Црнадак поручио: Изађите на изборе

„Сасвим је апсурдно да неко хвали МУП РС као што то чини СНСД, када у Бањалуци, још увијек, имамо неријешено убиство дјечака Давида Драгичевића. Сви они који сматрају да МУП РС нема никакву одговорност у овом случају, дају подршку заташкавању овог догађаја. Још један од показатеља нарушене безбједносне ситуације у Републици Српској јесте и напад на новинара БН телевизије Владимира Ковачевића“, рекао је министар иностраних послова БиХ Игор Црнадак, гостујући у емисији „Дебата“ на Н1 телевизији.

Босна и Херцеговина 18.09.2018 | 12:12
Црнадак поручио: Изађите на изборе
Тема која је стално присутна на босанскохерцеговачкој политичкој сцени јесте и питање стварања трећег ентитета унутар Босне и Херцеговине.

„Ако ме већ питате да ли бих пристао на стварање трећег ентитета унутар БиХ, мој одговор је – не, не бих пристао на стварање трећег ентитета и тачка. Једина могућност је да се нешто слично томе направи у Федерацији БиХ, али да Република Српска преко пута себе има само једног саговорника“, нагласио је Црнадак.

ПДП је за ове изборе спремио Програм обнове Републике Српске, а фокус је стављен на смањење оптерећења на привреду, смањење стопе доприноса, стварање повољнијег амбијента за страна улагања, рекао је Црнадак и додао:

„У свом досадашњем дјеловању ПДП је показао да смо ми смирујући фактор на политичкој бх. сцени. Кроз Програм обнове Српске настојимо да допремо до свих животних проблема са којима се наши суграђани свакодневно сусрећу. Наш Програм се превасходно односи на демографску, економску, моралну и социјалну обнову Српске. Од великог је значаја наставити дјеловање ка приближавању ЕУ и провођење реформских процеса, без којих нема ни видиљивог напретка. Оно што бих поесбно нагласио јесте да је ПДП свих ових година радио на заштита интереса Републике Српске, без обзира на све тешкоће и ситуације и са тим никада не калкулишемо.“

Моја прва и најважнија порука гледаоцима је да изађу на изборе и да убиједе што већи број људи да изађу и гласају, јер само тако промјене су заиста могуће, рекао је Црнадак и додао:

„Убијеђен сам да ће Вукота и Младен бити побједници у овој изборној трци. Дошло је вријеме да се Српска окрене промјенама... моралној, демографској и економској обнови. Још ћу једном подвући оно што сам малоприје рекао: Молим вас, изађите на изборе.“

(БН)

Коментари / 16

Оставите коментар
Name

Пффф

18.09.2018 10:41

Изасли би ми да имамо за кога гласат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лео

18.09.2018 12:37

Ај не лупај...постп ти немас за кога, полуписмене бабе, дједови и локалне фукаре це изабеати неког по својој мјери и тај неки кога изаберу це тебе представљати и теби дијелити хљеб и правду. Дубоки презир према свима који нису у стању да направе разлику и бар тај један дан уцине несто сто це њихов зивот уцинити квалитетнијим.

Name

Пффф

18.09.2018 13:21

Види ја не лупам него размисљам својом главом и не дозвољавам да други мисле мојом главом.Националисти одлазе националисти долазе мене такви људи не занимају и немају ста прузити овом народу осим свадје а то нам је и досло главе.Ви изволите гласајте по свом избору ја свакако пакујем кофере и одлазим не зелим да ми сутра дјеца одрастају у оваквом сељацком и будјавом окрузењу.Висе се не гледа какав је ко цовјек него само које си вјере од таквог размисљања нема бољитка.Изволите гласајте имате избор да гласате за оне који су све запоцели све и оне који докрајцили овај народ.Од мене толико са срецом вам било.

Name

Мео

18.09.2018 13:31

Ај нас просвјетли Лемонарфо за кига гласати ? Нема Леми нема го преварант и гладник.

Name

изаћи свакако

18.09.2018 14:58

Онај ко је задовољан овим неће изаћи или це гласати за власт. Изаћи свакако. Игоре морате само чути људе и неће никада бити заборвљено. Богата је ово земља и има ту довољно за све. Паразити који су нас довде довели нису заслужили ниста сем затвора.

Name

Ре Лео

18.09.2018 18:45

Не лупај ти...Зашто да некоме гурам фотељу под гузицу ? Нећу да гласам јер ће ми бити исто. Гласао сам и за ове и за оне и мени увјек исто. Уздај се у се и у своје кљусе ! Ја свирам свој блуз без намере битне и највеће рибе за мене су ситне, ја са стране само посматрам тај свет ! Написа један паметан лик...

Name

Ре

20.09.2018 09:35

Што то не би дали шанси промјени, ако ништа бар да се казне ови који су умислили да су Богови међу нама...види, можда Говедераца није најбољи, али што се мене тиче, Жељка лети само због бахатости и изјава да нам је Влада продужила животни вијек, иде само да јој видим фацу кад схвати да иде....за ту фацу вриједу дати глас протукандидату...а ако и он не буде ваљао, сви на улицу, тражимо ванредне изборе....људи, неће власт постати одговорна све док не схвати да се неодговорност не кажњава...

Name

Лео

20.09.2018 09:41

Нису толики синови изгинули, да би ми сада ишли из наше Републике! Власт се мјења, и власт се смјеном учи одговорности. Кад то схватите и кад будете излазили у проценту од 90%, онда ћемо имати одговорну власт. Све до тада, баш због таквих као што сте ви, живимо у гету и у сељачком и буђавом окружењу. Мислиш да се у Сведској тако односе према изборима? У Њемачкој? Шта ту средину чини другачи8јом? па то брате што народ ту зна да је власт слуга народа и за најмањи пропуст људи излазе на улице, кажњавају и мјењају. А код нас једу јаја и јуцерасњег хљеба и говоре "добро је док нас не туку"....Због таквих као што си ти нам и јесте овако.

Name

Економске теме

18.09.2018 10:46

Једна од економских тема је свакако портал www.мојстан.орг јер вам може бити од користи како би пронашли повољан смјештај за ноћење на ЕxYу простору. Стан на дан и Апартмани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

форест

18.09.2018 11:35

Дати глас било коме од кандидата је за мене једно вееелико понизење и зато нецу изаци на изборе дефинитивно одустајем

ОДГОВОРИТЕ
Name

децко

18.09.2018 14:41

И ја одустајем... лопов до лопова све.

Name

грешите

18.09.2018 15:06

Разум разочарење, ал не дозволите ипак да не потразите промене. Лично сам рекао Игору да сматрам да је било гресака и код њих у партији, ал промјна је нужна и изађите. Треба да се направи отворен приступ политицарима и да се могу чути апели и предлози и верујем да то ПДП хоће овај пут учинити. Тразите отворено оно сто оцекујете и дајте предлоге.

Name

никола

18.09.2018 11:36

Немам јаране за кога кад сте сви од зла оца и горе матере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Невазеци листиц

18.09.2018 13:25

Па изадји и искористи листиц...искризај... да га неко не искористи у твоје име али за себе.

Name

Ацо

18.09.2018 14:11

Изацу и наравно за СНСД гласати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Паметно

18.09.2018 14:39

Ти си Ацо најпаметнији.