Шта Трамп има у облику печурке!?

Стормy Даниелс је у књизи Потпуно разоткривање до најситнијих детаља описала секс с Доналдом Трампом.

Свијет 18.09.2018 | 19:38
Шта Трамп има у облику печурке!?
Порно-глумица Стормy Даниелс, која је најпознатија по афери са америчким предсједником Доналдом Трампом, у књизи Потпуно разоткривање детаљно је описала њихов однос. У књизи, чије је дијелове објавио британски Гуардиан, Стормy је ставила нагласак на раздобље када је Трамп почео побјеђивати на републиканским изборима и када је постало јасно да ће постати кандидат за предсједника. То јој је, каже, било невјеројатно.  

"То се никад неће догодити’, говорила сам. ‘Он чак ни не жели бити предсједник'”, присјетила се Даниелс раздобља с краја 2015. године и почетка 2016. 

Но, како је Трамп побјеђивао, Даниелс је почела осјећати да би могла бити у опасности. Годину раније су јој чак и запријетили да не смије говорити о сексу који је имала с Трампом 2006. године. Стога је потписала тајни уговор с Трамповим адвокатом Мицхаелом Цохеном. Она се обавезала на шутњу, а заузврат је добила 130.000 долара.



Након једнократног секса на језеру Тахое, Трамп је сљедеће године често звао Стормy. Обећао јој је да ће је ставити у свој реалитy схоw Приправник, открива Даниелс у књизи. Трамп јој је, каже, чак поредложио да варају с бодовањем како би остала што даље у схоwу.

Најлошији секс који је имала 

Стормy је у књизи описала и сам сексуалан чин између ње и предсједника.

“То је вјероватно био најлошији секс који сам имала у животу, иако Трамп не мисли тако”, пише Стормy. Описала је и предсједников пенис: “Мањи је од просјека, али није застрашујуће мали. Он зна да има необичан пенис који сличи печурки.Легла сам, помислила ‘сад ћу се сексати с човјеком који има стидне длаке попут Јетија и пенис у облику оних печурки из Супер Марија'” 

Када би касније видјела Трампа на телевизији, помислила би: “Фуј, сексала сам се с тим”, каже Стормy.
 
Трамп признао да је платио Стормy Трамп је у мају ове године службено признао да је дао новац свом адвокату који је њиме платио Стормy да шути о њиховој афери. Трамп је дотад негирао да је знао за новац који је Стормy примила.

(СБ) 

Међутим, уред за етику владе установио је да је Трумп исплату пријавио у својим ранијим финансијским извјештајима. Документи показују да је адвокату Цохену дао између 100.000 и 250.000 долара за трошкове у 2016. 
 
  

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Девијант

18.09.2018 18:11

Сиротица...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Блам

18.09.2018 18:17

Бозе ово двоје су исти . Сад је као она боља од њега па као "сеxала се са орвим типом фуј". Е а ста он да кзе . "Улазили у њу ко у воз"

ОДГОВОРИТЕ
Name

РедБулл

18.09.2018 19:39

Мени лици на вилеров гоблен. Треба да јој је цаст с киме се сеxала .Види се да није имала бољег кад јој велицина несто знаци .Вазна је техника а не велицина. Код ње изгледа вазнији квантитет него квалитет. Јадница напухала сисе и мало утегла лице насминкала се и мисли да је нека љепотица. Бас ме занима каква је без сминке.

Name

Не Сери

18.09.2018 19:41

Боља је оцекивала је бољу робу у трговини, на основу њене прице ја закљуцих да је он добар сетац, а да му усјенци хода неки јебац

Name

Сеx Олог

18.09.2018 18:42

Ова изгледа као насе саторске пјевацице,не вјерујем,мозе Трамп боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ста

19.09.2018 09:31

хоће ова пластична ? Хтјела је сеx ,кад је Трамп забијо пецучурку онда је било добро... хтјеле би и ове наше пластичне са Транпом али шипак ,ето иђ Дрба па нека им забију краставац.

Name

Доди

18.09.2018 20:38

Зајаукао бих за њом

ОДГОВОРИТЕ
Name

цетири мускетира

18.09.2018 23:17

Неко јој је платио висе да проприца,Трумп је бас стипса;).Боје се Трумпа да не постави неког из своје породице после њега да влада. А јос се висе боре да имају своје судије у Уставном суду да контролису законе и доносе законе које њима одговарају и зато сваки судија Трумпов им не одговара, јер су вецина судија римокатолици.

ОДГОВОРИТЕ