"Потцјењивали су нас, мислили да ћемо примити 4-5 комада!"

Фудбалер Црвене звезде Марко Марин задовољан је бодом на премијери Лиге шампиона.  Марко Марин описао осјећај послије изласка из тунела. Филип Стојковић говорио је о онима који су предвиђали пораз црвено-бијелих. Милан Борјан је захвалио саиграчима.

Фудбал 19.09.2018 | 11:45
"Потцјењивали су нас, мислили да ћемо примити 4-5 комада!"
Црвено-бели су ремизирали са италијанским Наполијем (0:0) на свом дебију у групној фази елитног такмичења.

"Овакве утакмице имају посебну драж за мене. Навијачи су нас држали у утакмици. Добро смо одиграли, знали смо шта нас чека, да ће бити тешко, али спремили смо се. Мислим да је добар бод", рекао је Марин. 

У другом колу Звезда ће играти у Паризу против Пари Сен Жермена. 

"Биће тешко на страни, код куће имамо наше навијаче. Даћемо све од себе и пробати да узмемо неки бод и на гостовањима", додао је Марин.

У 1. колу Лиге шампиона: Црвена звезда - Наполи 0:0!

У сјајном амбијенту београдске Маракане, фудбалери Звезде издржали су налете фаворита из Италије и ушли у Лигу шампиона великим бодом, који су навијачи наградили аплаузом.

Послије утакмице највише похвала примали су дефанзивци, а Филип Стојковић је био један од борбенијих.

"На почетку смо били у грчу, али како је одмицало вријеме били смо све опуштенији. Показали смо не 100 одсто правог лица, али могу да будем задовољан како смо одиграли ову утакмицу", рекао је десни бек Звезде за ТВ Арена спорт.

У сљедећем колу Звезда игра против Париза у гостима.

"Прије ове утакмице су нас исто потцјењивали, мислили да ћемо примити три, четири, пет голова али смо показали да смо дисциплинована екипа. Идемо сад на Енфилд па да уживамо", додао је Стојковић.

Голман црвено-бијелих Милан Борјан захвалио је играчима који су стајали испред њега.

"Лијепо баш прија, прија и бод. Мислим да смо одиграли тактички веома добро, имали смо неких својих шанси, нисмо их искористили, али одбрамбено смо одиграли одлично. Хвала момцима на борбености и на боду", изјавио је чувар мреже.

Марко Марин је одмах послије изласка из тунела осјетио да учествује у нечему посебном.

"Има ово посебну драж, све од почетка кад смо изашли из тунела је било посебно. Атмосфера је била фантастична, навијачи су нас држали у утакмици, мислим да смо одиграли добру утакмицу. Знали смо шта нас очекује, знали смо да ће бити тешко и како Наполи игра, али спремили смо се добро и мислим да је добар бод".

"Биће на страни наравно теже, код куће имамо навијаче уз себе и даћемо све од себе да пробамо да узмемо неки бод на страни", додао је офанзивац црвено-бијелих.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар