Са кандидатима СзП до побједе

Потпредсједник ПДП-а Игор Црнадак изјавио је вечерас у Угљевику да велика посјећеност предизборне конвенције ове партије у угљевичком Центру за културу показује да Република Српска жели промјене и да ће се оне догодити након 7. октобра.

Република Српска 17.09.2018 | 23:21
Са кандидатима СзП до побједе
„У Угљевику видимо још једну потврду да Српска жели промјене. Увјерен сам да ће господин Младен Иванић и господин Вукота Говедарица у овој општини побиједити на изборима, са најмање 2.000 гласова разлике у односу на политичке противнике“, рекао је Црнадак новинарима.

Он је навео да ПДП сваки дан представља грађанима Републике Српске свој Програм обнове.

,,Желимо обнову у сваком погледу, и финансијску, и демографску, и моралну. То је оно што је неопходно Републици у овом тренутку. Захвалио бих свима који нас подржавају током кампање, а једина гаранција за промјене јесте побједа Иванића и Говедарице'', истакао је Црнадак.

Кандидат ПДП-а за НС РС из Изборне јединице шест Драгомир Секулић рекао је да се већ сада може процијенити да ПДП има велику подршку у Угљевику.

„Младен Иванић и Вукота Говедарица овдје су већ побједници. Народ им вјерује јер могу донијети промјене'', додао је Секулић.



Присутнима на Конвенцији обратио се, између осталих, представник СДС-а и начелник општине Угљевик Василије Перић, захваливши симпатизерима ПДП-а на подршци коју је СДС имао протеклих година у Угљевику.

,,Имамо заједнички циљ - пристојна, нормална и боља Република Српска. Република из које неће одлазити млади и укојој неће бити задужена чак и наша праунучад'', поручио је Перић.

Носилац листе ПДП-а за НС РС из Изборне јединице шест Миленко Вићановић рекао је да је Републици Српској прије свега потребна привредна обнова, те да директори јавних предузећа морају бити смијењени ако не испуне годишњи извјештај, без обзира којој политичкој странци припадали.

Носилац листе ПДП-а из Изборне јединице два за Парламентарну скупштину БиХ Миленко Ристић навео је да се у промјенама мора почети од малих ствари, од своје локалне заједнице, да би се дошло до добробити цијеле Републике Српске и БиХ.

У Угљевику су вечерас били присутни сви кандидати ПДП-а из Изборне јединице шест која обухвата Бијељину, Брчко, Угљевик, Лопаре, Шамац и Пелагићево.

БН ТВ

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Тим

17.09.2018 21:43

Подрска министру Игору, подрска предсједнику Вукоти и професору Иваницу! До побједе! СвиЦЕ! Људи ајмо пуним капацитетом подрзати ове цасне људе у октобру, ајмо подрзати и листе СДС и ПДП да људи могу преузети власт и имати пуну одговорност за сва десавања у Српској у наредном периоду, а не да се гласа за СНСД,ДНС,СП,УС и друге сателитске СНСД партије и да на тај нацин подрзавамо Спирица, Радмановица,пензионерку Мајкиц, оног Стевандица,Бањца и друге који це искористити прилику ако је буду имали и коцити развој, уцјењивати нову власт, продузавати анархију и ометати развој Републике Српске! СвиЦЕ.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

18.09.2018 05:35

То народ ако не схвати нема му спаса. Само убједљива побједа СзП води у промјене ако се то не деси наставља се терор и наставља се исељавање из РС.

Name

ре

18.09.2018 09:13

По Дршка и вама двојици. Ако ћете дати 100 керми имате мој глас.

Name

Е

18.09.2018 04:29

Баш би волео да хоће опозиција побиједити, да их видимо како ће се понашати кад буду обнашали власт. Међутим ја вам свој глас нећу дати али ни садашњој владајућој коалицији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:Е

18.09.2018 06:43

Неизласком на изборе дајеш глас владајуцој партији.Неизлазак је најгора солуција од свих.

Name

ре Е

18.09.2018 06:50

Неизлазак на гласање је давање гласа и подрске актуелној власти на цему ти се захваљујемо

Name

стрибор

18.09.2018 09:14

Нећу ни ја гласати. Никакве вајде и ако побиједе или не. Све је то у 5 грама.

Name

цар

18.09.2018 07:37

ВИ ИЗ САВЕЗА ЗА ПОБЈЕДУ МОРАТЕ РЕАГОВАТИ НА ЕМИСИЈУ ЦИРИЛИЦА КОЈУ ВОДИМИЛОМИР МАРИЦ.ЊЕГОВИ ГОСТИ НА ЦЕЛУ СА ЛАЗАНСКИМ,АНДЕЛКОВИЦЕМ И ЈОС ДВОЈИЦОМ КОЈИ СУ ИЗНИЈЕЛИ ТОЛИКО БЉУВОТИНА И ЛАЗИ НА САВЕЗ ЗА ПОБИЈЕДУ ДА СУ БИЛИ ГОРИ ОД МИЛОРАДА ДОДИКА.ОВАЈ МАРИЦ ДИЈЕЛИ НАРОД У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ ОНАЈ КО НЕМИСЛИ КАО ДОДИК ЈЕ ИЗДАЈНИК.ДОСТА ВИСЕ РАТНИХ ПРОФИТЕРА И КВАЗИ НОВИНАРА И НЕКИХ СТРУЦЊАКА ИЗ СРБИЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

царица

18.09.2018 09:15

Мариц је у праву за све