Заклела се земља рају да се тајне све сазнају!

Заклела се земља рају да се тајне све сазнају. Тако би укратко се могло рећи за Жељку Цвијнановић која крије или стидљиво говори о прошлости своје блиске породице, по мајчиној линији,док радо чепрка по прошлости других износећи којекакве полуистине и лажи.

Република Српска 22.09.2018 | 09:00
Заклела се земља рају да се тајне све сазнају!
Жељка Цвијановић је из мјешовитог брака и то не би било ништа спорно, бар како је то рекао њен противник у трци за предсједника Републике Српске Вукота Говедарица, да њен, како је рекао, дјед Пејо Марић није био у усташама у вријеме НДХ-а.

"Да ли једна усташка унука може да води српски народ и да прича о српству и части!? Зар она, чији је дјед Пејо Марић био усташки сатник који је сатирао и палио српска села око Дервенте хоће да буде предсједник Републике Српске", јавно је прије неколико дана упитао Говедарица кога је она оптужила да није учествовао у рату што је он и сам признао наводећи да је тада имао 16 година.

Осим излива гњева и увреда на рачун Говедарице што није био у рату, Цвијановићева на оптужбе да је усташка унука још се није јасно изјаснила.

Ко је Пејо Марић, дјед Жељке Цвијановић?

Према информацијама до којих смо дошли Пејо Марић је живио у Жеравцу/Врело (село до села) био је у усташким јединицима у вријеме НДХ када су почињени велики злочини над Србима на подручју Дервенте и Брода.

У књизи Страдање Срба Српски Брод за вријеме Другог свјетског рата аутора Михаила Пантића, која је изашла 2005. године у Новом Саду, налазе се изјаве и свједочења Срба који су успјели да се спасе од усташког покоља.



О покољу Срба у дервентском срезу у изјави Милана Трифуновића из села Грк од 14. марта 1943. године, дате у Београду, између осталог се каже:

"Може се мирне душе казати и устврдити да су скоро сви Хрвати из среза дервентског пристали уз усташе и судјеловали у покољу и пљачки"!



Аутор књиге је дошао и до следећих информација: 

"Све покоље, пљачке, палеже и остале зулуме над Србима у срезу Дервента вршили су домаће усташе Хрвати. Особито су се истакли у прогону Срба усташе Мато Карловић, столар из села Жеравац, који је у почетку био усташки логорник, а сада је општински начелник у Лужанима и који се је показао као велики крволок, Маријан Колобарић, земљорадник из Вишњика, који је у вријеме покоља био општински начелник и усташки повјереник у Лужанима, Иван Јукић, трговац из Грка, Илија Арелић, земљорадник из Буковице,Иван Рајић, римокатолички жупник из Буковице, Врдољак за кога не знам шта је био, али сада је жељезнички чиновник у Босанском Броду,Рудика Шнур,усташки заповједникиз Бруснице, Марко Катавић земљорадник из Грка,Пејо Марић, земљорадник из Врела ..."



Из изјава и свједочења српских логораша у Београду датим у Комесаријату за избјеглице и пресељенике у Београду 11. априла 1942. године и 14. маја 1943. године може се извући закључак о томе када су и у коме броју упућени ухапшени Срби са подручја општине Српски Брод у логор Госпић и Јадовно.



Аутор књиге је навео да је у то вријеме у Српском Броду и Дервенти од усташа страдало двије и по хиљаде Срба.



Пејо Марић преминуо је 1992. године у Славонском Броду у Хрватској.  



Ј.Д./БН

Коментари / 332

Оставите коментар
Name

Милош-Бањалука

19.09.2018 00:14

Тачно сам знао да је то управо то! Хрватске обавјештајне службе хтјеле су нам подвалити усташку унуку како би нам се смијао читав свијет!? Хвала Богу да је на вријеме све раскринкано и да народ зна шта му је чинити 7.октобра. У памет се браћо Срби!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Савез ОСТАНАК

19.09.2018 04:00

Жељка Цвијановић је на комеморацију Олује дошла у свечаном бијелом комплету. Тиме је све речено. СВИ ИЗАЋИ НА ИЗБОРЕ И СРУШИТИ ОВАЈ УСТАШКИ РЕЖИМ!!!

Name

Ре Милос Бањалука

19.09.2018 04:43

Ова кобила Жељка Цвијановиц дефинитивно несмије бити изабрана , Ако Снсд и Додик покраду изборе а то је једини начин да побиједи Жељка Цвијановиц , Република Српска и сви Срби устају на ноге и на улицу и неће дозволити да ова устшка жена буде предсједник Србима

Name

Топс

19.09.2018 04:50

Више од 10 година нам Хрвати увалише Лемија Ронхила...од тад траје њихова игра у РС.

Name

Харе

19.09.2018 05:01

Па и Додик је Хрват ДОДИГ некад био

Name

Кики

19.09.2018 05:09

Е стварно сто јест..јест. Па ста има Зељка са тим везе, ко је њој био дида??? Цојк је волио Србе инаце не би озенио српкињу..Тудјман је исто волио Србе..и он је се исто озенио за српкињу..па стас...вазно је да љубав траје. Тито вас је исто волио..цим је био са Јованком толико дуго.

Name

Срамота за цијелу РС!

19.09.2018 05:18

Хвала БН-у за овај прилог и за одлицну методику рада: факти и само факти. Јер без знања нема напредка. Мислим да је сада сасвим јасно у какву јадну ситуацију су запали Срби јер њима владају неподобни. Оно исти коју су их до јуцер истребљавали. Зељка да је нормална не би се никада прикватила кандидатуре, а да је Додик "прави Србин" као сто није не би никада предлозио Зељку за овакву функцију. Страсна срамота за све нас!

Name

РОМАНИЈА

19.09.2018 05:23

Па људи погледајте јој ову само злобну фацу и све ће вам бити јасно, па зар ова да нам преставља Републику Српску??? ево ја се слазем да подржимо трећи ентитет и нека се тамо кандидује за преседника..

Name

Дејан Митриц Грицко

19.09.2018 05:51

Идемоооо Зељана, идемоооо у побједу, идемоооо на најјаце!!?

Name

РАСПУЦХИН

19.09.2018 06:04

Неко рече да игра обавјештајних служби из "лијепе њине" траје десет година и да је почела са Додиком? Гријешите , та игра траје непрекидно од 1941.г а чак су имали своје "прсте" и у акцији "Септембар 93". Пејо је сахрањен у Славонском Броду у ком се скривао послије рата. Пошто сам рођен , живио , школовао се и радио у "лијепој њиној" (поријеклом сам из РСК) могу потврдити да се велики број усташа из БиХ након рата "скривао" у "лијепој њиној" и тамо без икаквих проблема живио , без обзира на то колики је злочинац био и колико ке Срба убио.

Name

Модричанин

19.09.2018 06:14

у памет се срби задњ је час.недај рс.усташама србине

Name

Мк

19.09.2018 06:26

ЖАЛОСНО ЈЕ ШТО СЕ ВЕЋ ЗНА ДА ЋЕ СЕ ИЗБОРИ ПОКРАСТИ КАО И ПРИЈЕ 4 Г.ЖЕЉКА ЦВИЈАНОВИЋ НЕМА ПОДРШКУ НАРОДА И ДА НИЈЕ УСТАШКА УНУКА А ПОГОТОВО САДА КАДА СЕ СВЕ САЗНАЛО АЛИ ОПЕТ КАЖЕМ ИЗБОРИ СУ ГОТОВИ И ДА СЕ НИКО НЕ ПОЈАВИ НА ИЗБОРЕ .ИЗБОРИ СУ ВЕЋ ПОКРАДЕНИ ШТАМПАРИЈЕ СУ ВЕЋ ОДРАДИЛЕ СВОЈ ДИО ПОСЛА А ЦИК НЕЋЕ РЕАГОВАТИ ЈЕР И У ЦИКУ ИМАЈУ ДОБРО ПЛАЋЕНУ БУДАЛУ.

Name

Све Је То,

19.09.2018 06:47

знао Велики Додик; ћути скрива , ништа он није бољи.

Name

Момцило Јаксиц

19.09.2018 06:47

Устаски пласн је да Србе унисте западно од Дрине.До сада су у два наврата спровели геноцид над Србима ...По попису 1991 је било 2,5 милиона Србима западно од Дрине у БИХ и Хрватској а по попису 2011 и 2013 у БИХ и Хрватској има тек око 1,2 милиона Срба.Срби су опстали једино у РС у знацајном броју и сада покусавају да нас раселе и унисте у РС софистицирано ,преузели су власт и униставају нас изнутра,порезима,акцизма,инспекцијама притисцу народ на све нацине да одлази према западној европи...Гласај Српски а не устаски да зауставимо униставање српског народа

Name

за МК

19.09.2018 06:57

Немој ширити дезинформације, поштовани господине, тачно је да су листићи одштампани и да је Цвија и Додиг заокружени, али те вреће са фалсификованим изборним матерјалом треба замјенити са изборним матерјалом који се скупи на изборним јединицама, што значи , треба организовати групе добровољаца са тољагама који ће помно мотрити превожење матерјала и кад стане џипић да замјени шарене папириће, онда НАРОДЕ ТУЦИ , док душу чујеш. Немој , зна народ да ти имаш задатак да пишеш деструктивно, ко оно изашао ти не изашао , Баја је то болан, он ће побједити то се продало , немој да какаш, може мало, ал немој више бога ти, јер по твом све је готово, ал ти врло добро знаш , да ништа није готово, све карте су у игри. Препоручујем ти Хармонy , тоалет папир, добро упија и негребе.

Name

херцеговац

19.09.2018 07:17

Пријатно су ме изненадили коментатори овдје.Ни након два геноцида нема мржње, нико не спомиње Бисеркину мајку Хрватицу ни ујака ХВО јер нису злочинци, ујо се борио за своје исто као и ја мада кад мало боље размислим срамота ме за што сам се борио а одма се видјело нашто ће изаћи. Са друге стране ђед Пејо је био злочинац и то се не опрашта нити смије опростити, Није она крива што је његова унука али није ни за предсједника РС а можда ни за просвјете а њена кандидатура најбоље говори о њој и секти међутим можда и за нас има наде ако након свега нема мржње можда једног дана и секти као и Бисерки Пејовој опростимо за ово што нам данас раде али заборавити не смијемо да се не понови

Name

ХИТНО БН

19.09.2018 07:21

Зовите у емисију на БН ТВ да ли Пулс или неку специјалну емисују у ударном термину умјесто серија аутора књиге да све објасни.Они на РТРС и АТВ су скупили у Београду камару плаћеника код Марића у Ћирилицу да блате Младена и Вукоту и бране УСТАШКУ УНУКУ.Ово је велики доказ,писано дјело о недјелима њеног ђеда,а још да се јави заробљеници из Брода Дервенте из 1992 да испричају о њеном ујаку.Прича о споменику у облику слова У са првим бијелим пољем на шаховници у РС постављеним када је она постала премијерка.Само емисија у ударном термину на БН ТВ у завршници кампање.

Name

Србин са дна каце

19.09.2018 07:35

Има нешто што ми боде очи овдје. Овај Пејо Марић сахрањен је са супругом Аном, како се види на спомен плочи. Зар се Жељкина мајка није звала Ива, како је то прије објавио БН и Небојша Вукановић? Да ли је то тај Пејо Марић, да ли се можда оженио неком другом женом? То треба објаснити да бих сматрао да је раскринкано све до краја..

Name

Мк

19.09.2018 07:51

ЖАЛОСНО ЈЕСТЕ АЛИ ЈЕ ТАКО .ЈА ЋУ ИЗАЋИ НА ИЗБОРЕ И ЗАОКРУЖИТИ ВУКОТУ ТО ЈЕ СИГУРНО АЛИ СУ ОНИ ВЕЋ ОРГАНИЗОВАЛИ СВЕ И СЛАЖЕМ СЕ ДА ОВЕ ГОДИНЕ ТРЕБА БОЉА ОРГАНИЗАЦИЈА ОПОЗИЦИЈЕ ДА ТО СВЕДЕ НА МИНИМУМ АЛИ ЛОПУЖЕ СУ ПОКРАЛЕ МИЛИЈАРДЕ Р.СРПСКЕ И НИКО ИХ НИЈЕ СПРИЈЕЧИО ПА КО ДА СПРИЈЕЧИ КРАЂУ ИЗБОРА .ЖАЛОСНО АЛИ ИСТИНА

Name

херцеговац

19.09.2018 08:12

Па Бисеркина мајка Ива и Баба Ана не контам шта ти није јасно или си просјечно интелингентан црвендаћ?

Name

не излази из каце

19.09.2018 08:13

Па то јој је дјед,не отац балване!

Name

Ето вам ТИТА

19.09.2018 08:37

И зивио мирно и искотио се до 1992. ЕЕЕ моји Срби увијек глупи и зато нестајемо

Name

Нн

19.09.2018 08:51

добро си болестан

Name

земља

19.09.2018 09:07

Заклела се земља рају да ће се открит све масовне гробнице

Name

Милан

19.09.2018 09:08

Не зелим ни да ми проф физицког Вукота води дрзаву.

Name

ре: Милан

19.09.2018 09:33

Ста цемо сада Милане, јебо га враг!?

Name

За

19.09.2018 10:43

Народ зна ста треба да ради. Опозиција це увијек бити опозиција. Подрска за Милорада и Зељку јер једино са њима ми цемо опстати.

Name

Михајло

19.09.2018 11:06

Бисерка устасица.

Name

ре МК

19.09.2018 11:16

Кутије нису битне вец листиц сто це преседник бирацког мјеста предати у Лик,ако је добра контрола цланова бирацког мјеста и посмазраца ниста не мозе бити покрадено једино треба Лик да буде постена и прослијефо резултате Цик

Name

Y

19.09.2018 11:45

Пуни поздрава Зељки од Марка Перковица

Name

Никола

19.09.2018 12:24

Додик отворено о корупцији куповине гласова,а Лукач ћути!? хттпс://yоуту.бе/xХнХпГл_с58

Name

пуковник

19.09.2018 13:20

А засто сте сви ви, господо коментатори толико озлоједјени. И толио мрзње изливате у својим коментарима. Па гласајте како зелите и ако васа опција победи на изборима ето среце. Нема Додика, нема Зељке. Само се бојим да це те ви и после избора наставити да мрзите, ко год победио.

Name

ре пуковник

19.09.2018 13:55

Јако ти резоновање када питас засто су људи озлојађени и кивни да их води унука озлогласеног устасе, која опет лазе да не познаје никаквог Пеју и да јој тај цовек није ниста.

Name

БНрс

19.09.2018 15:24

Зељка да побједе!

Name

пуковник

19.09.2018 15:36

Шест година вам је Зељка Цвијановић премијер а ви тек сада сазнали да је унука неког тамо Пеје. Стварно господо много вам времена треба да реагујете. Будите ви ипак срећни сто ће тај двојац наставити тамо где је стао. Одлично су вас водили свих ових шест година, још боље ће то радити у следећем мандату. И добро је што ће тако бити. Јако ти резоновање када питас засто су људи озлојађени и кивни да их води унука озлогласеног устасе, која опет лазе да не познаје никаквог Пеју и да јој тај цовек није ниста

Name

Др

19.09.2018 18:09

То мени звуци рузно али то није разлог због којег неце добити мој глас. Економија економија ту је Зељка највеци крах

Name

ЖИКА Ж

20.09.2018 06:31

Чоколадице из Суботице Колинда није хтјела да подијели дјеци, јер су Српске. А ми идиоти, кандидујемо за предсједника Републике Српске УНУКУ ОД ПЕЈЕ МАРИЋА-УСТАШКОГ БОЈНИКА.

Name

Ре Србине са дна каце

20.09.2018 11:57

Пејо Марић и Ана Марић су дјед и баба Жељке Цвијановић. А Ива је кћерка Анина и Пејина а мајка Жељкина. Колинда не може да да дјеци чоколадице из Суботице а Ми ћемо да бирамо унучицу за предсједницу - Усташицу.

Name

мудрост

22.09.2018 09:25

Пуковниче, немаш ти капацитет за процјену догађаја. Двојац Жељка и Миле послије 7. 10. 2018. године никога и никад неће водити. Немој да подцјењујеш народ. Српски народ традиционално тешко прихвата промјене, али овог пута су послагане све коцкице за велику промјену. Велика промјена, велика енергија значи прогрес за Републику Српску. Народ је већ изабрао, а то је Говедарица и Иванић. Никаква крађа и манипулације неће спријечити велику побједу са 60:40.

Name

071

19.09.2018 00:31

Ако будете гласали за унуку од Пеје Марића да вам буде предсједник, пљујете и на Јасеновац, Јадовно, Паг, Ст. Градишку..... Ако постане предсједник, можда ће финансират годишњицу блајбурга!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

19.09.2018 06:00

Јасеновац је попљуван када је два пута изабран за предсједника онај сто је продао Јасеновацку градју, па је број зртава са 700 000 (број зртава који је цак и Броз признавао) пао на 80-так. Мада су се ипак мало сви скупа зезнули, јер Јад Васем јос увијек дрзи осигурац, признавајуци 600 000 зртава у Јасеновцу.

Name

Но1

19.09.2018 06:16

Људи будите се.па додиков дјед је хрват.шта нам раде.

Name

075

19.09.2018 06:17

@071 Хрвати су већински власници " бољег " ентитета, и " бољи " ентитет, неизравно финансира и то и све што чини " српски " представник у Предсједништву БиХ Драган Човић!

Name

Олбреит Леонида

19.09.2018 06:22

Додика је нас цовјек! А премијер це бити из СНСД-а!

Name

Ре 071

19.09.2018 07:16

Ја волим сокице, све ти дзабе.

Name

Срби

19.09.2018 08:59

Не гласати за усташку унуку ,ако недај Боже побиједи,нанијећемо на се проклетство,пратит ће нас у сну крици из Јасеновца ,Јадовна ,Шаранове јаме ,Градишке и осталих мученика што страдаше од злочиначке руке...

Name

071

19.09.2018 09:44

Ја сам Бошњак, и овдје у ФБиХ ови нас хандре, поштено. Али људи драги Додик и компанија ево вец колико од 2006 они баш хандре. Све су распродали, причају исту причу од које нема хљеба. Још ако мала од УСТАШКОГ САТНИКА буде ПРЕДСЈЕДНИК онда Јбг!!!!

Name

071

19.09.2018 09:49

@075... Разумијем да за Драгана Човића гласају унуци од усташких сатника, то разумијем. Ал не разумијем ако Жељку унучицу, изаберу Срби

Name

Дујагноза

19.09.2018 10:37

И није чак ни логор него некакав центар за радне акције. Биће да су Срби и Јевреји добровољно ишли тамо да се забаве. Помести их и послати у исте такве центре за забаву.

Name

Никола

19.09.2018 12:25

Додик отворено о корупцији куповине гласова,а Лукач ћути!? хттпс://yоуту.бе/xХнХпГл_с58

Name

мишоооооооооо комуњаро

19.09.2018 14:11

шта ти мислиш мишо да је Говедарица усташко унуче шта би било, шта би РТРС И АТВ радиле и развалиле истог.

Name

коста

19.09.2018 19:34

"Србине са дна каце", ова зена сто је сахрањена поред устасе Пеје је његова супруга и Зељке Цвијановиц баба који су родили њену мајку Иву.

Name

Брод

19.09.2018 00:35

Бродом владају Хрвати а предсједник скупштине је комадант злогласне 101 босанскоброддке бригаде Иво Мијић 6 година односно од доласкс Илије Јовичића-СНСД. Тако да то са усташама у режији СНСД-а је већ виђено

ОДГОВОРИТЕ
Name

брод

19.09.2018 04:50

потписујем....

Name

Брођанка

19.09.2018 07:50

Тачно...овај сад из СНСД-а је гори од покојног Черека. Ми га знамо, а не треба се онако измотавати на ТВ-у и правити од себе вриједног и поштеног човјека, доброг начелника и домаћина.

Name

Полој

19.09.2018 08:44

Ех да знате какве су прилазе направили викендицама у том крају од кад су на власти.

Name

Сасвим нормално

19.09.2018 09:43

Ста има везе сто су Хрвати,ово је мултинационално и мултикултурално друства

Name

Сократ

19.09.2018 13:30

Па када је мултикултуирално засто је водјен рат?

Name

Миросемберац

19.09.2018 00:51

ГАМЕ ОВЕР. ..Жељкице игра је готова. ..са овим дефинитивно немаш шансе нигдје више можда још на пољопривреди да радиш да копаш курузе а и твој шеф исто ће да изгуби на свим странама нешто због тебе нешто и због његовог шуровања са хрватима - предо (или је продо) архивску грађу из Јасеновца ,па Човиц -трећи ентитет на штету РС а још сјећања из рата избледјела нису кад је био дезертер, ратни профитер, цигаре, нафта, неплаћен порез у милионским износима плус 124 афере гдје су губици и украдене паре исто у милионским износима , па Боска, па Вила у БГ., задужио РС за 6 МИЛИЈАРДИ евра...отимање некретнина што од народа што градских површина да би братија кумови и тајкуни градили . његов буџет као предсједник и издаци преко милион км које му плаћају грађани ... 17 савјетника ....он је сад најбогатији политичар у региону а ми најсиромашија земља у Европи и шире ..итд...итд..итд..итд. ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Миро

19.09.2018 04:42

Тако је Миро,то сто ми знамо а колико не знамо

Name

Роки

19.09.2018 04:50

Најлакше је уцјенити сиромаха. Рецепт за дугу владавину . Милокраде ,гдје ће ти душа? У пакао зна се !

Name

мислим

19.09.2018 04:58

Сто због Зељке па и њгово поријекло је хрватско из студени врила херцеговина.

Name

Никола

19.09.2018 00:56

Браћо Срби,Додик нам је по нечијем налогу подметнуо Жељку,предходно предао Јасеновачку градју,у медјувремену склопио пакт са Човићем,а ово је требао бити последњи чин издаје којим би уз подршку трећем ентитету,изазвао рат у БиХ. Као шлаг на торту Република Српска би на тацни била предата Хрватској! Страшан сценарио и то све уз наш громогласни аплауз!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прашинар ВРС

19.09.2018 01:37

Аустроугарска је започела са затирањем Срба у БиХ 1914.,НДХ Павелићева наставила 1941,комунисти Титови од 1946„хумано исељавали“па опет НДХ Туђманова 1991 а настављају Додикови комунисти од 1996.

Name

РОМАНИЈА

19.09.2018 05:14

Па довољно ти је како се лиже са Човићем и обећава му трећи ентитет..

Name

Олбреит Леонида

19.09.2018 05:19

Додик је велеиздајник постављен од србских непријатеља!

Name

Имам комшије Хрвате

19.09.2018 05:51

Они кажу да је Леми Хрват! Познају фамилију, "дида" му био лугар у Книнском крају! А ви видите ко га је нама "увалио", ја знам само да га је "направио" Анте Марковић! Срби моји, што у рату добијемо, у миру изгубимо!

Name

075

19.09.2018 06:20

@Никола Западно од Брчког, укључујући и Брчко до Брезовог поља ће ионако бити предато Хрватима!

Name

Мк

19.09.2018 06:32

ПО НАЛОГУ САД .ЦРНА ЛИСТА ЈЕ САМО ГЛУПОСТ АМЕРИКА ЈЕ БАЦИЛА ОКО НА БИХ И ПОКУПОВАЛА ОВЕ БИЈЕДНИКЕ КАО ШТО ЈЕ ДОДИК ЗА ШАКУ ДОЛАРА.САНКЦИЈЕ ДОДИКУ СУ ШУПЉА ПРИЧА ТО ЗНАЈУ И ОБА И СВИ ЗАТО ДОДИК ХОЋЕ ДА ИХ СЕ РИЈЕШИ. ДОДИК ЈЕ И ДАЉЕ ПРОДУЖЕНА РУКА АМЕРИКЕ

Name

Мрмак

19.09.2018 13:31

Додик, које поријекло Ви имате?

Name

М.К

19.09.2018 01:32

Људи ако је ово истина изађите на емисију Пулс и објасните и покажите народу доказе да зна истину.Само рат преко портала.Јасно и гласно доказе ако је то тачно тражите од Додика да повуче свог кандидата из треке за предсједника РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сократ

19.09.2018 06:23

Одлицан предлог! Само јавно разјасњавање стања помазе. Напред са БН-ом!

Name

старчевица

19.09.2018 07:02

Тачно тако хоћемо све ћињенице , хоћемо све да се обзнани и разјасни....

Name

Вјеруј

19.09.2018 07:34

А жена је премијер, како сте то могли изабрати и није сметало... Зар је могуће да тада нисте знали ко је и шта је, одакле потиче и сл. Нема овдје побједника док осуђујете усташки унуку, а величате четничке. И једни и други су били злотвори за народ који је желио живјети у слободи, непокорен од фашиста! Пазите шта говорите, коме јаму копате, види се то кад гледаш са стране и мислиш да ти нема у оваквом затуцаном систему.

Name

ре старчевица

19.09.2018 08:29

Да није тачно, госпођа би већ демантовала.

Name

ре М.К

19.09.2018 15:50

У праву су сви они који су увјерења да је Хрватска обавјестајна слузба преко устаског покрета у другом св. рату припремала терен да се Југославија цим прије растури. У томе им је свесрдно помагала и Српска тадасња политика упоредјујуци неупоредиво Дразу и Павелица. Ипак је овај први носилац Трумановог одликовања пост хумно, а Де гол никад после ликвидације Драгољубове није кроцио у Југославију. Један од најконтроверзнијих партизанских обавјестајаца народни херој Петар Велебит је опјеван у једној пјесми гдје се казе ''но је Драза знао добро Тита, кад је оно посл'о Велебита на преговор у Загреб с'њемцима, да припрема стратегију с'њима. Јос тада се могло закљуцити, да це Тито све Србе ставити, под сатанску и нецисту цизму, зурио је к'а новом фасизму... Ово са Зељкином кандидатуром ми Срби плацамо наивност јос од 1918 па на овамо. А покојни Пејо Мариц муз Ане Опацак, а отац Иве која по овим писањима роди Зељку од обицног земљорадника је догурао до сатника (КАПЕТАНА) мора да је осим сто је био ''заклети'' вјероватно и угледни устаса. Па сад драги моји Срби нека вам је богом просто.

Name

Бл

19.09.2018 01:43

Рекоше мени моји родитељи давно-учи сине, само учи знање ти нико не може узети, куцу и инање може. Тако и би . Неписмени и необразовани су Додикова војска.Зељка је наставница енглеског па је ставио за предсједнија владе РС. Економија је за њих ријеч коју не разумију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Устаса

19.09.2018 02:37

Ако побиједи устаскиња ми селимо,зена,двоје дјеце и ја

ОДГОВОРИТЕ
Name

за устаса

19.09.2018 07:48

И тако скољена на кољено се клало и убијало.Сто знаци да је Бисерка наставила са убијањем.Заједно са Бајом. Ко је убио Давида.З Н А С Е,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,НАСТАВЉА се убијање.Народе упамет.СВЕ ВАМ СЕ ЗАТРЛО ДО 9 КОЉЕНА.

Name

Симо

19.09.2018 02:38

Треба стампати ову књигу у 20 000 примјерака и дзаба дијелити најбоља реклама опозицији види се да се унука препала небијели зуба али она мрзи и иде даље у дедине замисли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

19.09.2018 03:46

Ста Вас цуди ко је Зељка? Њен сеф такодје је хрватског поријекла. Лично познајем његовог стрица. Био ми је наставник у Основној школи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

19.09.2018 07:28

ЉУДСКИ ОДПАД који је уништио српску банку и млади исељавају а сад УСТАШКА УНУКА ДРЖИ ЧАС ОД УСПЈЕШНЕ ЕКОНОМИЈЕ У РС КОД КТЕЛЦА МАРИЋА НА ХЕПY ТВ!

Name

Др Каран

19.09.2018 03:50

Е Милораде јеси се опасао "кадровима" Е стварно је доста твоје лази

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ооооооо

19.09.2018 07:17

СПИРИЦ зена НАДИЈА.РАДМАНОВИЦ зена муслимака.ГОЛИЦКА СРЕБРЕКА отац муслиман.ТЕСАНОВИЦ НАДА удата за србина хрватица.КАСИПОВИЦ хрват ТОМАС НАЦЕЛНИК ПРЊАВОРА полутан СРЕБРЕКИНА сестра директор поста ОТАЦ МУСЛИМАН..ПУНЕ ИСТИТУЦИЈЕ ПОЛУТАНАЦА НА КЉУЦНИМ МЈЕСТИМА ОД САВЈЕТНИКА У МИНИСТАРСТВУ ЕНЕРГЕТИКЕ.ДО ДИРЕКТОРА..СВЕ ЗЕЉКА ПИСТАВЉАЛА САВЈЕТНИЦА ДЈУКА ЗЕЉКИНА муз муслиман..синови запослени у иституцијама.свс фол србин до србина..ТО ЈЕ ЗЕЉКИН ТИХИ ПРОЈЕКАТ ПОЛУТАЦИ НА ЦЕЛО.ЗАТО МРЗЕ СДС НАЦИЈОНАЛНУ СТРАКУ..

Name

Срам те било!

19.09.2018 07:37

Боже, боже, каквим се ти надимком китиш! Срамота!

Name

Ре

19.09.2018 08:31

Није у томе проблем ко је кога озенио и ко ским зиви, ако су људи постени и раде свој посао. У БиХ је био сваки седми брак мјесани. Тако је било и наставља се даље додусе несто мање. Да је Зељка добар политицар и да ради свој посао савјесно, мозда то ником не би сметало и не би се цацкало по архиви. Али брате она је алапаца и сама изазива или је изазвала ово стање да је Срби не зеле. Ја сам Муслиманка и гласат цу за Вукоту.Мени лицно не би сметало да он буде, једини предсједник у БиХ, ако се показе као истински предсједник свих градјана. Ја гледам рад појединих, без обзира коме припадају. За мене су до сада најбољи Саровиц, Иваниц и Говедарица (за сада, остаје да се види). И колико цујем и видим пуно је Босњака који тако мисле.

Name

Оооооо

19.09.2018 08:49

Сто боби цињенице јел несто неистинито ови ти је Додикова Влада..ДОК СРБИ ТУМАРАЈУ ПО СВЈЕТУ ПОРЕД СВОЈЕ РС...

Name

Србо

19.09.2018 04:04

На ово треба сви да се запитамо и треба да јасно питамо СРПСКУ ПРАВОСЛАВНУ ЦРКВУ!Па јел људи могуће ста бам потурају срам да их буде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

19.09.2018 06:22

@Србо Што сте ме насмијали, хвала вам! СПЦ је као и ИВЗ и КЦ само (з)вјерска организација која има устрој као мафијашки картел!

Name

старчевица

19.09.2018 07:03

Слажем се. Црква одмах одговор да "да" шта је истина??? ОДМАХ...

Name

ммм

19.09.2018 07:14

СПЦ огромну одговорност носи за ово сто се десава српском народу.

Name

Босњак

19.09.2018 11:57

Друг ста цес питат цркву у којој Кацавенда коло води!

Name

Зв

19.09.2018 04:17

На устасу и лици, и она и сеф јој...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран БЛ

19.09.2018 04:28

Каква бахатост режима Мислили су да могу прогурати шта год хоце .Сада би требало бити све јасно ко ће побједити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

19.09.2018 04:35

Није им лако сад це кренути лази увреде они це Пеју Марица устаског сатника сад правити да је био народни херој све се зна одавно али зенско нема мјере а сад је добила и дједа и ујака Иву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Х

19.09.2018 04:36

Смрт лакташизму слобода народу

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОМОЉУБ

19.09.2018 06:19

ИЗДАЈА НАД ИЗДАЈАМА ЗБОГ ПОДВАЛЕ УСТАШКЕ УНУКЕ!

Name

бл

19.09.2018 04:43

Вукота предсједник

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАДРАНКО

19.09.2018 07:26

Тако је БРАТЕ а не УСТАШКА УНУКА!

Name

Фаул

19.09.2018 04:45

Ало глупи националисти, с оваквим причама нећете ништа постићи, задрти народе. Шта она има с тим ко јој је био дјед, ваљда је треба макнут с власти зато што је корумпирана, лопов и без карактера, а не због дједа усташе. Никако да се мрднете с мјеста, само назад у блато, само се укопавате дубље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Секи

19.09.2018 06:16

Сто мацка коти, то миса лови. Паметном довољно, а и превисе

Name

За Фаул

19.09.2018 07:05

И зато што је усташка унука, да је права Српкиња не би то што си навео радила српском народу, Дјед клао, пљачкао, палио и друге зулуме радио, па то није битно. Да је неко твој страдао од његове каме да ли тако био индиферентан?

Name

линда

19.09.2018 04:53

Срам вас било !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре РАСПУЦХИН

19.09.2018 06:13

"линда" са префиксом "Ко" или "Чоко"???

Name

јак 3

19.09.2018 07:25

Мој дјед је био у Дразиној војсци и није ме срамота .Нека казе Зељка гдје је био њен дјед ,а бираци це реци своје.

Name

борац

19.09.2018 04:54

У октобру цемо да видимо колико имамо србски устаса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

19.09.2018 06:32

Изненадицес се борац...

Name

Оља

19.09.2018 07:04

Народе српски упамет се наса дјеца бјезе главом без обзира а они обезбједили и праунуцад доле лактаска секта

Name

Напријед

19.09.2018 04:59

Предавање или продавање јасеновачке грађе, шуровање са Човићем, отварање могућности за трећи ентитет и најжешћа подвала и понижење Жељка унукае усташе Пеја Марића се не може опростити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срам Вас Било

19.09.2018 05:00

Умјесто устаса и цетника понидите несто конкретно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ако те занима

19.09.2018 05:43

Вукота Говедарица је понудио пет конкретних корака који се могу реализовати у првој години мандата.Драго ми је да те занимају програми,ако надјес времена процитај.

Name

Ре РАСПУЦХИН

19.09.2018 06:14

А Брозове партизане заборависте?

Name

разумио

19.09.2018 06:25

"Конкретно" смо имали задњих 25 година. Питање гласи: засто је то тако?

Name

ре

19.09.2018 08:32

Најбоље све заборавити. Пуји пике, ништа није било. Која си ти бу..ла.

Name

МАРИЈА

19.09.2018 08:33

НЕМАТЕ ВИ СРАМА

Name

Избори

19.09.2018 05:03

Залосно је сто нико од вас нема конкретан програм како да се изадје из ове биједе народа. Како це те да створите радна мјеста да омладина не бјези главом без обзира из ове луднице. Како це се побољсати зивот овог јадног народа. Свима вама се кампања свела на пљување једних по другим. Копамје по прослости , по цему сте сви исти. Цовјек када вас слуса треба ставити прст на цело и добро размислити да ли ико од вас заслузује насу подрску. Је ли ико способан да несто промјени или се само борите да се дограбите фотеља и да наставите да нас израбљујете. Једни те исти се вртите од избора до избора. Залосно али вјероватно је народ за то крив. Дразе му да цује неки трац него да вас пита , како и хоце ли нам и са ким од вас бити боље и како.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никаддоста

19.09.2018 06:21

Свака част на коментару! слажем се у постпуности, доста је више било превртања костију, изгледа да нас само занима прошлост, нигдје будућност се не спомиње, биће да је најбоље купити се одавде и ићи

Name

Истина

19.09.2018 07:16

Када је ваша штићеница почела да пребира по Вукотиној прошлости и да износи неистине, Вукота је посегнуо само за писаним доказима. Вама ако није битно то што је Жељка унука Пеје Марића који је клао, пљачкао, палио по Посавини онда је то само ваш проблем!

Name

РЕ ИЗБОРИ И НИКАД ДОСТА

19.09.2018 07:33

Како сте лицемјерни и гадни да се нормалном човјеку повраћа од таквих као ви.Наравно да постоје програми.СзП на трибинама прича.О чему прича Јелена Тривић друго него о економији,порезима наметима које треба смањити или укинути,о начину како запослити народ,о финансијским стимулацијама за рађање дјеце,реформа образовног,опоравак здравственог и пензионог система.То ви нечитате,непратите већ овде ботујете и покушавате да браните чињеницу да се УСТАШКА УНУКА подмеће Србима као кукавичје јаје за Председника РС.Гдје вам достојанство лицемјери?Када би у Израелу дошло да Ајхманова унука буде кандидат за председника.То неможе код свјесних и поносних народа,само код вас полутана полукомунисти-полухрвати.

Name

Ре иситна

19.09.2018 13:46

Па,како је могуће да је тај кољач како га зовеш на миру живио до 1992.године?

Name

ааа

19.09.2018 05:03

Разоткривен сценарио Милорада Додика, ово што у кјигама пише је необориво. Срби, стидите се ко вам је предсједник и премијер РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

19.09.2018 14:10

Управо тако нека Миле сада на РТРС демантује,

Name

Напријед

19.09.2018 05:07

Да ли ће Жељка смјети доћи на предизборни митинг СНСД—а у Гацко. А и несрећа Додик. Најтежа је издаја у крви створене Наше Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јуришни батаљон

19.09.2018 06:00

Гатачки четници су страдали на Лијевче пољу од усташа или завршили у логору.А данас гатачки црвени кмери купе гласове Жељки унуци једног од тих који су их клали и убијали.Можда унуци неког страдалог.Е ,јадни народе.

Name

За инжењере РиТЕ Гацко

19.09.2018 07:20

Ви инжењери РиТЕ Гацко замјерате вашим колегама који су дошли на предизборни митинг Савеза за побједу, а да ли ће те ви доћи на митинг СНСД-а и подржати унуку усташе Пеје Марића који је клао, пљачкао и палио по Посавини.

Name

Дзиги

19.09.2018 05:08

Мислим да се нама смије цитав свјет хаха . ми смо занимљивији него турске серије хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

19.09.2018 06:25

@Дзиги Ту сте у праву! Најсиромашнији дио Европе, уз " матицу " вам најмање плате и пензије, али дође Милорад дрекне " Биће Српска држава " а Милорад зна да неће никада бити и добија изборе више од деценије и купи вас за пиво, не вас, него већину која не зна да мисли својим " мозгом "!

Name

ре 075

19.09.2018 11:54

Било Миле це бити прослост од октобра

Name

Правда

19.09.2018 05:11

Вучићу, ако имаш имало српства у себи не долази 5.октобра на подршку ових зликоваца. Ваљда ти је сада јасно ко су ово двоје нечастивих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАСПУЦХИН

19.09.2018 06:16

Да ли је и он много бољи?

Name

075

19.09.2018 06:27

@Правда Мислите ли ви да је АВ бољи? " Лажни цар Шћепан мали " демагог Но 1 у региону!! И да дође " велики " Путин, исто важи као и за АВ, видите што му раде " западни партнери " у Сирији!

Name

за Правда

19.09.2018 10:43

поменути господин је мултивитамин, 1/2 Србин , 1/2 чист Шиптар, тако каже Гоогл, а њему вјерује цијели свијет.

Name

Правда

19.09.2018 12:32

Ја све не узимам здраво за готово, баратам само провјереним чињеницама и знам добро Жељкине корјене.

Name

035

20.09.2018 04:44

Опасно нервозни ови у Ф БиХ.Као смета им орузје сто купује Вуциц,али ако мене питате,много им висе смета економски напредак Србије у задње вријеме.Знајуда це се то прелити и у РС.

Name

Роки

19.09.2018 05:14

100 х поновљена лаж постаје истина, као и , о истини шути и брже се заборави. Стално то ради СНСД-е .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Видан

19.09.2018 05:16

Вукота нема капацитета нити знања да буде на челу моје Отаџбине. Мислили смо породично гласати за Жељку, али после ових аргументованих доказа да су јој преци били усташе, ми Срби немамо за кога гласати. Реда ради гласаће мо за неког независниг кандидата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Видан

19.09.2018 06:02

А Жељка има капацитета и знања? Ајде боту, разгули!

Name

разумио

19.09.2018 06:29

Добро је да сте се огласили са оваквим ставом. Вјероватно таквих има много. Предсједник је тај који координира активности министарстава. Зато је одлицан поцетак то да Говедарица има постен став. Ви гласајте за Додикову страну ако сматрате да смо напредовали у задњих 10 година! Мислим да је рацуница висе него јасна!

Name

зА

19.09.2018 07:06

Дарка Матијасевица

Name

ре Видан

19.09.2018 07:40

Таквих као сто си ти је 50% бирацког тијела. Народ је конацно зелио да ову секту посаље на сметљисте, али назалост нема праве алтернативе, па це вецина неце ни гласати.

Name

Ре ре Видан

19.09.2018 08:41

Аман ботови, готово је! Народ излази на изборе, у мом окружењу излазе људи који никада нису гласали, звали су и фамилију из иностранству да се региструју. Људима сте се згадили, мањина одлучује годинама о већини, и притом јој никада није доста. Краду, пљачкају, убијају, па докле више! Закон о поријеклу имовине, затвор за овај олош! То је лично моја мотивација за излазак на ове изборе, а гласам такође први пут. И једва чекам да вам видим фаце када се објаве резултати избора. А тек када вас похапсе!

Name

КАПАЦИТЕТ

19.09.2018 11:50

Видиш Видане и ти немаш капацитет мозга да оцјењујеш Вукоту. Вукота има храброст и младост, енергију и мушки став и љепоту, а постоје људи који ће га савјетовати како и шта траба чинити. Млад је није покваран као Жељка и Миле, а у овом тренутку то је најбитније. И без твога гласа Вукота побјеђује сигурно са 60:40.

Name

ре

19.09.2018 14:19

А какве квалитете има наставница енглеског са добијеном дипломом проф у некаквог вјероватно приватном фаxу као и некакав трала баба лан спољне сарадње мастера,успут унука устасе и дрска и неваспитана са аферама а мозда и убиствима и не мозе бити ни кандидована за пресједника по уставу РС,па људи моји јел ово нека зајебанција зар нас праве лудим зато постени градјани РС гласајмо за ВУКОТУ.

Name

Истина

19.09.2018 05:17

Помислите, да се ова несрећа усудила да коментарише о часном Вукоти Говедарици. И хвала јој за то, сазнасмо на вријеме да јој је дјед Пејо Мариић злогласни усташа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кажем

19.09.2018 08:24

А могла Вам је бити премијерка, то није сметало.. О упитајте се јесте ли нормални, видите ли и знате ли с ким живите? Ко хоће ратовати, окупити се на једној земљи, разбијте једни друге, нас остале пустите да живимо у миру, благостању! Своју честитост окачите мачку о реп, јер није исказана на прави начин.

Name

За кажем

19.09.2018 12:35

Прљавштина, криминал, корупциј, лажи, подвале, лоповлук се како ви кажете качи мачку о реп, честитост је понос једног србина ваљда би то требао знати!

Name

децко

19.09.2018 05:20

Ови су покрали и звијезде с неба.... цак и да су тросрби не бих гласао за њих!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранко_ДЕ

19.09.2018 07:00

Децко, негдје у даљини, мозда се и упознамо? Потписујем!

Name

децко

19.09.2018 10:04

Не знам ста је за тебе далеко! Не вјерујем да цемо се упознати, али ова ДЕ ознака у твом ницк-наме-у ме тјера да ти дам бесплатан савјет: ста год да се деси, не врацај се куци до пензије... доле ниста није остало осим мозда пар цланова породице!

Name

Напријед

19.09.2018 05:20

Ко се од Срба усуди да гласа за Додика и Жељку издајник је српског рода! Па изволите, заклела се зља рају да се тајне све сазнају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блиц

19.09.2018 06:03

Са великим задовољством цу гласати за Предсједника Додика и гдју Цвијановиц! Цијела моја породица неких 50 пунољетних цланова це гласати за СНСД јер само СНСД гарантује опстанак Српског народа на овим просторима!

Name

075

19.09.2018 06:29

@Напријед Читам деценијама и закључио сам да је најчешћа српска ријеч " издајник "!! Гледајте мало од чега се живи!!

Name

Ре блиц

19.09.2018 06:58

Мислим да вам је овим разоткривањем Жељкиног порекла та прича о очувању српског народа пала у воду. Чуј, унука усташког сатника да сачува Републику Српску!О томе колико сте сте је уништили и задужили се већ све зна. Ти и твоји вероватно сте се окористили заједно са овим изродима преко грбаче овог јадног народа. Али Богу хвала свиће... Готови сте

Name

РЕ-БЛИЦ

19.09.2018 07:22

Толико идиота на једном мјесту не видјех одавно, сем ако и ти немаш усташко поријекло.

Name

За Блиц

19.09.2018 07:28

Значи са великим задовољством ћеш гласати за уништење РС. Ти си један од тамоњихових јасно нам је!

Name

ммм

19.09.2018 09:36

@блиц, мајсотре Српска губи 20000 ( двадесет хиљада) становника годисње. О каквом ти опстанку прицас.. Боте. Само гласајте, униститељи српске. Сви паметни гледају да побегну од Додика и вас којивсте у стању гласати за осведоцене лопове. А сад видимо и устасе. Стидите се.

Name

РОМАНИЈА

19.09.2018 05:26

Знате ли како Жељки звони телефон??? “Шта се оно у Дервенти сјаји оно у мог ђеда слово У на глави...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Улог

19.09.2018 05:28

Ау људк, па зар неко да гласа за унуку устаског убице, кољаца. Ватикан нам потура кукавиција јаја

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА БЛИЦ

19.09.2018 10:01

МИСЛИШ ДА СИ БИТАН. ГЛАСАЈ ПО СВОЈОЈ ВОЉИ. ШТА ЈЕ ТУ СПОРНО.

Name

Крсто

19.09.2018 05:34

Види јој се на фаци да има те крволочне гене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Крсто

19.09.2018 08:44

Па мало изгледа као оне жене чувари у логорима. Могу да је замислим у униформи и чизмама. Бахатости и суровости јој не недостаје!

Name

опасна цутња

19.09.2018 05:37

Господин Говедарица кандитат са својом изјавом о Зељки Цвијановиц мозда изгуби своју кандитатуру .У ЦИК-у постоје закони и правила ста смију ,а ста не смију радити кандидати како на дрзваном нивоу ,тако исто и на ентитетском нивоу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за опасна цутња

19.09.2018 07:03

Да, да није истина, ал господине на твоју жалост , предсједница Владе РС , Жељка Цвијановић јесте унука оосбе која је за вријеме ИИ свејтског рата припадао војној формацији која је у Дервенти починила масакр над Србима, па немој да причаш оно што није тачно, јер тако шириш неистину о раду ЦИК-а , па би могао ти да будеш тужен за клевету и Говедарице и ЦИК-а.

Name

опасна цутња

19.09.2018 07:28

Нико није ни рекао да ли је истина или није ција је Зељка унука ,али постоје ипак закони и правила у ЦИК-у за кандидате и на дрзавном и на ентитетском нивоу.А уосталом и ако је истина да је Зељкин дидо био устаса ,није јој била мати ,нити отац ,а нити она и тацка.

Name

Истина

19.09.2018 07:29

Истину нико не може побити па ни ЦИК!

Name

Тако треба

19.09.2018 08:32

Подржавам коментар, јер мислим да честити људи морају прибраније дјеловати, бити флексибилнији и дати до знања, али на културан, достојанствени, али препознатљив начин. Мислим да знате шта пишете.

Name

ре тако треба

19.09.2018 12:34

О каквом ти достојанству причаш? Па за ово година Предсједник и Премијерка су извријеђали кога су год стигли и ко им год није одговарао. А већина нашег народа се за ситне интересе толико срозала да му је култура постала страна ријеч.

Name

Мрачајски прото

19.09.2018 05:38

Пијонири комунизма гласаће за Жељку јер они непријатеље виде само у Србима који не мисле као они.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

19.09.2018 05:40

Жељка оптужује сто један 16 годишњак није био у рату , а гдје је била она . Да ли Бисерка била у рату као добровољац је могла или је и она била бизнисмен ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Преминуо

19.09.2018 05:41

У дубокој старости, прав и читав, нико му длаке са главе скинуо није, што је 4 године, мучио, убијао, клао, палио... Као и његови пајдаши, усташе - све чиновници, начелници,...послијератни, нико их за прошлост није питао? Е моји Срби, оћете ли се икад опаметити?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАДО

19.09.2018 06:21

Ко га је могао у Славонском Броду прогањати кад су тамо многе усташе живјеле! ИЗДАЈА СВОГ НАРОДА!

Name

Срам те било

19.09.2018 05:42

Срам те било Крајино и Бањалуко , да ви не гласате тако што подржавате лопове и криминалце као сто је Шпирић и Тегелтија Република Српска би била рај а сада још ако гласате за ову наказу Жељку Цвијановиц која је усташке крви ви Крајишници и Бањалучани сте онда најсрамнији дио Србског народа , уствари ви онда и нисте Срби ви сте овце у тору ненормално глупи и нисте свјесни да ће се унБањалуци опет вијорити застава НДХ , и онда не смијени гласати за усташкињу Жељку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срле

19.09.2018 05:58

Браво за коментар.

Name

075

19.09.2018 06:32

@Срам те било Све је могуће јер и планирали су 1941. да главни град буде Антин град, тј. Бања Лука јер је била у средишту НДХ! А " велики брат " их је зауставио, а не " браћа " Руси, 1995. да не уђу у Бања Луку!

Name

Бањалуцанка

19.09.2018 06:53

Слазем се, град Бања Лука одавно није Бања Лука, а ни град. Цесто се стидим сто сам родјена у Бањалуци

Name

Ре "075" РАСПУЦХИН

19.09.2018 07:24

Могло би се рећи и тако али "велики брат" их је зауставио због пријетње њему и због тога што би посљедице , по "великог брата" и његове е"У"ропске "братиће" , биле погубне. На жалост , то ни Срби не желе да знају па су захвални погрешној страни тј. "великом брату" који нам се за ово осветио доведећи нам "великог бају". Иначе , "баја" је један од синонима за "брат"-а па , када се мало боље размисли , испада да се они са нама , довођењем "великог баје" на власт , спрдају.

Name

Горан

19.09.2018 05:52

Све и да је намонтирано како тврде, није презивјели свједок знао 1942 када је давао исказ да це унука устаског кољаца бити кандидат 2018. године. Сви који цете изаци на изборе нека су вам слике оне мртве дјеце у устаским логорима пред оцима па гласајте по савјести.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Горан

19.09.2018 06:59

Браво за коментар!

Name

Одлази циркус

19.09.2018 15:34

Бас тако, одлицно рецено!

Name

Е

19.09.2018 05:59

Сад ћу из каприца да гласам за Жељку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

19.09.2018 06:23

Браво усташо, наравно да ћеш гласати за свије , Срби Еви вам добар наук

Name

УРОШ

19.09.2018 06:28

Браво ђубро,због смећа и јесте овако! Кад ову ИЗДАЈУ НЕ РАЗУМИЈЕШ И НЕТРЕБА ТВОЈ ГЛАС смећару!

Name

Ре ре

19.09.2018 09:59

Из каприца се србин и потурци

Name

ЗА Е ; Вук

19.09.2018 15:34

Издајника је увијек било и бице. Пецицес се у паклу смрадино!

Name

Бок дећки!

19.09.2018 06:01

Коцкице се полако слажу. Сад је то већ мозаик од коцкица. Оних истих са грба НДХ. То су те коцкице које су ујединиле Додига, Човића, Жељку Ц. , Чермака и његов нафтовод до Српског брода. Шта још недостаје у мозаику??? Пројекат је то!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре бок дећки

19.09.2018 08:52

Заборавио си шаховницу на капама на новим униформама полиције

Name

Кило

19.09.2018 06:13

Ево зоре ево дана ево Зељке и Спирана ој....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОЈКО

19.09.2018 06:23

НЕ ТАКО ,ЕВО ЗОРЕ ЕВО ДАНА ЕВО ЖЕЉКЕ ДОДАНА!И ИЗДАЈА!

Name

075

19.09.2018 06:14

@Милош-Бањалука Па двије " српске " премијерке су Хрватице, предсједник " бољег " ентитета је Хрват ( Додиг ) који је " сарајевским тунелом " ушао у Сарајево 1994. створио Ф.БиХ и провео пар дана у друштву са Изетбеговић Алијом, Хрвати вам држе пола " бољег " ентитета, пола владе " бољег " ентитета су Хрвати, итд.!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАРТИЗАН

19.09.2018 06:26

МЕЂУНАРОДНА ЗАЈЕДНИЦА НАМ ГЛУПАНИМА ПОДМЕТНУЛА КАД НЕ ЧИТАМО КЊИГЕ ВЕЋ ИДЕМО ПОБУБОРОВИМА И СКАНДИРАМО ИЗДАЈНИЦИМА А ЊИМА СЕ ДУША СМИЈЕ НАМА ОВЦАМА! Опет ће нас у ЈАМЕ ВОДИТИ!

Name

Јоја

19.09.2018 06:35

Цуј партизан а прица о јамама...јел о оним блајбурским??'

Name

075

19.09.2018 06:51

@ПАРТИЗАН То је ваш проблем јер стално убадате " прстом у око " Запад, а Запада да нема не би имали ни плате а ни пензије јер никако да добијете руски " велики и мали "!!

Name

МИРКО

19.09.2018 06:18

ОВО ЈЕ ИЗДАЈА, МА ВЕЛЕИЗДАЈА А НЕБИ ПОШТЕДИО НИ ДОДИКА МАДА ВЈЕРУЈЕМ ДА НИЈЕ ОВО ЗНАО (неби себи у стомк скакао)ВЕЋ ВОЛИ ПОСЛУШНИКЕ КАКВА ЈЕ ОНА САМО ДА ОСТАНЕ НА ВКАСТИ! Па због ње је изгубио Игора Радоичића Црногорца по потреби!

ОДГОВОРИТЕ
Name

сале словенац

19.09.2018 06:19

Мени једино смета сто прица у суперлативима о србима

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДЕРВЕНТА

19.09.2018 06:31

Важно је шта мисли дедина унучица, куд је ишла 92’ на сахрану Сл.Брод, ујко Иво је водио кроз ХВО ПОЛОЖАЈЕ!

Name

кики

19.09.2018 06:27

Па шта ако је из мјешаног брака, бољи смо људи ми из мјешани бракова него ви чисти. Ми смо одгојени да не мрзимо никога, а ви сте пуни мржње. Сигурно смо васпитанији од вас који лапрндате, а не знате ни шта говорите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЂОКО

19.09.2018 06:34

Ти си КИКИ ПРОМАШИО ТЕМУ! ОВДЈЕ СЕ КРЕЛЕ РАДИ О УСТАШЛУКУ И ИЗДАЈИ А НАС ТАКВИХ ИМА ПУНО И ТО НИЈЕ ПРОБЛЕМ!

Name

За Кики

19.09.2018 07:39

Није проблем што је из мијешаног брака, али је проблем што јој је дјед клао, пљачкао, палио и жарио по Посавини. Ни Вукота нема ништа против Хрвата, али сви имамо против Усташа кољача.

Name

Тако је

19.09.2018 08:44

Браво кики, све овдје залуђено. Шта се све говори као да не рачунају на нас, на остале, а ипак постоји још свјетова. Ето каква је комуникација између кандидата за предстојеће изборе. Није достојанствена.

Name

М

19.09.2018 06:30

Па је...о вас више комад земље и српство. Да ли ико од вас има свијест до чега сте довели овај јадни напаћени народ? Умјесто што се бавите ко је чија унука и ко је коме ђед прађед, молим вас бавите се мало економијом ове државе јер вам је народ гладан. У супротном остаће вам ваша српска земља са вама проклетницима а народ ће отићи што даље за кору хљеба. Ја ћу гласати и за кинеза ако ми обезбједи добре услове за рад и живот.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ПРЕДСЈЕДНИКА

19.09.2018 07:12

Дарка Матијасевица

Name

За М

19.09.2018 07:49

Званична власт коју на овако перфидан начин браниш доста је имала времена да размишља о економијии. Њима је било битније да се окупе сви они са сумњивом прошлости, нимало слушајно, и да разграђују РС. Уништавају је економски, задужују, краду, баве се криминалом, корупцијом, дрогом, проституцијом, а ти то покушаваш приписати опозицији. И битно је да је садашња предједница унука кољача, пљачкаша и онога који је палио и жарио српска села, једном ријеши усташка унука-непобитна чињеница.

Name

М

19.09.2018 11:09

Ниси ме разумио. Ни најмање не желим да браним садашњу власт чак шта више супротно. Говорим глобално за све тренутне кандидате да нико од њих нема политички програм о којем сам говорила, а по најмање владајућа странка.

Name

ЈИВАН

21.09.2018 11:22

Она (наставница)ће ти обезбедити просперитет и економски напредак а 6 гидина премијер и све тоне! А то што јој је деда усташа то није пресудно већ доказана НЕСПОСОБНОСТ!

Name

јак 3

19.09.2018 06:35

Стизе вас патња СВЕТЕ ЦАРСКЕ ПОРОДИЦА црвена бандо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Витез Истине

19.09.2018 06:38

Изадјите народе на изборе и срусите банду!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опет

19.09.2018 06:38

Баy,баy Бисо...гаме овер, крај, тхе енд...како год ти драго.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

19.09.2018 06:43

Идемо Зељка, на најјаце!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеки Пресс

19.09.2018 07:01

Најјаце је вец објављено у обради пјесме !Ала је леп овај свет!

Name

БОСЊАК

19.09.2018 06:44

Е ЈЕСУ ВАМ ГА ЗАВУКЛИ,НЕКА НАМА НАСЕ ЗЕЉКИЦЕ ЈОС СТО ГОДИНА БРАЦО СРБИ ХАХА,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мањаца

19.09.2018 06:53

Незнам има ли даље људи моји па зар ми стварно немамо нормалних који би водили српск и били искрени и провјерени срби,да имају стопостотно српско поријекло.Они који су 1941 па наовамо клали и цинили највеца звјерства залузили су да њихови потомци и то најблизи воде ову земљу односно буду на њеном целу?,па зато нам се десава све ово (Давид Драгицевиц,Јован Арбутина,Филип Цулум и многи друи који су убијени на најсвирепији нацин)запотајмо се 7 октобра кога бирамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊАЛУЧАНИН

19.09.2018 07:03

Са Мањаче кренули су Вуци и одоше према Бањој луци, Там одоше прије зоре Бисерку да оборе.

Name

Миле

19.09.2018 06:56

Није ми јасно зашто их вучић подржава, а он добро познаје историју, а његови преци су настрадали такође од усташа. сигуран сам даму то иде на велику штету .

ОДГОВОРИТЕ
Name

♤♡◇♧

19.09.2018 07:06

●●●●● МИЛОРАД ДОДИК ГОДИНАМА НАМ ПОДВАЉУЈЕ МЈЕШАНЦЕ. ЈЕСАМ СЕ ЈА ЗА ТО БОРИО,ЈЕСАМ ЈА ЗА ТО БРАТА ИЗГУБИО●●●●● СРБИ УСТАСКА УНУКА ГЕН ЈЕ ГЕН КРВ ЈЕ КРВ■■■■■ ТО БИХ БИЛА НАЈВЕЦА СРАМОТА НАС СРБА■■■■

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИРКО

19.09.2018 07:24

Свака ти част за коментар!Живио!

Name

ре

19.09.2018 08:16

ај не кењај... такви као ти пуни мрзње ће нас уништити. Да се разумијемо и ја сам против Жељке и њеног деде усташе... али да сваког из мјесаног брака осудјујес како казес "због гена" је равно лудилу. Поготово сто такви "велики Срби " рецимо "србују" (са разлогом) кад Ђоковић побјеђује а да притом "забораве" гене његове мајке. А реално је Ђоковић како га ти зовеш "мјешанац" направио више у афирмацији како Србије тако и Срба као народа више него сви твоји "чистокрвни" политичари заједно.

Name

Ово је БиХ

19.09.2018 08:52

Будало једна, будаласта! Ово је БиХ, није ово Србија, ни Хрватска!!! Имам права да живим овдје гдје су се моји родили, вољели, живели док није дошао залуђен ум да нас уништи. Ти и твоји истомишљеници се нађите на некој земљи и разбијте се, а нас пустите да живимо у миру и благостању колико се може. Никаквог достојанства немаш и тако биједни учиш своју дјецу да живе као мрзитељи свијета испред самог себе.

Name

кажем

19.09.2018 09:14

И да знаш сви смо у рату изгубили своје најмилије, али не треба то бити разлог да се овдје завађа због политичара.

Name

Напријед

19.09.2018 12:44

Зашто се завађате, истину свак од нас треба прихватити и не смије се негирати!

Name

Људи

19.09.2018 07:06

Ви нисте нормални.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕНОРМАЛНИ

19.09.2018 08:26

Тако је кад нам 6 г. води владу УСТАШКА УНУКА А наставница да је бар неки експерт привредник!

Name

Ре ненормални

19.09.2018 08:50

А засто је професорица енглеског језика лосији избор од наставника физицког васпитања којег окивате у звијезде?

Name

За Ре Ненормални

19.09.2018 12:47

Његови дједови нису клали, жарили, палили ни убијали, а она као предсјеница заједно са својом клапом СНСД довела нас до просјачког штапа.

Name

хвала јд

19.09.2018 07:07

Хвала Ти што објави истину о усташком покрету у власти РС на челу са Додиком и Жељком. Истина о Додиковим је још страшнија, Његови побише са усташама Србе из Херцеговине на Лијевча пољу, а његов предсједник општине у Лакташима не да да им се подигне споменик и напарви Црква. Позлатила се десница ко ово написа. Сада је јасно ко уби Давида Драгичевића, ко крије убице, али ко ко управља РСРС-ом и СРНОМ - УСТАШЕ ИЗ ХРВАТСКЕ ЊИХОВЕ ОБАВЕШТАЈНЕ СЛУЖБЕ И ПОТОМЦИ УСТАША У РС. ПА ВИДИТЕ СРБИ КОГА ЋЕТЕ ГЛАСАТИ ВУКОТУ СРБИНА ИЗ ХЕРЦЕГОВИНЕ ИЛИ потомке Усташа ..... СВЕ ЈЕ ЈАСНО, ТАЈНИ ВИШЕ НЕМА , НЕМА НИ ГРЕШКЕ, ИЛИ СРБЕ ИЛИ УСТАШЕ 7.ОКТОБРА. ЗА СРБИНА ИЗ ХЕРЦЕГОВИНЕ ХРАБРОГ БРАТА ИЗ ГАЦКА ВУКОТУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

19.09.2018 07:07

Ево нам још једног... хттпс://www.јабука.тв/слуцај-зенга-тресе-рс-је-ли-додиков-цовјек-био-у-хрватској-војсци/

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВУК

19.09.2018 07:07

Замислите само да се у Хрватској нешто овако деси па јавни линч би настао. Иако су Четници неупоредиви са усташама ту покоља није било, али само питам?

ОДГОВОРИТЕ
Name

¸за Вука

19.09.2018 09:03

Тачно, да ли би унука Драже Михајловића у РХ могла да буде предсједница Владе. То може само у Србији и РС, Ана Брнабић и Жељка Цвијановић.

Name

Ретзблоw

19.09.2018 07:07

Додик и Зељка аБд јос наредни мандат. Из авиона се види да Еуропа зели градјанску БиХ са сто мање унутрасњих граница и сто висе Босне као цјеловите земље гдје це главну ријец водити једна јединствена влада са јединственим планом за напредак и наравно један предсједник као у осталим земљама. То наравно води, нецу реци нестанку, него минимизирању мањег ентитета. У супротном, обзиром да се распад БиХ никад неце деситии ми као Босанци и Херцеговци никад нецемо уци у ЕУ нити цемо зивјети добро. За тако несто саторски пјевац Баја и Зељка су он тхе бест. Зато, да могу, ја из напреднијег ентитета, бих гласао за тај тандем. Исте секунде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бб

19.09.2018 07:09

Зато ви сви који ово писете радиате од хрватске словеније И других западних земаља И возите добра возила.ста он има са прослосцу.Мене занима да мени овде буде боље да неидем од своје куце.Тако сте И 92 г. Прицали И побјегло на запад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

19.09.2018 07:17

Ево и ПЛАЋЕНИЧККИ ХЕПY ТВ СПОДОБА КУПЉЕНА МАРИЋ, ПУСТИО УСТАШКУ УНУКУ ДА ИМА МОНОЛОГ КАКО И КОЛИКО ЖЕЛИ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

19.09.2018 08:09

Није Марић проблем него Вучић јер он ведри и облачи у Србији.Све је његово масло и Марић је ту само један мали пиун.А наступ Цвијановићке је дебело плаћен из црних фондова власти у РС.

Name

РОДОЉУБ

19.09.2018 07:22

Ево унуке ПЕЈЕ МАРИЋА УСТАШКОГ САТНИКА НА НАЦИОНАЛНОЈ ХЕПY ТВ А ВИСОКИ МАРИЋ(плаћена фукара) ЈЕ ПУСТИО ДА ВЕРГЛА О ДОБРОМ ЖИВОТУ И РЕКОРДНИМ ЕКОНОМСКИМ УСПЈЕСИМА У РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

19.09.2018 07:26

ДА ЛИ ВИ НАРОДЕ СЛУШАТЕ ШТА ДОТИЧНА ПРИЧА КОД МАРИЋА У ЈУТАРЊЕМ ПРОГРАМУ.КОЛИКО ОНИ ТО ПЛАЋАЈУ- ЉУДИ ДЈЕЦА ИДУ ТРБУХОМ ЗА КРУХОМ ОНИ ПЛАЋАЈУ МЕДИЈЕ ДА ГОВОРЕ ЛАЖИ.МАРИЋУ НИСИ ВИШЕ ЧОВИЈЕК ЗАШТО СЕБИ ТО ДОЗВОЉАВШ.МИ МОРАМО ЖИВЈЕТИ ЗАЈЕДНО.ЛАКО ЈЕ ВАМА ТРОВАТИ ЉУДЕ ИЗ БЕОГРАДА.ГАДЉИВИ СТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За бобу

19.09.2018 08:07

Бобо, топло вам препоруцујем да извадите прст из дупета и стиснете дугме које се зове цапс лоцк, довољно сте упецатљиви по дебилизму својих коментара и без великих слова.

Name

ИСТИНА

19.09.2018 08:32

Велико БРАВО ЗА КОМЕНТАР! Уништиће нас ова секта!

Name

ааа

19.09.2018 07:50

Ово је све производ Додикове сарадње са хрватском обавјештајном службом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРАЦ

19.09.2018 08:34

НИШТА НИЈЕ СЛУЧАЈНО И немогу себи опростити што сам гласао за њих! САД ЈЕ ДОСТА! Ј... вас деда УСТАША ПЕЈО!

Name

МИЛИСАВ

19.09.2018 08:38

Кад народ јадни насједа,па одкуд и ЗАШТО да се ДОДИК БОРИ ЗА трећи ентитет? ПА ТО ЈЕ СУМЉИВО СВАКОМ КО ИМА ИШТА У ГЛАВИ!

Name

Ко је вјера, а ко невјера?

19.09.2018 08:01

Шта Лука Петровић требињски СНСД-овац на ово каже? Да ли ће позвати своје Требињце да гласају за за унуку Пеје Марића који је клао, пљачкао, палио и жарио по српским мјестима у Посавини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Рајка Паповића ПАПКА

19.09.2018 08:04

Рајко Паповићу, да ли је модерно гласати за Жељку Цвијановић? Ово те питам и из разлога што си на радио Гацко изјавио да је модерно мијењати странке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УЈАК И ДЕДА

19.09.2018 08:42

Највећи папци су они помоћу којих је формирана влада УСТАШКЕ унуке и чист снимак те криминалне трансакције ЗАТАШКА ПОЛИЦИЈА! А ми то нијемо посматрамо!

Name

ре

19.09.2018 11:59

Наш Рајко мишоморац

Name

херцеговац

19.09.2018 08:14

Или можда ниси са дна каце него СНСДа?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола,Бања Лука

19.09.2018 08:24

Нико нормалан не би требао и не смије гласати за ову усташку краву, нек предсједник буде било ко само она никако не смије!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каран

19.09.2018 08:25

Òоо Бисерка па бас си га попусила овај пут. Ни папци ти неце моци помоци

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРИВРЕДНИК

19.09.2018 08:29

Изгледа да јој је један од синова повукао на њеног деду па је држао УГЛЕДНОГ ПРИВРЕДНИКА ПУŚИЋ ВЕДРАНА СА ЛЕЂА док су друга 2 пребијали!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све има своју цијену

19.09.2018 08:34

МАРИЋУ БРУКО ЈЕДНА, КАКО ИЗДАЈНИЧКИ ЗАВРШАВАШ СВОЈУ КАРИЈЕРУ. КОЈА ТИ ЈЕ САДА БИЛА ЦИЈЕНА. ЗНАШ ЛИ ДА ТЕ ПОТОМЦИ УСТАШЕ КУПУЈУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РУСТО

19.09.2018 09:33

Браво!Тако је !Марић је плаћеник режима у РС!

Name

СУПЕРХИК

19.09.2018 08:39

Документи све говоре,сваки демантиј дотичне госпође је пропао.А што се тиче Миломира Марића то је неопјевана вуцибатина,подгузна мува сваке власти који контаминира јавни простор.Он и Лажански би се савршено уклопили на сјеверно-корејској тв.Дао би Марић и дупета за паре.Па његов 24 часовни програм је ријалити,парови 24х.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сада

19.09.2018 08:40

Је и птицама на грани јасно да пислије оваквих грозних , али истинитих прица , мада смо многи ово и прије знали , да ово устаско унуце нема апсолутно никакву сансу у односу на Вукоту , али ако којим слуцајем ови из ЦИК - а ипак прогласе да је устаско унуце побједник , онда је саврсено јасно да све изрезирано и да избори нису ни потребни и да се резим мора мијењати другим средствима и да опозиција мора да буде на то спремна !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Принцип

19.09.2018 08:59

Радо слусам БН радио и редовно цитам БН вијести јер су дрзавни медији једнострани а мени је прије избора битно да цујем обе стране. Само мислим да би требало одрзати неки ниво комуникације без обзира на политицко оприједељење. Ја имам у фамилији особе које су цланови владајуцих странака и особа који су цланови опозиције . За њих су избори готова ствар и медији ту немогу ниста промијенити. Ја сам лицно бирао садасњу власт на прослим изборима али нерадо . Не зато сто мислим да ниста нису добро радили него сто сам убијеђен да свака власт дуза од два мандата није добра и ствара непотизам и корупцију. Зато оцекујем од насе опозиције да понуди стварну алтернативу на економском а посебно на националном плану а од опозиционих медија да то професионално прате и комуницирају и промјене це доци неизбјезно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ајде

19.09.2018 09:51

Нудили су увијек економски оправак људи из опозиције увијек,али ти и такви као ти нису ни читали нити мислили о томе.Ајде сада нерадо гласај за промјене и убиједи све око себе да то ураде.

Name

форест

19.09.2018 12:54

Сви медији су једнострани мој Принципе

Name

да се огласи

19.09.2018 09:02

Нек се огласи Борс,у противном сви цасни градјани и борци це сматрати да не заступају интересе народа и Републике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сале словенац

19.09.2018 10:55

КАКАВ БОРС КАКВИ БОРЦИ ИЛ ЈЕ ПОМРЛО ИЛ БОЛЕСНО ИЛ НЕЗАПОСЛЕНО

Name

САВО

19.09.2018 09:19

Ово стварно више нема никаквог смисла,УСТАШКА УНУКА ПРЕМИЈЕР у РС гдје су хиљаде људи страдали од усташке руке! За Гинуса је ово топ прича а за СРБЕ БРУКА И БРИГА!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАДОВНО

19.09.2018 09:34

Еxтра коментар!

Name

ЈАДОВНО

19.09.2018 09:35

Еxтра коментар!

Name

градјанин другог реда

19.09.2018 10:53

А У БАЊАЛУЦИ КОЛИКО ЈЕ СТРАДАЛО ЉУДИ,ЉУД.ЉУДИ ОД ВАСЕ РУКЕ

Name

кола

19.09.2018 11:57

Саво знамо да ти је еxтра твој коментар

Name

МИРКО

19.09.2018 09:23

Ово је Додику неко јак наметнуо,НИЈЕ ОН ТОЛИКО КВАРАН!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОТОВАЦ ТЕСЛИЋ

19.09.2018 09:28

Буди човјек Жељка па реци истину немој се крити,провјерили смо све и има живих свједока!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОТОВАЦ ТЕСЛИЋ

19.09.2018 09:29

Буди човјек Жељка па реци истину немој се крити,провјерили смо све и има живих свједока!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХЕПYИ ТВ

19.09.2018 10:05

БОЈКОТОВАТИ МИЛОМИРА МАРИЋА И ТВ ХЕПY.ПОД ХИТНО.ЈУТРОС БИСЕРКУ ДОВЕЗАО ХЕЛИКОПТЕР ДА ГОСТУЈЕ У ЈУТАРЊЕМ ПРОГРАМУ КОД МИЛОМИРА МАРИЋА.

Name

форест

19.09.2018 12:52

Ајој па не мозе то како цете да пропустите ПАРОВЕ.

Name

ре

23.09.2018 11:47

Супер су ове емисије кад гледаоци не могу постављати питања. Нека иде код Булица у емисију после ручка, па ћемо видјети биланс.

Name

калимеро

19.09.2018 09:57

А ја кад кажем својим пријатељима Србима да им владају усташе,они мени да сам националиста.Ето вам сад.Чим је Додик предао јасеновачку грађу знао сам одакле вјетар пуше.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за калимеро

19.09.2018 11:58

Прије продаје изграђена је велелепна црква боље рећи храм на Петрићевцу, по скицама цркава које се граде по Ватикану. Вјеројатно га је срце повукло према Ватикану, генетика је чудо.

Name

Доми

19.09.2018 10:09

Имал сансе да се устаска унука замијени,рецимо мајкицком,она је боља.она има анадолиске крви.нема бас султанске,ал има од они сто су главе на пању србима одсијецали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрки

19.09.2018 10:20

Ни слуцајно не дозволити да секта СНСД остане на власти Зафалило пара , па су кренули сиротињи и бивсим борцима искљуцивати струју за пар стотина марака дуга Да Бог да да им за лијека требало

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пензинер

19.09.2018 10:22

Хвала гос. Цвијановић за 100 км . само су требали рећи да се треба пријавити у мј .заједницу у пенз. удружење , али нема везе преживиће се а то само пиказује да су владајући невиђена превара

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господја дакле

19.09.2018 10:42

Дакле,дакле и дакле....Ријетко рузна и неморална особа.Могли су ти гени затајити,али су избили и кроз дјела и кроз прице.Остаје 7 октобар,а бице и послије њега нацина,ако се оствари план секте.Србима преостаје да врате углед и цаст коју су изгубили у овој владавини криминала и пеопасти.Сви на изборе и отворити добро оци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Угљевик

19.09.2018 11:10

Казе Додик ја не знам ко гледа Бн сра.. срам га било биједник као бори се за Србе а хоце у Сарајево, умјесто да мири народ он потпирује ватру и напада Српске медије и назива их погрдни. Брацо та вреца го... заједно са устаском унуком не треба да буде дио политицке сцене у РС, зато у памет за изборе Срби из Бања Луке, Истоцног дијела и Херцеговине. Сатира и памагању пензионера је јако ниска и понизававајуца. Вријеме је дати слободу медијима и никако нецу реци да је РТРС срање него телевизија ци ји кадрови не смију дати објективну слику десавања у Републици Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре РАСПУЦХИН

19.09.2018 13:34

Смију дати отказ. То им нико не брани.

Name

само истина

19.09.2018 11:18

Господо ово је само први дио приче о двојцу Додик - Цвијановић.До избора велика већина Срба, чак и они чији су преци завршили у Јасеновцу,Јадовну или јамама по Херцеговини, ће ово заборавити јер је опше познато да Срби памте само 3 дана.Због тога ће други дио приче бити 3 дана пред изборе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако је.

19.09.2018 11:24

Устадосе Додиг, Цовиц и Зељка да помогну СРБИМА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јана

20.09.2018 17:18

Исправно је "усташе ".

Name

Одлази циркус

19.09.2018 11:29

Па за ову лудацу мозе само гласати цовјек који није сав свој. Цуј да она устаског монструма унука да буде предсједник Републике Српске?? Па то како кад би Бин Ладен био предједник америке. Лудило!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заклела се земља рају , јадан брате ...

19.09.2018 11:32

Кад Јела ископа испод камена , не мере масит ! Браво Јело !

ОДГОВОРИТЕ
Name

лока

19.09.2018 11:37

Ово медјусобно блацење Бисерке и Вукоте пролази само код неуког и ментално ограниценог становниства у циљу да се прикрије паламудење и неспособност политицара.Да су способни да раде било ста осим да краду неби се слузили оваквим методама и кампањама .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Угљевичанин

19.09.2018 11:50

Причајте шта оћете, ја гласам за нашу Жељку! Како она само паметно прича, милина је слушат!

ОДГОВОРИТЕ
Name

додо

19.09.2018 12:02

ТОП 12 чињеница о Додику у које ћете данас тешко повјеровати хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=аВСд686кууц Нек се зна!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре За

19.09.2018 12:25

Ти опстај с њима, не дај боже да српски народ зависи од њих!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко Петровић

19.09.2018 12:32

По цијем налогу потурају овакве људе да воде Републику Српску, да није упатљао прсте нас стари непријатељ ватикан!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАСПУЦХИН

19.09.2018 13:37

Они никада нису ни вадили прсте одавде.

Name

Кум1

19.09.2018 13:30

Зивила нам унука Пеје Марица и њен ујак Иво то Зељкица ко и све сиса кад су глупи само ти своје и дедине идеале спроводи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјед

19.09.2018 15:56

Дједове или Дједине.некако не иде дедине.

Name

Ре

19.09.2018 16:32

А дедина унука била код Марића на ХЕПY. Али се није похвалила шта јој је деда радио.

Name

Хеппy

19.09.2018 19:36

Каже да је плакала када је била поплава у РС па је од жалости носила бијеле чизмице, а како јој је криво што наши представници у Сарајеву не штите интересе РС, Додик би то јако добро радио. А Марић јој тако дивно поставља питања,саосјећа са својим презимењаком.

Name

Зелени Кадар

19.09.2018 14:20

Е јест ме срамота и стид не могу вам описати,код мене нико није био у устасама,партизанима нити цетницима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напријед

19.09.2018 16:35

Ријеч је о унуци усташе који је убијао, пљачкао, жарио, палио по Посавини. Намјерно скрећеш са теме. Покушај одбране предсједнице.

Name

Истине ради

19.09.2018 19:36

Ако је све тако како Напријед вели, како је онда преживио '45-у, '46-у..??!! Је ли бар робијао и одробијао,,? Усташтво и усташка злодјела се у то вријеме нису праштала. И поред свега овога, сматрам да је бисерка недорасла за било које јавне дужности. Није ни за ниво мјесне заједнице. Као ни министар полиције.

Name

Ре

19.09.2018 20:03

Није како Напријед вели, већ како документа кажу, а ти добро знаш да је Тито чувао своје усташе.

Name

Силвија

19.09.2018 17:29

Да Бисо ништа се сакрити не може, па ни твоје усташко порјекло. нама такви као ти не требају. Иако ти је дјед био устапки сатник а ујак војник ХВО неби имала мјеста да пудеш на високим функцијама у држави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДНК

19.09.2018 20:10

НЕМОЈ ДА СЕ СТИДИС СВОГА ДЕКЕ ........,,,!!!!?!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

.

19.09.2018 21:24

Дед усташа а ћерка?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јурковиц

19.09.2018 22:03

Моја суцут Зељка,нисам знао да Вам је дид умро!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

19.09.2018 22:14

Како се одрице фамилије,дједа Пеје,баке Ане,ујака,цијеле фамилије због пара ! Ма реци,буди муско као сто изгледас "ДА то су моји и не сридим се " !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дон

19.09.2018 22:29

Нешто не разумем, Ако је Перо умро 1992, значи да је живео у Социјалистичкој Југославији, па би да је крив сигурно био ухапшен. Ако би стварно био озлоглашени усташа, завршио би у затвору, а њега нико није дирао све до сада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.09.2018 07:24

Пејо се вратио 91 из Аргентине

Name

Кинез

20.09.2018 04:56

Кинези казу није вазно да ли је мацка црна или бијела,вазно је да лови мисеве.Мозе бити и устаска унука,само нека лови мисеве.По томе,а ја тако мислим,Вукота ниси у предности само с тим сто си 100% Србин.Тако ствари гладају писмени људи.А уопсте нисам сигуран,уствари сам скептицан,да це Вукота знати добро да ради свој посао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

20.09.2018 08:07

Он то и не тврди нити потенцира , нити је певи запоцео ту прицу.Да је Зељка урадила несто добро на било ком пољу нико не би ни помињао ту прицу. Када будемо зивјели као Њемци нецемк ни ми прицати о прециа.

Name

За Кинеза

20.09.2018 11:12

Кинез, можда си хтјео рећи "ШТА МАЧКА КОТИ ТО МИШЕВЕ ЛОВИ". Унука онога који је клао, пљачкао, палио и жарио по српској Посавини а родила је његова кћерка да води српски народ.Апсурд! Ловила је она и наловила себи и својима!

Name

За Сашу

20.09.2018 11:13

Саша и ти мораш знати да Нијемци никада на власт нису изабрали крвника свог народа!

Name

Уго

20.09.2018 07:47

Примитивни сте док некоме судите по томе ко су му били дјед и баба. Какве везе она има са тим сто јој је дјед радио. Срамота је да јој се то замјера. Није цивилизацијски. У Њемацкој пола парламента има претке нацисте па им се то наравно не замјера. Нису они јадни криви сто су им дједови били нацисти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МОМИР ЈУРИЋ

20.09.2018 08:42

СТВАРНО СКОРО СЕ ОВО СВЕ ТАЧНО ЗНА ЊУ ТРЕБА ПРОТЕРАТИ ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРБСКЕ ОДМС А НЕ ДА БУДЕ НЕДО БОГ ПРЕСЕДНИК РЕПУБЛИКЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИРКО

20.09.2018 09:37

Нетреба никог протјерати па ни њу али да буде ПРЕДСЈЕДНИК КРВЉУ НАТОПЉЕНИХ СРПСКИХ БОРАЦА И ЈУНАКА Е ТО ЈЕ БРУКА ЗА СВУ НАШУ НАЦИЈУ!

Name

Карадзиц Хаг

20.09.2018 10:38

Хоцемо промјене Зељка је створена за предсједницу Р.С. Засто да не па ако су промјене па нека буду и до краја јер је она вец осудита да је устаскиња па бас зато глаајте за њу јер су то тоталне промјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИРКО Т.

20.09.2018 11:46

Послије избора народ и борци који су створили РС треба да затворе прваке првих 5 странака и док се не договоре да сви сразмјерно освојеним гласовима направе власт која ће бранити (од свега што угрожава РС) крвљу стечено а не правити личне размирице и лијечити болесне амбиције и сујете на рачун УГРОЖАВАЊА ПОСТОЈАЊА РС КРВЉУ ЗАЛИВЕНЕ!

Name

Ре Мирко

20.09.2018 18:32

Како се договарати са лоповима, криминалцима, корумпираном бандом..??!! И о чему се договарати..??!! О томе како пљачку наставити, како сачувати опљачкану имовину, покретну, непокретну, како изиграти кривичну одговорност, и даље тонути у све дубљу изолацију, играти на карту неких других играча, бити ругло у очима цијелог свијета..., је ли то избор..??!!

Name

Јеврејин

20.09.2018 12:31

Е срби ал сте наивни и луди, по ко зна који пут у историји. Па гдје да вам унука усташе буде вођа нације. Захвалите се Додику за овај маневар и национално понижење и издају. Истом том , који је предао јасеновачку грађу "браћи" хрватима. Истом том који је слизан са Човићем и подржава га за трећи хрватски ентитет. Којег ли апсурда. Дефинитивно мораш бити велика будала да све ово прихватиш здрао за готово, а то сте управо и урадили, подржавајући Додка толике године. Гдје ли вам је раум, достојанство, морал и памет ? Нек вам је драги Бог на помоћи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

.

20.09.2018 18:30

Боже сачувај то само код Срба може, да усташко унуче буде премијерка Србима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВАСО

20.09.2018 19:12

Опет ће нас видити у јаме и логоре како смо неопрезни и трапави! Искрено нисам у ову информацију повјеровао и од јуче испитујем да не гријешим душу па сад могу рећи нажалост ИСТИНА ЈЕ! Немам више шта рећи!

Name

МИРКО

21.09.2018 06:41

Људи,то што су јој мајка,ујак и деда Хрвати није никакав проблем,многи то имамо али УСТАШКИ САТНИК ДЕДА а ујак у овом рату БИО НА ДРУГОЈ СТРАНИ,ТО ЈЕ ОЗБИЉАН ПРОБЛЕМ па чак и у Хрватској!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јелена Томић

21.09.2018 07:01

Није потребно узимати за разлог расправе нечије поријекло какво год да је, али ова жена није подобна да води овај народ. Њен начин рада и приступ према народу није показао да она брине за интересе народа него за лицне интересе своје и неколицине људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИРКО

21.09.2018 09:49

Радује ме да постоје овако паметни људи али нажалост већина пада на њене лажи кад нас у очи лаже о економском буму и напретку а ми видмо и доживљавамо супротно!

Name

За М

21.09.2018 10:48

Мој деда и његова браћа и шурјаци убијени од стране усташа 1941 г,одрасла сам без њих,мојој унуци је на Возући убијен деда,никад пронађен починиоци нису одговарали.Зар имамо право овој власти да вјеро?

Name

ИВО

21.09.2018 14:13

Јој да ме деда Пејо види ским се дружим,Јефрем и остали четници!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХАОС

21.09.2018 18:38

Сад се деда УСТАША Пејо у гробу окреће што му унука због гласача СРБУЈЕ!

Name

Лукац

21.09.2018 18:17

Бисерка па ти си устаско сјеме Ако Милораде прави си патриота Милораде радис ли јос са цигарама,посто ронхил

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

22.09.2018 21:21

Сви други само не Ромхил и Плавуша !!! Народе у памет, затворили су нас у тор као овце и иживљавају се над нама. Правда за Давида и за све нас!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберац

23.09.2018 16:56

Па мозда је мало битно кп јој је био дида.мислим да је битније сто је несспособни климоглавац који нема везе са мозгом ниуједном погледу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

24.09.2018 11:01

Јако је битно њено поријекло, зато нас и уништава.Деда у рату, она у миру.

Name

БеЛе

23.09.2018 19:58

Нико не поставља питање, зашто је Бисерка дошла и до позиције ( као таква ) на којој се налази тренутно!? Захваљујући Рудоњи, који нас је уништио и уназадио горе него Турци и Аустроугари, и захваљујући лопати од њене језичине! Боже , има ли краја овој агонији?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЉА

24.09.2018 11:17

Ово је задња шанса али крађа је на помолу пошто ина више гласача од броја становника па ви видите демократије на Српски начин!

Name

ТОДОР

24.09.2018 06:46

НОСИТЕ ВИШЕ ОВУ ЊУШКУ ИДАВДЕ! Рекли смо све што треба о њој(њему)!

ОДГОВОРИТЕ
Name

србо србић

24.09.2018 09:03

ужас. и само ужас ако побиједи усташка унука.

Name

херцеговина

24.09.2018 09:07

И најмање српско дијете зна за усташка злодјела над српским народом . е ако родјена унука од усташког сатника побиједи за предсједника онда ти ,,БОГ НА ПОМОЦИ српски народе.

Name

Напријед

24.09.2018 12:49

Како усташка унука има образа да у овој предизборној кампањи обилази цијелу РС и нуди се за предсједницу и љага часног Вукоту Говедарицу. Како то наш народ дозвољава? Брука!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОГА

24.09.2018 17:17

Да има ишта људско у себи уступила би мјесто неком другом након открића овакве чињенице! Фуј

Name

КОСТА

24.09.2018 17:22

ЖИВИО БН! ДА НЕБИ ВАС И ГОВЕДАРИЦЕ НЕБИ НИКАД ЗНАЛИ ДА НАМ ЈЕ ПРЕМИЈЕРКА УСТАШКА УНУКА А ЈОШ ИМА АМБИЦИЈА ДА БУДЕ И ПРЕДСЈЕДНИК СРПСКОГ ЕНТИТЕТА! Па ово је за ИЗУЧАВАЊЕ И СТРАХ ПОНОВНИХ ЈАМА И КЛАЊА КОЛИКО СМО НАИВНИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Се

06.05.2019 03:59

Јесте све је истина одвели су деду од мога муза и никад висе се није вратијо ЗВАО СЕ МИТАР РЕЉИЦ ГОРЊА БАРИЦА БОСАНСКИ БРОД ЦРНЕ УСТАСЕ

ОДГОВОРИТЕ