нас подмићују за глас више, немојте остати код кућа и не дајте да нам униште будућност“, рекао је Говедарица.



Кандидат СзП за српског члана Предсједништва БиХ Младен Иванић рекао је да избори, као никад до сад, зависе од апстинената.

”Ако буде велика излазност, манипулације гласачким листићима су немогуће. Ако већ не дате никоме свој новчаник или мобилни телефон, не дајте ни свој гласачки листић. Листић је само ваш и искористите га!”, поручио је Иванић.

Иванић је рекао да 7. октобра побјеђује Српска, јер је народ већ изабрао - стабилност и сигурност умјесто авантуризма, неизвјесности и бахатости.



Носилац листе СДС за Парламентарну скупштину БиХ из Изборне јединице 3 Мирко Шаровић каже да су чаробне ријечи за РС развој и напредак.

„Посао за нашу дјецу и то је оно што сви прижељкујемо и РС се чува ако је развијена и то је приоритет у програму СзП. 12 година чекамо да нам буде боље, наша коалиција се опредијелила за Вукоту Говедарицу и Младена Иванића, јер знамо да су то најбоље особе за одговорну дужност која их чека у наредне четири године, знамо да они неће служити само нашим странкама, већ ће служити цијелој РС“, нагласио је Шаровић, те позвао све оне који до сада нису гласали, да изађу на изборе и дају свој глас за напредак, а не корупцију и криминал.

Носилац листе ПДП-а за ПД ПС БиХ из Изборне јединице 3 Мирослав Брчкало рекао је да ће Српска након 7. октобра бити праведнија, те да ће се законски регулисати да појединци не могу примати по неколико плата из буџета, из народних џепова, док су читаве породице на бироу.



"Савез за побједу има два изузетно тешка задатка: да Републику Српску бранимо у Сарајеву и то нам полази за руком захваљујући нашим представницима у институцијама БиХ. Али ми морамо Српску одбранити и од Милорада Додика и даљег уништења у које је води. Економска политика Владе Републике Српске се свела само на то да се завуче рука у џеп народа - повећали су цијену електричне енергије, узели додатне кредите, направили 'акцизну коалицију' са Изетбеговићем и Џаферовићем и кад год будете плаћали гориво сјетите се оних лица која вам се сад смијеше са билборда“, закључио је Брчкало.

БН ТВ

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

бранилац

19.09.2018 18:24

Само неке одбране,не казу ко напада иста Додикова реторика.Одбрана и одбрана,ево сад и уСарајеву је бране.Сваста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

19.09.2018 19:40

Да и треба одбранити Републику Српску од оних који је уништавају.

Name

јели

20.09.2018 00:06

Мислили и на несрбе

Name

Дјордјо

19.09.2018 18:30

Е цуј Брцкала он прица цитаве породице на бироу а он запослио сву фамилију.Сваста се мозе цути у овој кампањи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Дјордјо

19.09.2018 20:32

Е мој Дјордјо сто јадан лазес,ето ја знам да од Брцкалове породице само је он на дрзавним јаслама. Суприга под.закуп дрзи играоницу,родитељи пензипнери,сестра не зиви овдје. Сто сте толико злобни,фуј.

Name

Ре Дјордјо

19.09.2018 20:38

Цуј зар неко има ста лосе о Брцкалу реци,дивна породица,дивни људи и да знас Дјордјо,од његове породице само он рад.

Name

Напријед

19.09.2018 18:40

Вукота уз тебе смо,само напријед. Ево неки идиот у Бања луци напао на Давора. Шта будале раде, желе да испровоцирају људе који се боре за правду и истину па да их онда испребијају и растјерају. То је циљ владајуће банде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сале словенац

19.09.2018 18:42

ја постаде градјанин другог реда у бања луци захваљујуци вама дусебризницима

ОДГОВОРИТЕ
Name

брале

19.09.2018 18:49

Одлична трибина у Трнову, свака част Трновљацима...

ОДГОВОРИТЕ
Name

јана

19.09.2018 18:50

С В И Ћ Е, Вукота Предсједник бићеееееееееееееееееее

ОДГОВОРИТЕ
Name

сара

19.09.2018 19:18

СвиЋе, Вукота предсједник бићееееееееееееееееееееее

Name

Ибро Берило

19.09.2018 20:48

Док је мене и мог јарана Гаговића вама неће сванути у Трнову. Поздрав за Маринка Бјелицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОДО

19.09.2018 20:48

хттпс://yоуту.бе/аВСд686кууц ТРЕБА СЕ УВИЈЕК ПОДСЈЕЋАТИ ПРАВОГ ЛИЦА МИЛОРАДА ДОДИКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДРИНСКИ ВУК

20.09.2018 10:17

Ја сам ослобађао Трново 93. да би сада по њему клатили м...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маринко Бјелица

20.09.2018 12:50

Поздрав за мог Ибрахим-агу.

ОДГОВОРИТЕ