Дегенек: Нисмо овдје да се ''спрдају'' са нама!

Умало нисам заплакао када је цео стадион почео да грми! “Нама прија када нас људи "канале". Не ваља причати много, јер вам се то кад-тад врати у животу. Нисмо ми овде да би нам се сви смејали. Можда нећемо да освојимо Лигу шампиона, али нећемо да се неко спрда с нама".

Фудбал 19.09.2018 | 10:00
Дегенек: Нисмо овдје да се ''спрдају'' са нама!
Милош Дегенек је заједно са Вујадином Савићем доста добро одрадио посао у дефанзиви и није дозволио пре свега Аркадијушу Милику да се размахне у првом полувремену.

Репрезентативац Аустралије је био одушевљен атмосфером на стадиону Рајко Митић, а на крају и оствареним резултатом у првом колу групне фазе Лиге шампиона.

"Стварно је био спектакл. Феноменално је то што је био пун стадион и што је на све четири стране била кореографија. Свака част навијачима. Они су ово дуго чекали. Наш сан се остварио да на Маракани играмо Лигу шампиона. Стварно су нам приредили велику и лепу ствар”, рекао је Дегенек.

Колико је било тешко играти с брзим нападачима Наполија?

"Јако је тешко играти са њима. Али, мислим да смо коректно стајали и да смо се организовали. И када смо спустили лопту на земљу и ми смо њима створили неколико проблема. Могли смо чак и да победимо. Добро, јесу имали пречку, и неколико шанси, не могу свих да се сетим, али мислим да смо одрадили добар посао".

Респект према Наполију?

"Што више утакмица иде, то се више уигравамо. Можда смо их мало и превише респектовали. Али, то је нормално када играш против таквог тима. Што је више одмицала утакмица ми смо више улазили у игру. Све у свему смо одрадили добре ствари”.

Многи су мислили да ће Звезда бити топовско месо у овој групи.

"Нека и даље мисле. Шта да им радим, свако има своје мишљење. Нама прија када нас људи "канале". Не ваља причати много, јер вам се то кад-тад врати у животу. Нисмо ми овде да би нам се сви смејали. Можда нећемо да освојимо Лигу шампиона, али нећемо да се неко спрда с нама".

Да ли сте очекивали овакав резултат?

"Очекивали смо. Као што сам рекао раније, ако не очекујеш нешто добро онда не треба да очекујеш ни да играш. Очекивали смо да ће се десити нешто позитивно, ово је позитивно. Али, је позитивније када победиш".

Остварио се Дегенеку сан, играо је у Лиги шампиона.

"Јесте, остварио ми се дечачки сан. Умало нисам заплакао када је кренуо цео стадион да грми. Када је кренула химна Лиге шампиона која се баш мало чула. Али то је моменат када ти је пуно срце, када ти је породица ту, не може да буде лепше”.

Како ти се допада табела, Звезда је испред ПСЖ.

"Нисам гледао табелу, битно је шта се догађа после шестог кола".

Иде и дерби...

"Играмо против њих. Биће јако тешка утакмица. Они се сада целу сезону брину о првенству. Биће тешко, имамо мало времена да се спремимо за утакмицу. Даћемо све од себе да се добро припремимо и одрадимо посао како треба".

Навијачи су после утакмице тражили 5:0 у дербију.

"Добро, једно су жеље и снови, а друго реалност. Видећемо шта ће бити. Ми били срећни да тако буде. Не можете да очекујте да свака утакмица буде као против Радника. Екипе из нашег првенства су добро организоване, тако да ћемо морати да будемо на јако добром нивоу".

Извор: моззартспорт

Фото: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар